Keita: "Katar’a ben gitmedim, gönderildim. Galatasaray'dan koparıldım."

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Abdul Kader Keita: ''Katar’a ben gitmedim, gönderildim. GS'dan koparıldım. Bana 'Biz anlaştık, sen de anlaş' dediler. Başka çarem yoktu.''

keita_arma_arda.jpg

BIlinen birseydi zaten... Birazcik para kazanacagiz diye yolladilar Popitoyu hirbolar..

Bu adam bizde kalmalıydı yetenek anlamında Galatasaray'a gelmiş en iyi oyunculardan biriydi bence

adam az kalsin o sezon bizi tek basina uefada finale tasiyordu

1-2 milyon kar icin bu adami sattilar karektersizler

Lincoln' e yapılan Keita' ya da yapıldı ya Lincoln' e küfür etmeyi bırakın ya da Keita' ya da küfür edin ! başarısız yönetim ve florya çetesi iş başındaydı, fotoda adamın arkadasında ki ve elemanları sağolsun.

anlaşmak zorunda mıydı? zorla mı göndermişler? gitmek istemiyorum deseydi paf takımla idmanlara mı çıkartacaklardı? katar da geri çeviremeyeceği para gelmiştir. o da havada kabul etmiştir. o yaşta katara giden adamın ne kadar vizyonsuz olduğunu konuşmaya gerek yok. he keşke kalsaydı. döktürüyordu reis.

Sadece para kazanmak için değildi yaptıgı sorumsuz hareketler vardı madem galatasaraydan kopmak istemiyordu yakışır şekilde davranacaktı. Ne diye sorarsanız antrenman zamanı kaçıp başka ülkelere gitmişti bir kaç kez o dönem gizlendi daha sonra açıklamıştı başkan

Daha kötüsü , kar yaptık diye övünülmüştü satıldıktan sonra ,

Yatacak yeri yok bu Adnan Polat'ın ,

1994 yazı nedeniyle kendisinden nefret ederdim zaten umarım bırakın bu klübün yanından geçmeyi , adının bizimle beraber dahi anılmasını Allah nasip etmesin O'na !

Sadece para kazanmak için değildi yaptıgı sorumsuz hareketler vardı madem galatasaraydan kopmak istemiyordu yakışır şekilde davranacaktı. Ne diye sorarsanız antrenman zamanı kaçıp başka ülkelere gitmişti bir kaç kez o dönem gizlendi daha sonra açıklamıştı başkan

azizin best friendi olan adnandan mi bahsediyorsun sen?

onun hayati yalan

tünelin isigi diye diye küme düsürüyordu az kalsin bizi

azizin best friendi olan adnandan mi bahsediyorsun sen?

onun hayati yalan

tünelin isigi diye diye küme düsürüyordu az kalsin bizi

Tunelin ışığı diye stadın bitişinden bahsetti yazar orada :) ve iki yıl üst üste ışığa doyduk. Ek olarak polatlı dönem dönen olayları tapelerde gördük o şikecileri çıkarınca neredeyse şampiyonluga oynamışız. Adnan polatı bende sevmiyorum fakat şu var polatın başkanlık stilini bilirsin futbolcuları çok şımartıp rahat bırakan biri bknz: arda formaya küfür vs, yani onun baskanlık stiline uyan bir durum bu bence doğru olabilir apar topar gonderildi

Zaten 7,5 mil. aldik 8mil. gönderdik, nasil kar bu ? Oradan elde edilen parayida kimbilir A.sezgin kendi cebine atmistir.

Keitayı çok seviyordum ama en sevdiğim futbolcu Kaka Leite'ye yalandan kırmızı kart gördürttüğünde soğumuştum 2010 dünya kupasında mıydı neydi hatırlamıyorum

Geri
Üst Alt