Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Yani, keitayı satıp pinoyu aldığında adnanlar takımın hücüm gücü tamamen düştü.

Yedikleri küfürleri saymıyorum bile bu adamı nasıl sattılar ilginç 5 tane kazım eder keita..

Yetenekli oyuncu yetenekli oyuncu da aklı futbolda değil.Günü kurtarmak adına 1 seneliğine kiralamışız.Zaten Avrupa'da da yokuz,idarelik bir transfer bence.

Saat kacta geliyor havalimanina bir gitsem :)

simdi herkez Keita gelmesi icin verdigi sözleri yerine getirsin :D

4 FORMA FELAN KONUSULUYORDU..

Şakacı çocuk tamam güldük hepimiz =) Ben görüneni söylüyorum,top oynayacak adamın Al Sadd da işi ne ? Sen beğen diye bir şey yazmıyorum,sözlük ağızıyla alıntı yapma bana.

Sen daha bir şakacı duruyorsun buradan,görüneni söylüyorum ehehe yapma boşa.Yanlış görmüşsün.Senin başkanın adama seni satıyoruz derse adam da gider.Ne yapacaktı ``Göndermeyin başganım ühühü`` mü yapacaktı Keita?Kaldı ki ``Aklı futbolda olsa Al Sadd'da işi ne`` dediğin adamı parlatıp Avrupa'ya pazarlayan takımdır Al Sadd.Lille bu kafayla düşünseymiş Keita gibi bir futbolcu kazanamazmış.

=)

ne zaman görücez keitayı kanlı canlı olarak?istanbul a ya da slovenyaya ne zaman gidecek haberi olan varmı???

Bu sarılık mevzusu falan ne?

Keita'nın bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi

fft1mm1496489.jpg

Galatasaray'ın Katar'ın Al Sadd takımından kiraladığı Abdul Kader Keita'nın bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Fildişili futbolcunun, önce Florya’ya gideceği, daha sonra da sağlık kontrolleri için Bahçelievler’deki Medical Park Hastanesi’ne geçeceği belirtildi. Keita, buradaki işlemlerini bitirdikten sonra önümüzdeki günlerde Slovenya’daki kampa katılacak.

Fanatik

Cevap: Keita'nın bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi

VE Aleyküm Selam Abdel Kader Keita (VOL 2)

Aleyküm Selam... Keita REİS............

güzel bir karşılamayı hakediyor

Onun adı Abdül Kader Keita . Taraftarı coşturan , armayı öpen , takımına ihanet etmeyen bir savaşçı . Hoşgeldin popito .

Sonunda Popito ya valla ha çok özledik :)

Bahçelievlere kaçta geliyor acaba, 10 dakika aramda hastaneyle işim de var orada, bir görsem iyi olurdu.

Geri
Üst Alt