Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita

lalalalaylaylaaay abdel kader keitaaaaa!

geldi ulan işte geldiii!!!!

Beyler üstteki 2 arkadaşı göz hapsine alıyoruz, kaynak göstermezlerse sazan.avi den içeri tıkın :D

Abdul Kader Keita bana bu oyuncuyla ilgili 1-2 gun icinde herhalde 500 soru falan ulasmistir. dolayisiyla herkese cevap veremedim. ancak burayi okurlarsa sanirim tatmin edici bir yanit bulabilirler.

normalde ilgilendigimiz oyunculari soylemiyorum. cunku ilgilenilen oyunculari ogrenen bircok kisi transferin gerceklestigini zannediyor. zannettikleri gibi transferler gerceklesmeyince de kendilerini kaybedebiliyorlar. fakat keita ile ilgili o kadar soru geldi ki en sonunda aciklama geregi duydum. umarim "transferin henuz sonuclanmadigi" gercegini goz ardi etmeyiz.

evet ben de keita ile ilgilendigimiz bilgisine sahibim. fakat transferi gerceklesir mi gerceklesmez mi bilemem

Şeref Aydın.

Abdul Kader Keita bana bu oyuncuyla ilgili 1-2 gun icinde herhalde 500 soru falan ulasmistir. dolayisiyla herkese cevap veremedim. ancak burayi okurlarsa sanirim tatmin edici bir yanit bulabilirler.

normalde ilgilendigimiz oyunculari soylemiyorum. cunku ilgilenilen oyunculari ogrenen bircok kisi transferin gerceklestigini zannediyor. zannettikleri gibi transferler gerceklesmeyince de kendilerini kaybedebiliyorlar. fakat keita ile ilgili o kadar soru geldi ki en sonunda aciklama geregi duydum. umarim "transferin henuz sonuclanmadigi" gercegini goz ardi etmeyiz.

evet ben de keita ile ilgilendigimiz bilgisine sahibim. fakat transferi gerceklesir mi gerceklesmez mi bilemem

Şeref Aydın.

Nereye yazdı bunu alllllllah

şampanyanın tıpası parmaklarımda, acilen kaynağı çözmemiz gerek!

bana bu oyuncuyla ilgili 1-2 gun icinde herhalde 500 soru falan ulasmistir. dolayisiyla herkese cevap veremedim. ancak burayi okurlarsa sanirim tatmin edici bir yanit bulabilirler.

evet ben de keita ile ilgilendigimiz bilgisine sahibim. fakat transferi gerceklesir mi gerceklesmez mi bilemem.

Srfydn - #741756 - 16 Ağustos 2011 14:54

[video=youtube;bgKtn_eppnk]https://www.youtube.com/watch?v=bgKtn_eppnk[/video]

Sizi bilmem, ben açtım bu şarkı eşliğinde bekliyorum..

İnşallah gelmezsin kara çocuk bu hem senin hem takımımız adına gelmenden daha çok yararlı olacaktır...

beyler keitaya snoop dogg-sweat parçasıyla klip yapabilcek bir babayiğit varmı

Sokak Gazetesi Keita'nın bittiğini yazmış dün.

trabzona gelen zokora da bizim keita ve eboue nin kankası dimi?

Geri
Üst Alt