Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita | Resmi Siteye Öneri

Keita su an Türkiye`de ki bütün kanat oyunculari ile top diye oynar.

Fatih Terim yönetminin de cok üstün performanslar gösterecegine inaniyoruz.

Hocamiz zaten bir atak oyuncusu istiyor, hic maceraya gerek yok, eger Keita beni alin diyorsa alinmalidir. Taraftarin da sevgilisi olmus ama doyamadigimiz bir futbolcudur.

Sayin baskanimiz stadin full cekmesini istiyorsa Keita gibi cok özel yetenekleri olan bir futbolcuyu takima kazandirmalidir.

Adnan Polat dönemini hatirlamak istemiyoruz ama eski baskanin sacma sapan islerine kurbak gitmis birisi Keita.

Kisacasi ne Arshavin ne de Reyes, tek istegimiz Keitaa.

Bir arkadasımız yazmış 4. sayfadan buldum bunu gonderın olmazsa

Cevap: Keita ve Eboue geliyor!

Süper olur.Gelsinler bakalım.

Keita su an Türkiye`de ki bütün kanat oyunculari ile top diye oynar.

Fatih Terim yönetminin de cok üstün performanslar gösterecegine inaniyoruz.

Hocamiz zaten bir atak oyuncusu istiyor, hic maceraya gerek yok, eger Keita beni alin diyorsa alinmalidir. Taraftarin da sevgilisi olmus ama doyamadigimiz bir futbolcudur.

Sayin baskanimiz stadin full cekmesini istiyorsa Keita gibi cok özel yetenekleri olan bir futbolcuyu takima kazandirmalidir.

Adnan Polat dönemini hatirlamak istemiyoruz ama eski baskanin sacma sapan islerine kurbak gitmis birisi Keita.

Kisacasi ne Arshavin ne de Reyes, tek istegimiz Keitaa.

Arkada almasın

fildişi express :D

keita solda da oynayabilir, milli takımda da zaman zaman sol da oynamışlığı vardır.

istiyoruz popito show u çok özledik. takımda yaratıcı oyuncu kalmadı

185252_Galatasaray_SK.jpg

of off

elmander , stancu forveti yedekler

yekta , emre , ceyhun orta sahayı yedekler

pino sağ açığı , mevran sol açığı yedekler

zan ve semih stoperleri , balta da sol bek i yedekler .

sağ bek için zaten 30 tane adam mevcut :D

Bir Tek Seni Sevdikkkkk Gerisi Harbiden Yalannn

Layyy Layyy Layyyy Layyy Abdul Kader Keita!!

Haciden sonra ,bu taraftar Keitayi sevdi!!!!!

AYSAL BABA YAP BIZE BIR BAYRAM HEDIYESI!

GETIR KEYTAYI BIZE!!!!

Bende Keita'nın alınmaması için resmi siteye yazı yazdım. Eğer benim gibi düşünen arkadaşlar varsa; güzel bir metin hazırladım kendilerine gönderebilirim...

[email protected]

Sevgili Galatasaray'ımın Saygıdeğer Yöneticileri ;

Öncelikle size hüsran dolu bir seneden sonra bu kadar kısa sürede Camiayı toplayıp , umut dolu bir kadro oluşturduğunuz için teşekkür ederim.Şike , şaibe ve organize suçların futbolumuzu sardığı bu günlerde Galatasaray'ımı bembeyaz , helal , ak koruduğunuz için sizlere minnetarız.

Yeni sezona girdiğimiz şu günlerde sizlerden pekçok Galatasaray taraftarı gibi benim de özel bir ricam var.Ben 29 yaşında doğma büyüme Galatasaray'lı hekimlik ihtisasını ..... 'da yapan ve kazandığımın hatırı sayılır kısmını Galatasaray'a ayıran bir destekçinizim.Epey zamandır kasvet dolu sezonların ardından böyle umut dolu bir sezona girmeyi bekliyordum.

Bu umudumuzun sönmemesi için , Arda'nın da aramızndan ayrılışının getirdiği hüzünden sıyrılmak için takıma hepimizin beklediği isimi kazandırmanız.

Sizden öyle dünya yıldızı bir futbolcu istemiyoruz.Kimi istediğimizi iyi biliyorsunu aslında . Abdul Kader Keita Galatasaray'a gelmiş geçmiş en yürekli , hırslı ve Armasının hakkını veren futbolculardan biridir.Bir efsane olabilecekken aramızdan ayrılışı bizden koparılışı deyim yerindeyse Ali Sami Yeni buz gibi kesmiştir gidişinin ardından .

Arena'nın dolması için bir imza yeter. Tüm harcamalarımı GS bonus kartımla yapan biri olarak Keita'ya imza attırdığınız gün eşimle kombinemi koşa koşa gidip alacağım.

Bu taraftar sizden onu istiyor , duyun sesimizi.Eboue'nin de ismi çok anılıyor , teknik yönetimimizin , Fatih Hoca ve değerli yöneticilerimizin , Sayın Başkanımız Ünal Aysal'ın bileceği iştir.

Ne drogba , ne forlan ne reyes ne arshavin , KEITA'nın camiaya katacağı olumlu havayı ve tribüne getireceği coşkuyu sağlayamaz.

Ricam budur.

Saygılarımla ,

.....

Mervan da geliyor, nasil sol kanatta adam yokmus ??

Geri
Üst Alt