Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

fft1mm1067373.jpg

Şu fotoğraf her şeyi anlatıyor bence.Koskoca Galatasaray.

Bu transfer iyi oldu diyenleri anlamıyorum.Topu ileriye taşıyan atarlı tek adamımız satıldı.Hadi onu geçtim şimdi sağ tarafta kim oynayacak bjk takımında yedek bekleyen serdar özkan bizde alternatifsiz kaldı bravo.

Şimdi stopere 1 adam orta sahaya 2 adam ve kanatlarada en az 1 adam lazım.Yönetim nasıl bir hesap yaptı anlamadım topladığı parayı bu adamlara yine harcayacak.Tabii eğer batan geminin mallarını toplamazlarsa.

Keita gerçekten çok iyi bir oyuncuydu. Ama Serdar bizim oyuncumuz artık. Bize düşen de kendisine sahip çıkıp destek olmak. Ben bazı maçlarını hatırlıyorum, müthiş oynamıştı. Son vuruşları iyi değil ama süratine birşey diyemeyiz. Umarım çok başarılı olur. Gol vuruşlarını geliştirirse müthiş olacağını kendisi de biliyordur zaten.

Gecen sene 5 kanat oyuncumuz vardi simdi sade 2 onlarin biride Serdar :S

Anlamiyorum yonetim ne yapmaya çalisiyor? Kewell gitmesin diye Nonda'yi gonderip hiç bir katkisi olmayan Jo'yu aldilar. Sonra sezon sonu ciddi ciddi Kewell'i almiyacagiz dediler, tamam dedik. Gio'yu da almiyacagiz dediler onada tamam ! Simdi Keita'yi gonderdik diyorlar , saka gibi .. Yarin kimi gonderceksiniz Neill? Arda? Baros?

Şuan yaklasık 20m euroluk transfer parası var siz Serdar Özkan diyonuz.

Yaziklar olsun sizin gibi yonetime, en sevdigim adami ne hakla satiyorsunuz

Şunu unutmayalım, keitaya para cazip gelmiş olamaz mı ? niye yönetime bok atıyoruz ?

Ayrıca oyuncu €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçecektir.

Serdar Özkan ertuĞrul hoca zamanindakİ gİbİ oynarsa ayri ama sonuÇta soru İŞaretİ.Şansa gİtmeyİz herhalde.kara tren elveda...

Anlamiyorum yonetim ne yapmaya çalisiyor? Kewell gitmesin diye Nonda'yi gonderip hiç bir katkisi olmayan Jo'yu aldilar. Sonra sezon sonu ciddi ciddi Kewell'i almiyacagiz dediler, tamam dedik. Gio'yu da almiyacagiz dediler onada tamam ! Simdi Keita'yi gonderdik diyorlar , saka gibi .. Yarin kimi gonderceksiniz Neill? Arda? Baros?

bnce aynı anda hepsini gönderip bizide kalp krizinden tahtalıköye göndercekler

Takla atan oyuncu istiyorum ben :(

:D

artık slogan değiştiriyorum.

Kompany gelmesin!!

Kimse gelmesin!! İStemiyorum artık hiçkimseyi..Yazık.. :(

Şunu unutmayalım, keitaya para cazip gelmiş olamaz mı ? niye yönetime bok atıyoruz ?

Ayrıca oyuncu €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçecektir.

M.topaldada öyleydi herkesde öyle.Biz zaten batmışız buda onun göstergesi.

BEN GALATASARAY.ORG DA İÇİMİ DÖKTÜM RAHATLADIM OHH BEEE.SİZDE DÖKÜN BEYLER. :asd:

hem transfer istiyorsunuz hemde gönderilenlere kızıyorsunuz.Keita tamam iyi hoş adamdı ama bir maç oynuyor bir maç oynamıyordu.Ayrıca disiplinsizlikleri vardı.Yönetim zaten elano ya da keitayı satacaktı çünkü nakit para gerekiyordu.Bu yüzden satıldı keita.Hemde gayet güzel bir fiyata satıldı...

Şunu okumanızı tavsiye ederim=> Keita Neden Satıldı?

Şuan yaklasık 20m euroluk transfer parası var siz Serdar Özkan diyonuz.

O parayla bir de kanat almak gerekecek ama şimdi.Keita kalitesinde birini almak için kaç saymak lazım? Yanında 2 orta sahada alacağımızı unutmayalım.

Geri
Üst Alt