Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Peki niye oynamıyor hocam bu Arda bazen sinirleniyorum şişirdiler iyice bunu diyorum sonra geçmiş maç özetlerine bakıyorum ulan niye adam gibi oynamıyorsun diyorum bu adam oynarsa işte ciddi ciddi dünyanın en iyi topcularından biri olur ama bence Messi Ronaldo gibi değil Xavi gibi

Bir takım sebepleri vardır elbet.Defalarca irdeledik zaten forumda.Birde burda başa sarmayaa gerek yok bence.

Kewell(alınırsa) ve Arda beklediğimiz Arda olursa bu seneki en büyük transferlerimiz olurlar.

Kim diyor alakası yok diye.

Ribery'nin futbolu zevk veriyordu, izlemeye doyamıyorduk.Aynısı Keita için de geçerli.

Bu adamı bir sene izleyebilmek adam koyuyor:mad:

Kardeşim benim bütcem 5 milyoncuk deyip , sonra ortasahaya 2 adam alıcaz deyip sonra Keita'yı satmak?

Nedir bu?

Biz anadolu kulü değiliz kardeşim.Yeni stad yapılıyor,yıldız katacağına yıldız feda ediyorsun böyle şey olmaz.

Keita'yı 10 milyondan aşağı kim sattıysa pazarlığı kim yaptıysa Allah akıl fikir versin :mad:

Sana maç izletecek bir şovcu bir oyuncu alınır rahat ol... ;)

Daha bir kac hafta önce "Bu yönetimden iyisini bulamayiz", "Büyük Baskan Adnan Polat" ve "Gördügüm en iyi yönetim" diyenlere soruyorum "Simdi ne oldu ?". Önemli bir oyuncu sattik diye simdi Yönetime sallamanin ne manasi var. Herhalde bir bildikleri varki Keita´yi sattilar. Yeni Transferler gelsin ben o zaman görücem sizi :)

Ne fmsinden bahsediyorsun en az senin kadar olgun değilsem fenerli olayım ben ewde yatan gezip tozan çocuklardan değilim lisanslı sporcuyum gidiyorum antremanımı yapıyorum geri kalanınıda marketimizde geçiriyorum dükkanla uğraşıyorum elimden geldiğinden fazla babama yardımcı oluyorum soba başında büyümedim ben kendimi bildim bileli okul dükkan ew arasında gidip geliyorum ve şikayetçide değilim çocuk muamelesi yapma bana boyum 1.80 kilo 70 1993 12 doğumluyum ama 1 aydan büyük gözükmim diye 1994 1 1 yapmışlar akıl yaşta değil baştadır ustam kimseyi küçük görme

:) hıhı.

1 sene cepten yedik, şampiyonlar ligine gidemedik. Zengin bir klüp DEGİLİZ ! hersene transfer yapilacak diye birsey yok.

Para için gitmesi doğru olsada çok sevmiştik biz bu adamı. :(

Yok gerçekten Keita'nın gitmesi bu takımın güç kaybıdır falan filan onlara hiç girmeden birşeyi merak ediyorum.

Bu adam Avrupa'da iyi bir takıma gitmek varken neden AlSaad'a gider.Başka takımlar teklif yapmadı demeyin o zamanda kalırdı takımda.

Kaçar gibi gitmesine anlam veremiyorum.

Bİr de her olayda yönetime, Adnan Sezgin'e sallamayın bi sakin arkadaşlar.Bence herşey yeni başlıyor.ZAmanı gelir beklentiler karşılanmazsa o zaman eleştirin.

Sen milletin Galatasaraylılığını sorgulayabilecek düzeye gelmişsin,o yüzden bile uyarılman lazım.

Bir takımın en iyi adamlarından biri satılıyor şimdi bu durumda kayıtsız şarsız herşey güzel olur yapılır edilir birşeyler demek mi normal? Yoksa arkadaşlar ne oluyor deyip bir durup düşünmek sorgulamak mı daha iyi?

Bende diyorum ki her yapılana çok güzel oldu diyip gelene ağam paşam çekip ondan sonra aynı adam gidince de tu kaka yapmayalım. Eğer birşeylerin aksadığını görüyorsak sorgulayalım neler oluyor diyelim. Bence hatalı yönleri söyleyebilmek olaya her açıdan bakabilmek daha iyi. Her şeye ağam bilir diyen zihniyet sorgulamayan zihniyet daha zararlı. Her söylenene kafa sallayıcı zihniyete sahip olmadığım için mi uyarılayım?

1 sene cepten yedik, şampiyonlar ligine gidemedik. Zengin bir klüp DEGİLİZ ! hersene transfer yapilacak diye birsey yok.

sen sus:D ksklısın ayar etme beni. o kadar forma tsrt alıyoruz iyi adamları yolla sora transferde yapma . gelen paralar cebe kalsın öylemi?

Bir takımın en iyi adamlarından biri satılıyor şimdi bu durumda kayıtsız şarsız herşey güzel olur yapılır edilir birşeyler demek mi normal? Yoksa arkadaşlar ne oluyor deyip bir durup düşünmek sorgulamak mı daha iyi?

Bende diyorum ki her yapılana çok güzel oldu diyip gelene ağam paşam çekip ondan sonra aynı adam gidince de tu kaka yapmayalım. Eğer birşeylerin aksadığını görüyorsak sorgulayalım neler oluyor diyelim. Bence hatalı yönleri söyleyebilmek olaya her açıdan bakabilmek daha iyi. Her şeye ağam bilir diyen zihniyet sorgulamayan zihniyet daha zararlı. Her söylenene kafa sallayıcı zihniyete sahip olmadığım için mi uyarılayım?

+1905

Daha bir kac hafta önce "Bu yönetimden iyisini bulamayiz", "Büyük Baskan Adnan Polat" ve "Gördügüm en iyi yönetim" diyenlere soruyorum "Simdi ne oldu ?". Önemli bir oyuncu sattik diye simdi Yönetime sallamanin ne manasi var. Herhalde bir bildikleri varki Keita´yi sattilar. Yeni Transferler gelsin ben o zaman görücem sizi :)

ben sahsen yonetımde tek beğendığım ısım haldun du . ama en azından eskıden mantıksız ısler yapmıyorlardı haldunun gıtmesı ,topal satıldıkdan sonra hıc bır transfer olmadan keıtanın da satılması sabrımı tukettı acıkcası.su saatten sonra messı gelse umrumda değıl sen en yureklı adam keıtayı satmıssın :mad:

Şampiyonlar ligine gidemiyorlarsa futbolcu ücretlerinde indirim yapabilir yöneticiler

Yerden göğe kadar haklısın

Arkadaşlar biraz sakin olalım.

Bende ilk duyduğumda üzüldüm.

Ama düşününce hiçte mantıksız gelmedi. ;)

Hücumda oynayacak çok iyi oyuncularımız var.

Biliyorsunuzki Rijkaard geldiğinden beri bir sistem oturmaya çalışıyoruz. Keita'da çok yetenekli bir oyuncu ama sistem oyuncusu değil. ;)

Ronaldinho'nun Barcelona'dan gönderilişinin sebebine benzetebiliriz bu durumu.

Birazda şöyle düşünün.

Keita gittiğine göre öyle M'Bamiler, Aureliolar falan gelmeyecek, dünya yıldızları gelecek.(Artı olarak diğer sattığımız oyuncuların parasıda var.;) )

Bunu size garanti ediyorum.

Orta sahaya iki tane kaliteli takviye, hücum hattınada Arda'nın sol kanatta oynayacağını düşünüp Arda solda, tek forvet baros, zaten böyle kaliteli bir hücum hattı varken sağ kanadı da yetenekli bir gençle doldurabiliriz.

Kim garanti edebilirki bir dahaki önemli bir Fenerbahçe maçında Keita'nın birisine yumruk atmayacağını ?

Kadromuz anti-sistem futbolcular ve disiplinsiz futbolculardan arındığı için sevinmeliyiz.

Yerine gelecek kaliteli oyuncular olacak. ;)

Yazımı tekrarlıyorum.

E ben bu adamın formalarını boşuna mı aldım? Bu nasıl yönetimdir? Mantalitesi nedir? Haldun Üstünel, Keita.. Sırada kim var?

Size şu kadar diyim rakipler göbek atıyor Keita'nın gitmesiyle.Gerisini siz düşünün artık.Ama üzülmeyin arkadaşlar serdar özkan var ya aaa Keita'yı hiç aratmıyıcaktır demi ben eminim?

Geri
Üst Alt