Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Baros giderse teknik ekip de gider bence.

Ya ümitsiz olmayın ağalar. Topal = 5 Keita 8 ugur + güngör = 15m euro :) o parayı car cur etmeden en iyi transferleri yapıcak olan galatasaraydır.

Atletico maçını kurtaran avrupa liginde en çok gola atan kimdi? Sanki Fener maçlarında herkes iyi oynuyor ya keita kötü. :D

2 gol atti o maclarda, tamam. Ama maci kurtarmak ne demek? Bizi ellemedimi Atletico? Mac kurtarma falan yok.

Sirf, Fener demiyorumki. Besiktas macinda ne yapti? Trabzon?

Yönetimin Aslantepeye Serdar Özkanlı Mustafa Sarplı Barış Özbekli bi kadroyla çıkacağını zannetmiyorum.

her dakika internete giriyoruz acaba transfer yapıldı mı diye bide bakıyoruz en önemli adamımız gitmiş yok böyle bir olay!..

Yönetime bundan dolayı çok teşekkür ediyorum.Günümüzü mahvettiniz.Teşekkürler.

Yahu benim anlamadığım Adnan Polat değilmiydi yeni statdan yok şu kadar kazandık yok şöyle yapıp bu kadar gelir elde ettik diyen. O paraları naptı ben onu anlamadım. Zaten transferi taksitle yapıyoruz neden oyuncu almak için oyuncu satıyoruz anlamadım.

Keita satılır mı bre yönetim

Satılacaklarda Elanoyu hiç mi görmedin?

Hayallerimize sezonu açmadan işedin

Reva mı bu bize kaldık yetim?

Serdarla kanser olamaya evet mi diyelim.
:o

Şiir.

Lay lay lay lay layyy laaaaaaa Abdul Kadeer Keitaa! =(

Rijkaard'ın bilgisi dahilinde gittiği için o kadar çok üzülmüyorum...

Sağda Serdar değil, Aydın oynayacak diyolaaaa....

Baros giderse teknik ekip de gider bence.

Baroş'u satmazlar. Hatta sözleşme uzatmak için çalışıyorlardır. Teknik ekip tarafından röportajlarda Baroş'un sistem için kilit oyunculardan biri olduğu söyleniyordu sürekli. Ama Keita özellikle Fener maçındaki yumruk nedeniyle çok eleştirilmişti. Bence Rijkaard için her şeyden önce karakter geliyor.

Senden çok düşünüyorlar, emin ol. Ayrıca Galatasaray'ın kaptanı ile ilgili konuşurken daha dikkatli ol. Ne kaprisi, ne zahmeti? Senden 100 kat daha Galatasaraylı olan bir adamdan bahsediyorsun.

Ne o senden mi öğrenicez ne yazıp yazamayacağımızı . Manisa ' da adam binlerce taraftara saygısızlık yapıyor onları da söylesene , Gitse ya Avrupa' ya niye gitmiyor . Tabi takım bulamadı şimdi binbir numara Neymiş Arda Türk Telekom Arena ' da şampiyon olmadan bir yere gidemezmiş . Demekki buna inananlar var Başta senin gibi arkadaşlar . Ayrıca iddaa ediyorum , ben Arda'dan iyi bir Galatasaray'lıyım için rahat olsun.

Geri
Üst Alt