Keita mı Drogba mı?

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Hangi Fildisili oyuncuyu daha cok seversiniz

abdel-kader-keita_16184.jpg

vs

BDK7rQeCIAA05WH.jpg

Ezeli bir Keita dostu olarak KEITA demekten gurur duyarim

Keita vs Carlos :asd:

2 gün önce sorsanız Drogba demeyeni linç ederdiniz , geç.

ikisi birlikte olsa iyi olurdu.

Nonda bile çılgın atmıştı Keitayla.

Drogba ya nekadar kızgın olsakta Keita ile gerçek bir kanat oyuncusu ile birazdaha fazla verim verebilrdi.

Bu iki oyuncunun birbiriyle ne alakasi var? Hayri sacmalama. Kilit. Kiyaslamanin amaci nedir? Neye göre daha cok seversiniz? Sacma yani.

Bu iki oyuncunun birbiriyle ne alakasi var? Hayri sacmalama. Kilit. Kiyaslamanin amaci nedir? Neye göre daha cok seversiniz? Sacma yani.

kiyas falan yok hangisini daha cok seviyosun diye sorduk HD

cocukken anani mi daha cok seviyosun babani mi dediklerinde oturup kiyas mi yapiyodun

kiyas falan yok hangisini daha cok seviyosun diye sorduk HD

cocukken anani mi daha cok seviyosun babani mi dediklerinde oturup kiyas mi yapiyodun

Iyide bir oyuncuyu daha cok sevmen icin, belirli özelliklere sahip olmali ki sevesin.. Özellikle futbolcu olunca. Bu yüzden kafa ister istemez kalite kiyasi yapiyor.

Anan ve baban arasinda karar verirsen sonucun bir nedeni olur elbette.. Neden mesela anani veya babani daha cok seviyorsun sorusu olusuyor..

Futbol da da kimin daha kaliteli olduguna göre karar verirsin cogunlukla.

Ben ikisine de severim. Ama bu anketin amaci nedir onu anlamadim yani..

Neyse, ikisi diyip gecelim.

Iyide bir oyuncuyu daha cok sevmen icin, belirli özelliklere sahip olmali ki sevesin.. Özellikle futbolcu olunca. Bu yüzden kafa ister istemez kalite kiyasi yapiyor.

Anan ve baban arasinda karar verirsen sonucun bir nedeni olur elbette.. Neden mesela anani veya babani daha cok seviyorsun sorusu olusuyor..

Futbol da da kimin daha kaliteli olduguna göre karar verirsin cogunlukla.

Ben ikisine de severim. Ama bu anketin amaci nedir onu anlamadim yani..

Neyse, ikisi diyip gecelim.

ikiside fildisili sevilen sempatik adamlar

hangisini seversiniz dedim anketi anlamayanlar BASGIT

Kıyaslamak ayıp olur Drogba'ya ama Keita'yı çok severdim tıpkı Bruma gibi futbolcunun çalım atanını severim

Geri
Üst Alt