Keita: "Galatasaray taraftarının dünyada eşi benzeri yok"

Keita :encouragement:

A. Polat :(

Ah ulan ah bu videoyu izledikten sonra Adnan Polat'a sövmeyipte ne yapalım. Keşke bir maçlığınada olsa bizim takımda oynasa. Yanılmıyorsam 83 doğumlu en az 2 sezon daha oynar.

Ah ulan ah bu videoyu izledikten sonra Adnan Polat'a sövmeyipte ne yapalım. Keşke bir maçlığınada olsa bizim takımda oynasa. Yanılmıyorsam 83 doğumlu en az 2 sezon daha oynar.

81 doğumlu. Bruma'ya faydası dokunsa bari hazır ziyarete gelmişken :ka25:

Nonda reyiz geldi aklıma,Keita çok ayrı severim galiba yaşım gereği takımda izlediğim en iyi kanattı en azından benim kanat anlayışıma göre.

Adamın dibi Keita.

Abdulll KAdeeeer Keitaaa Abdul Kadeeer Keitaaaaaa diye az bağırmadık :)

Adnan Polat 2-3 m kar elde edeceğiz diye takımın içine s*çmasaydı o 8. olduğumuz sezonda belki daha iyi yerlere gelecektik . Hiç değilse ilk 5'e girerdik UEFA Kupası'na 2011-2012 takım kadrosu katılırdı . Kaldı ki o sene UEFA'da da iyi yerlere gelebilirdik .

Ulan ne adamsin be Murhan. Gelen gidene cöp dersin, sonra da son 10 senede bu gözlerin takimimizda gördügü en iyi kanat oyuncusuna laf atarsin.

Vay be :D

Adnan Polat çapsız bir adamdı ama Keita'yı satmasak elimizde kalacaktı. Yaptığı tek doğru iş belki de.. Kazanılan para aptalca harcandı.. Ne kötü takımdık arkadaş o zamanlar

Adnan Polat 2-3 m kar elde edeceğiz diye takımın içine s*çmasaydı o 8. olduğumuz sezonda belki daha iyi yerlere gelecektik . Hiç değilse ilk 5'e girerdik UEFA Kupası'na 2011-2012 takım kadrosu katılırdı . Kaldı ki o sene UEFA'da da iyi yerlere gelebilirdik .

Her şerde bir hayir vardir. O sene ilk 5'e oynasaydik şike soruşturmasinin içine katarlardi bizi.

Her şerde bir hayir vardir. O sene ilk 5'e oynasaydik şike soruşturmasinin içine katarlardi bizi.

Sanmıyorum . Bursaspor 3. oldu mesela onlar var mıydı ? Kaldı ki şike soruşturmasında o sezon olmasa da geçmişteki olaylarla ilgili bize de soruşturma açılmıştı diye biliyorum kayıp 1 milyon dolar davası diye . Ama aklanarak çıkmıştık . Bizle ilgili 1 tape bile yok .

İyi oynardı, iyide takla atardı.:(

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Keita gibi kanatımız olmadı hiç bir zaman.Bruma da o aynı heyecanı yaşıyorum yıllar sonra.

Şiştttttttt :cool:

47692_1367767762711_6588429_n.jpg

Geri
Üst Alt