Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita'nin menajeri konustu!

Keita eboue ikilisiyle sagı kapatıp sola yeni adam yetiştireceğiz bu sene sadece kendi ligimizdeyiz alalım Mervan'ı şans verelim bu sene arkasında duralım yureklendirelim FT onu bir senede patlatır seneye Arda'nın esamesi okunmaz

MİY neden artistlik yapıyor ki adam bize gelmek istiyor.

Keita'yı sol kanat icin alıyorsalar yanlıs. Keita'yı sag taraf icin alıp Kazımı sola cekmeyi düsünüyorsalar yine yanlıs.

keita için valenciayla veya lyonla falan kapışsak anlarımda mersinde ney ya :D

Keita'yı sol kanat icin alıyorsalar yanlıs. Keita'yı sag taraf icin alıp Kazımı sola cekmeyi düsünüyorsalar yine yanlıs.

Sonunda bunu savunup duruyorum herkez duygusal düşünüyor gelsin de gelsin Keita sağda oynar sorun yok ama solda ben mi oynucam...

Olcan Mervan Çelik bu isimlerden biri gelecekse eğer anca o zaman alınsın derim Keita için...

Sonunda bunu savunup duruyorum herkez duygusal düşünüyor gelsin de gelsin Keita sağda oynar sorun yok ama solda ben mi oynucam...

Olcan Mervan Çelik bu isimlerden biri gelecekse eğer anca o zaman alınsın derim Keita için...

Allahım doğru mu görüyorum sabah sabah Keita dönüyor haberi, kendimi bildim bileli Galatasaray'da izlediğim en iyi yabancı oyuncu geri dönüyor.

1702__193keita-gsda.jpg

Turuncu yerine sarı forma'da amma yakısacak ASLAN'a :ka23:

sağda kazım var oraya yabancı hakkımızı kullanmayız cok gereksiz olur

Keita'yı bu forma altında izleyip de dönüşünden mutlu olmayacak Galatasaraylıların daha ne istediklerini anlayamıyorum! Mevki olarak değil belki ama heyecan olarak benim için Arda tadında... Ayağına top gelmesini umutla beklediğim futbolculardan.

Ayrıca ne yapıp yapamayacağını çok iyi biliyoruz, buna Fatih Terim motivasyonunu da eklediğimizde tadından yiyemeyeceğiz.

Eboue ve Keita'yı alıp yabancı transferini noktalayabiliriz.Yerli konusunda ise beklentilerim sürüyor. Dün Trabzon'dan Engin Baytar için üç - üçbuçuk milyon dolar civarında bonservis isteyecekleri haberi geldi,bu rakam bir yerli oyuncu için çok fazla.Buna değeceğini düşünmüyorum.Ancak yaşı tutanlar bilir, eskiden bizde bir Muhammet vardı , şanssız bir şekilde kaza geçirerek futbolu bırakan.Orta sahanın dinamosuydu.Ben Engin'in oyun stilini ona çok benzetiyorum.Engin de Muhammet gibi çok yarar getirecektir alınırsa.Sol kanattaki boşluğu fazlasıyla dolduracağını düşünüyorum.Yapacağı etki düşünülünce bonservis ücreti öneminiyitiriyor.

Eboue ile birlikte gelirse daha iyi. Keita'nın takımda bir yakın arkadaşı olunca performansı dahada artıyor.(bknz. Nonda öncesi ve sonrası)

Özet: Özledik seni papito :(

ybVas.png

Cevap: # Abdul Kader Keita

Bazı futbolcular bara , gece kulübüne gitmiyor da ne oluyor? Dönem dönem her oyuncunun performansı düşebilir.Sadece bu süreklilik gösterirse oyuncu eleştirilmeli bence.Ama bir kaç maç kötü oynadı diye hemen "gece hayatı" muhabbeti dönmeye başlıyor.Bioritm denilen bir şey var.Bütün insanlar için geçerli.Yediğimiz yemek, içtiğimiz içecek ve hatta iklim bile olumsuz etkileyebilir performansı, bu işleri bırakalım artık.Hıncal Uluç gibi konuşacağım ama Hagi de yaşlı diye eleştirildi bu ülkede, geldikten sonra formamızı kaç yıl terlettiğini hatırlayın.Bir takımın bir futbolcudan alacağı maksimum verim bence 3 yıldır, sonra çeşitli nedenlerle performansını , heyecanını yitiriyor her iki tarafta.Keita bence en az üç yıl heyecan yaşatır tribünlere, ehhh başka bir şey isteyen?

Cevap: # Abdul Kader Keita

her keita konusuna girişimde sık kullanılanlara kaydettiğim video yu açıyorum :)[video=youtube;bgKtn_eppnk]https://www.youtube.com/watch?v=bgKtn_eppnk[/video]

Geri
Üst Alt