Keita: "Galatasaray taraftarının dünyada eşi benzeri yok"

Hose Mor bey ıı beyfendi ahahaha harbi bu bizim medyada ne tipler var her yerden cehalet akıyor,yedek antrenör neyse artık onuda sormak lazım.

Bu arada nasılsın abi göremedim sanki seni epeydir yoksa arayışlarımız mı farklıydı forumda?

cok iyiyim, tesekkür ederim kardesim, ya sen?

malum havalar sicak ve calistigimdan dolayi eskisi gibi foruma girmeye pek zamanim olmadi..

ha bu arda mod olmusun,tebrik ederim!!

Atletico'yu tek basina oynayan kanat'tir. Bruma'ya bir eli dokunsa biraz.

doğru söylemiş ultrAslanı kastediyor zaten ama bu forumda bizim düşmanlarımız oldukça fazla . lütfen bizi geçmişte eleştirenler bu sözleri üzerine alınmasın

ne adamdi be carlosa gecirdigi yumruk, atletico deplasmaninda yaptigi show ve ASY'deki taklalari,, gercek bir efsane

allah belani vermesin emi adnan polat

su forumda 1-2 ay ceza yedigimi hatirliyorum qatara satildigi gun :ka25:

cok iyiyim, tesekkür ederim kardesim, ya sen?

malum havalar sicak ve calistigimdan dolayi eskisi gibi foruma girmeye pek zamanim olmadi..

ha bu arda mod olmusun,tebrik ederim!!

Sağ ol abi,açıkcası bende senden halliceyim sıcak iş güç ama onun dışında iyiyim bi sıkıntım yok yani en büyük derdim transfersizlik (transfer taraftarıyım) var sen düşün yani.

Teşekkür ederim abi bakalım,umarım daha sık görürürüz seni.İyi forumlar diliyorum.

doğru söylemiş ultrAslanı kastediyor zaten ama bu forumda bizim düşmanlarımız oldukça fazla . lütfen bizi geçmişte eleştirenler bu sözleri üzerine alınmasın

Bütün stad sizin tekelinizde galiba. :happy:

edit:Kendi stadını yerle bir eden iyi gün taraftarları dendiğindede siz alınıyorsanız benlik bir problem yok gerçi.

Geri
Üst Alt