Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Aydın ve Serdar Özkan'a kaldık sağaçıkta :o

Keita satılabiliyorsa Elano da gitsin.

antuda akıllı adamlar varmış beyler .. ,

-----------------------------------------------------Mesajı Gönderen: AykutKoçlu:cLink:0099581

Herkes zil takmış oynuyor ama bence süper ötesi mantıklı iş yaptılar.

Keita´yı seneye satamazlardı. Ama Elano her zaman para eder.

Şimdi Elano´yu milli takımda da oynadığı sağ dışa çekecekler(asıl yeri). Elano her türlü Keita´dan çok çok daha zeki bir adam. Geçen sene adam kovalamaktan top oynayamadı ama sağa geçerse pas al-ver işlerini daha iyi yapar Keita´dan.

Keita güzel işler yaptığı kadar topla çok oynayıp takımı da çok bozuyordu.

Şimdi ileri üçlü Elano-Baros-Arda olur.

Bu üçlü hala çok tehlikelidir kimse de kandırmasın kendisini.

Arkalarına da Kallström ve sağlam afrikalı bir DMC koymaya çalışıyorlar.

Total futbol oynamak isteyen bir takımın yapması gereken hamleler.

Neskeens ve Rijkaard´ın istediği transferleri yaparlarsa seneye başımız ağrır söylemedi demeyin..

Yahu bırak ya Elanoyla total değil futbol bile oynayamazsın.

Keita bu takımı ayakta tutan adamdı.

Orta sahaya transfer yapıp o paraya elanoyu göndercektin olucak biticekti.

Sanki Brezilya milli takımında müthiş oynadı elano.Yaptığı asist asist değil bi kere maicon sıfırdan attı golü.

2 tanede boş pozisyonda gol attı hepsi bu.Oyun içinde ne yaptı ne etti?Bunlara bakalım koca bir 0.

Bende beklesem ceza asahası yayında koşmadan bunları yaparım.

Al Saad SC'ye satıldı beyler farkında mısınız? Bu bile birşeyleri anlatıyor..

antuda akıllı adamlar varmış beyler .. ,

-----------------------------------------------------Mesajı Gönderen: AykutKoçlu:cLink:0099581

Şimdi Elano´yu milli takımda da oynadığı sağ dışa çekecekler(asıl yeri). Elano her türlü Keita´dan çok çok daha zeki bir adam. Geçen sene adam kovalamaktan top oynayamadı ama sağa geçerse pas al-ver işlerini daha iyi yapar Keita´dan.

Neskeens ve Rijkaard´ın istediği transferleri yaparlarsa seneye başımız ağrır söylemedi demeyin..

:yenieek:

Elano'da kanat özellikleri çok var ya! Milli Takımda içeri katederek Maicon'a alan açıyordu, orada oynatılmasının amacı buydu, bizde Sabri'ye mi açacak?

Biz transfer bekleyelim yönetim en sorunsuz bölgelerimizden (takım oyuncu, taktik disiplin gibi ekisikleri olduğunu kabul etmeme rağmen) birini bozsun, hem de zarar ederek.

Artık bir Elano, bir Serdar Özkan, bir Aydın takılırız seneye. Sanki 8 milyon euroya Alexis Sanchez'i alıp getirecekler, inanamıyorum gerçekten.

Bugün biraz önce internete girdim ve bu haberi gördüm. Söyleyecek birşey bulamıyorum. Kadronun en iyi adamını yolladık ne söylenebilir ki.

Umarım Keita'nın çok daha üzerinde bir adam alırlar yoksa kimse Keita'nın satılışını açıklayamaz. Sabırla bekliyoruz yapılacak transferleri. :confused:

Yahu bırak ya Elanoyla total değil futbol bile oynayamazsın.

Keita bu takımı ayakta tutan adamdı.

Orta sahaya transfer yapıp o paraya elanoyu göndercektin olucak biticekti.

Sanki Brezilya milli takımında müthiş oynadı elano.Yaptığı asist asist değil bi kere maicon sıfırdan attı golü.

2 tanede boş pozisyonda gol attı hepsi bu.Oyun içinde ne yaptı ne etti?Bunlara bakalım koca bir 0.

Bende beklesem ceza asahası yayında koşmadan bunları yaparım.

Evet ya dimi sende koşsan ceza sahasına sende atardın. Çooooook Mantıklı biz bunu niye düşünemedik. Brezilye milli takımı bunu nasıl akıl edemedi çok haklısın.

Bok atma konusunda üstüne yok. İnsan eleştirirde az mantıklı eleştirir yahu, ayıptı günahtır

Galatasaray’da geçen sezon garip şeyler oluyordu, sustuk geçer hallederler diye ama nerde, şu dönemlerde abukluk maşallah tam gaz. Son kurban doğuştan Karşı-yakalı Caner, hayırlı uğurlu olsun, bana göre başarılı olur göreceksiniz. Olay bu futbolcunun transferi değil. Florya’daki sistem nasıl çalışıyor? Rijkaard, Polat, Sezgin, Turan hangisi daha yetkili? Son isme şaşırdınız sanırım. Oysa hiç şaşırmayın. Caner’e yumruğu basan kim, O. Servet’i küstüren ve şu anda biletini kestiren kim, O. Elano (Sırf 10 numaralı tahtının sallanmaması adına) ve Keita’ya pas vermeyip onları futbola küstüren yine O.

Yerli-yabancı futbolcular arasındaki buzdağlarını eritmeyen tam tersi bir görüntü veren, O. Emre Çolak’a yer açsın diye ağzıyla kuş tutmaya çalışsa yaranamayan Dos Santos’u ekarte etmeye çalışan yine O. Kaldı ki Meksikalı’nın bildiğim kadarıyla takımda kalmasını en fazla Rijkaard istiyordu. Şimdi bana söyleyin hocası istediği halde opsiyonu Galatasaray’da olan bir futbolcu niye alınmadı? Şimdi soruyoruz yetkililere, hoca ve taraftar Gio’yu takımda görmek istiyor, niye almıyorsunuz diye, verilen cevap; değeri arttı, almamız zor cevabı geliyor. Gel de delirme! Bununla da bitmiyor komedi, üstüne üstlük sırf O istiyor diye Beşiktaş’ın kara listeye koyduğu Serdar Özkan alınıyor. Affınıza sığınarak ben bu işe kısaca “Yuh” derim. Siz ne derseniz deyin. Demek ki doğuştan Galatasaraylı olmak bir işe yaramıyor, Cüneyt Tanman, Prekazi, Hasan Şaş, Hagi ya da uzağa gitmeyelim Baros, hangisi doğuştan Galatasaraylı?

Ama kabahat onda değil. Bu yaşta ona kaptanlık verip, sepet gibi nereye gitse yanında dolaştıranlarda. Bakın kimsenin karakterine lafımız yok, özel hayatına da. Sinema kapatmış, en iyi, en kalite arabaya binmiş, saat takmış beni zerre kadar ilgilendirmez, Allah daha çok versin, bizim lafımız yine O’nun iyiliği için. Defalarca yazdık çizdik tınmadılar, “Arda’yı satın bu futbolcunun önünü açın” diye. Ama artık bardağı taşırdınız. Önümüzdeki sezon “Futbolcular eşittir, Arda daha eşit” diyorsanız bir ay sonra Rijkaard, sonrasında da Adnan Polat ve ekibi gider. İster misiniz Haldun’u dışlama harekatının alt yapısında yine aynı isim olsun, ne de olsa Saffet Ulusoy kankası, aldırırsa kulübe şaşırmayın. Anlamak istemeyenler ya da kulak arkası yapanlara Türkçesi; Florya’yı “Ardasaray” yapan ey cemaat, muhalefetin yapamadığını doğuştan bir Galatasaraylı(!) yapıyor uyanın artık...

Evet ya dimi sende koşsan ceza sahasına sende atardın. Çooooook Mantıklı biz bunu niye düşünemedik. Brezilye milli takımı bunu nasıl akıl edemedi çok haklısın.

Bok atma konusunda üstüne yok. İnsan eleştirirde az mantıklı eleştirir yahu, ayıptı günahtır

Dungadan başkası bakalım şu oyunuyla 11 oynatacak mı?

Dunga çok biliyo bu işi çeyrek finalde gitti takımı.Açık ara en güçlü kadro kurabilecek olmasına rağmen.

Anlamadığınız olay şu; Elano sağda oynasa bile kanat oynamayacak.

8.5-9 milyone euro'ya aldığımız adamı vasat üstü bir performans + Dünya Kupasında boy gösterdikten sonra daha ucuza, 8 milyon euroya satacak başka bir kulüp tanımıyorum, Adnan Polat kredisini çoktan tüketmiş durumda, biz trasnfer bekleye duralım bunlar eldekileri de satsınlar. Yazık, valla yazık. Sağ açıkta da artık Elano ya da Serdar Özkan oynar, sanki Alexis Sanchez'i getirecekler.

Sen keita'yı 1 sene sonra 8-9''a sat , ben seni klübe başkan yapayım. Komik yorumlar yapmayın. Yok keita'nın yerine oyuncu bulunmazmış. Keita kim kardeşim? 10 keita gelir 10 keita gider. Keita kadar bu takımın düzenini kurgusu bozan oyuncu yok. Koca sezon doğru düzgün maç seyretmeden, 2 çalıma kanıp keita neden gitti diyorsunuz? Takımda keita varken 2'ye bir gittiğin bir pozisyonda bile gol bulabilmeme ihtimalin o kadar fazla ki. Keita futbolu aklı ile oynayabilen bir oyuncu değil. Bazı futbol ulemaları da yarı saha çizgisi ötesinde kaptığı 1-2 topu defans yapabiliyor mantığına yoruyor,bunlara gülüp geçiyorum. Gidin biraz podolski,müller, klose'nin yaptığı defans anlayışına bakın. Keita varken bu takım 10 kişi oynuyor.

Hoppala Keita yollanmış..

Umarım daha iyi birisi alınır..

Artık açığa skor katkısı da yüksek olan bir adam almak lazım. 4-3-3 oynuyoruz. Orta sahamız yoktu sağ forvet de kalmadı. Adnan Polat 8 yabancımız olacak gibi birşey mi demiş. Elimizde kalan Baros, Neill, Elano+Leo ve Carrusca :) Eğer böyle bir düşünce varsa 4-5 tane yabancı gelecek. Takım kaynaşana kadar sezonunu ilk yarısı biter.

real de gitti çeyrekte... her şeyin en iyisini biz biliyoruz zaten...

Dungadan başkası bakalım şu oyunuyla 11 oynatacak mı?

Dunga çok biliyo bu işi çeyrek finalde gitti takımı.Açık ara en güçlü kadro kurabilecek olmasına rağmen.

Oynadığı maçların toplamında takımın en iyi raitng'e sahip oyuncusu. bu adam daha ne yapsın ? sadece bunu söyleyin bana ne yapsın ?

real de gitti çeyrekte... her şeyin en iyisini biz biliyoruz zaten...

Aynen katılıyorum,

Football Manager'de bile transfer yapmak için oynayan bir milletten oyuncu değerini bilmsini nasıl bekleyebilirizki. Sat ya sat daha iyisini alırız. Nah alırsın Elano'dan iyisini

Antu'dan: Aykut Koçlu

Satılan oyuncular ve daha önce açıklanan bütçemizle beraber yaklaşık 15 Milyon Euro'luk bir bütçemiz oluştu gençler. Sakin olun lütfen. Bu ne şiddet bu ne celal ?

Ey be keitam bir temmuz sabahı gelmiştin bir temmuz sabahı gittin :(

Yönetim kendi kuyusunu kazıyor bu sene. Haldun Üstünel'den sonra bu fiyaskoyu nasıl kapatmaya çalışcaklar acaba. En ufak bir başarısızlıkta bu taraftar geçen seneki gibi susmaz. Takımın en faydalı oyuncularından biri nasıl gönderilir hala aklım almıyor. Yeni gelecek transfer iyi bir isim olsa bile buraya uyum sağlaması için baya bir zaman geçmesi lazım.

Adam butun sezon dunya kupasi icin sakatlanmiyim diye ipten adammis gibi davrandi, Keita ise yuregini ortaya koydu ama bizim yonetim ona bakarmi :o

Geri
Üst Alt