Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita | Resmi Siteye Öneri

Cabalarimiz bosa gitmedi.

Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray'da

O sabah senın katara transfer oldugunda sabah laptopu actıgıma lanet olsun demıstım,senın kıymetını bılmeyenler utansın keitam..

Hep seni Aslantepede hayal etmiştim, Ne Mutlu ki Seni Doya Doya izliyicez..

tears-of-joy-25.jpg

tears-of-joy-9.jpg

Rev+Jesse+Jackson+in+tears.JPG

article-0-05CC70EF000005DC-579_468x344.jpg

tears-of-joy.png
[/quote]

[video=youtube;bgKtn_eppnk]https://www.youtube.com/watch?v=bgKtn_eppnk&feature=player_detailpage[/video]Hoparlörünüzü açın ve arkanıza yaslanın.

Ollllleeeeeyyyy laaaaaaaan yaşlanmadan gelsin oynasın keske keita da eboue de melo da ujfalusi de 26 şar yaşında olsalardı :D yesssss beeeee!

Cevap: Son Dakika | Keita Galatasaray'da

Taraftar için yapıldı.Sanırım bonservis sorunu çözülmedi kiralik geliyor.

takımı tarafından bonservissiz satılmak isteniyormuş. bizde neden bonservissiz satıldığını öğrenmeye çalışmışız fakat herkes ters köşe oldu ve kiralık geldi. yakında bir açıklama gelir terim bizi merakta bırakmaz.;)

sari forma ne yakisir ha, siyahda da görülmez reis :D

arkadaşlar sanırım kesinleşti keitamızın transferi çünkü bütün gazeteler son dakika gelişmesi olarak haberi gecmeye başladılar.hayırlı olsun.bir transfer daha son dakika engin baytarda galatasarayda

tek moralimi bozan bu ligdeki pisliklerin yapanın yanına kar kalması.yoksa transferler süper.

Allah Belani versin TFF..!! Ulasn Engin Baytari bile aldik ama ben sevinemiyorum..!! Allah belanizi versin baska birsey diyemiyorum..!!

Quarijmaaaaa'yı görücez bu sene:D Gerçek kanat oyuncusu nasıl olur herkes görecek:cool:

Geri
Üst Alt