Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Her ne kadar seçimi Adnan Polat'ın kazanması için dua etsemde Adnan Öztürk kazansaydı bundan kötü halde olmazdık.

Robİnhooooooo beyler yÖnetİm duysun.alsin robİnho yu yikalim havalalnini ne keİta konuŞulur ne bİŞe.....robİnho 7

Yorumları okuyunca daha da sinirleniyorum .Takımın en özel oyuncusu satılıyor . Eleştiri yapanlara anında karşılık geliyor. Ben Fenerli olsam G.S dan kim gitsin deseler İlk olarak Keita derdim , Neymiş Keita top mu kapıyormuş bunu yazanlar var , gözünüze dizinize dursun , elinizi vicdanınıza koyun da yazın .Elano' nun da turşusunu kurun bu arada adam terlemeden 90 dakikayı bitiriyor , takımın kaptanı binbir kaprisle bin bir zahmetle eli belinde korner atmaya gidiyor bunları görmüyorsunuz galiba . Yine yeniden diyorum ki Keitayı bu fiyata satan Galatasaray'ı zerre kadar düşünmeyen , hain insanlardır.

Mehmet Topal'ı neden sattığımızı anlamayan Keita'yı neden sattığımızı da anlamayacaktır.Üstüne bir de hain olduk iyi mi:D Mehmet Topal kötü futbolcu mu? Değil. Keita kötü futbolcu mu değil ?

Bir Fenerbahçe'liye sorsan ilk satılacak adamı Keita olarak göstermez. Büyük ihtimalle Baros'u gösterirler.Azıcık anlıyorlarsa futboldan. Ve futbolu, oynamaya çalıştığımızı algılayan Fenerbahçe'liler şu an gelecek olan futbolcunun adını korkarak bekliyorlar emin ol.

Barcelona'da sırtına 2 oyuncu alıp giden futbolcu var mı? Bi ona bakmak lazım renktaş önce.Şu siniriniz bi geçsin önce daha iyi bakarsınız umarım yaşanan olaylara.

3 senedir yönetimin tek basarisi transferdi ama artik oda hic iyi yapilmiyor hatta elinde olan en kaliteli oyunculari yolluyorsun, 3-4 maglubiyet sonra Yönetim Istifa sesleri cikmaya baslar.

valla onu bunu bilmem ama yönetim taraftara çok ama çok ayıp etti önce Haldun Abi şimdi Keita olmaz yani olmaz Keita şuanki durumda gönderilecek son isimlerden biri ama bu yapımamalıydı bu büyük taraftara yapılmamalıydı.

Leoyu bedavaya isteyen olsa verecekler ne 2m 3m u gökhan zanıda ankaragücüne verelim 2 3 m euroya barış özbek ayhan felanda

Avatarlara kimi koyacaz Keita'nın yerine bundan sonra ? Kulüp bunu düşünüp ona göre transfer yapmalı.En çok sıkıntıyı ben yaşıyorum burada sezon başlayınca hangi Galatasaray'lı futbolcuyu avatar yapacam diye.

Keita gerçekten süper bir oyuncu ama arkasından aglayacak halim yok.. disiplinsiz tavırları bizi çok maçta sağ açıksız bıraktı başarılar diliyorum .. yönetim o paraya cok daha iyi oyuncular alır bence.

Keita bence, Sami Yen'de, basit rakiplere karsi, gercekten sov yapti.

Ama daha dikkatli bakinca, deplasmanda Keita dogru düzgün oynamadi. Vasatti... Sonra, Keita, ne Fener, ne Besiktas, nede Trabzon macinda biseyler gösterebildi. Asil o maclarda büyük oyuncu kendini gösterir.

Yani, Keita, sadece tribüne oynuyordu, ve bunu cok cok iyi yapiyordu (burdaki yorumlardan belli).

Bence, Keita'nin satilmasi iyi oldu. Buradan gelen parayla, belki sov yapan oyuncu alinmaz ama, takima, daima katki saglayan birini aliriz.

Atletico maçını kurtaran avrupa liginde en çok gola atan kimdi? Sanki Fener maçlarında herkes iyi oynuyor ya keita kötü. :D

Avatarlara kimi koyacaz Keita'nın yerine bundan sonra ? Kulüp bunu düşünüp ona göre transfer yapmalı.En çok sıkıntıyı ben yaşıyorum burada sezon başlayınca hangi Galatasaray'lı futbolcuyu avatar yapacam diye.

:asd:

Herkesin derdi de farklı :D

Arada mantıklı yazılar görmek güzel. arkadaşın dediği gibi keita yokken bu yönetim vardı.

105 yıllık klüp ne keitalar gördü geçirdi. Geçiniz efendim. alacaklarında feragât eden bir oyuncu kendisi gitek istemiştir kesinlikle.

Bu güne kadar vediği hizmetler için teşekkür eder gelecek yaşantısında başarılar dileriz.

O zaman Arda 'yı, Neill 'i 3 'e 5 'e satalım bu yönetim hep vardı alkış mı diyelim?

Elanoya sallayanlar var bala gol atmış asist yapmış filan komik bunlar. Çocukluk.

muntari gelsin derler bitsin:D

Yönetim kendi ipini kendi çekti.

dediğim oldu keita satıldı hadi üstüme çullanın:D

arkadaşlar sakin olun biraz. bence keitanın satılması hemde aldığımız fiyatın biraz üstüne çok doğru bir tercih olmuş. yönetimin bu sene yapmak istediği üç senedir yapamadığımız bir takım oyunu kurmak. bu takım oyununda bence keita gibi bireysel oynayan birinin yeri yok. tamam keita iyi bir oyuncu ama kendi başına birşeyler yapan birisi. ben keita yerine takımdaki iyi bir sistemle mükemmel bir takım oyunu oynayan elanoyu tercih ederim.

Geri
Üst Alt