Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Abdel Kader Keita transferinde pürüz

Üzülmeye gerek yok. Takımda açık ara en formda adam Kazım zaten. Keita'nın parasınıda üstüne koyarak çok kaliteli bir sol açık alabiliriz. Tabi Keita da gelirse hayır diyecek halimiz yok.

kazımı sağ açıkta oynatmak , h.baltayı sol açıkta oynatmak gibi birşeydir.

kazım harika bir oyuncudur ama açık değil net bir forvettir.

bu yüzden de keita sağ açıkta net şarttır.

Ya siz şaka mısınız? Dün takım sıradan bir Yunna takımına bile net pozisyonlar bulamadı artı şut bile çekemedi.

Keita gelirse bu takım her maç en az 3 pozisyona garanti girer. Kişisel yeteneği ile çok maç aldırdı.

Gelmezse bu kalitede bir adam almak çok çok pahalı.

Sıradan Yunan takımı dediğin takımın, Yunan Ligi'nde son 15 yılda 13 şampiyonluğu var. Sıradan bir takım desen kendi fikrine saygı gösteririm ancak Yunanistan'ın en iyi takımına sıradan Yunan Takımı demek komiktir.

kazımı sağ açıkta oynatmak , h.baltayı sol açıkta oynatmak gibi birşeydir.

kazım harika bir oyuncudur ama açık değil net bir forvettir.

bu yüzden de keita sağ açıkta net şarttır.

Futbol izlemiyor musun usta sen? Kazım geçen yıl harika oynadı ve bunların %90'ında sağ açık oynadı. Adam saf bir sağ açık. Forvette de oynayabilir ancak tartışmasız sağ açık. Harikada bir sağ açık.

o değilde takımda lider oyuncu yok şuan ve sol kanattan sıfır atak yapıyoruz aynı sekilde ardadan sonra ataklarımızın cogunu ordan yiyoruz ...

enderhayriuysal Ender Uysal

altunterim tarafından

Son Dakika : KEITA konusunda herHangi bir PROBLEM '' AN İTİBARİYLE '' Söz Konusu Değildir. Bugün İSTANBUL'a Gelmeyecek Hepsi Bu...

25 yaşında bu kadar formda Türk kontenjanındaki Kazım'ı, 30 yaşında kafasında futbolu bitirip Katar'a gitmiş, nasıl geleceği belirsiz, yabancı kontenjan kaplacayak Keita'ya tercih ederim.

25 yaşında futbol hayatı boyunca galatasarayın en kötü takımında 6 ay oynamış ve sivrilmiş,bu 6 aydan önce istikrarsızlık abbidesi olan kazımla;

biz de oynadığı bir sezonda defalarca tek başına maç almış,delnan brothersın zorla katara yolladığı(bunu yiyen taraftarları görmek üzücü hala adama kendi gitti diyor),normalde 84 doğumlu olan,en önemlisi sahada beklentimize hep karşılık vermiş keita yı 25 yıllık hayatı boyunca 6 ay top oynamış bir adama değişemem.

kusura bakma

Cevap: Keita'nın bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi

TRansfer yatabilir diye üste haber çıkıyor sen geldimi diye soruyorsun.

Problem nerde?:o

enderhayriuysal Ender Uysal

altunterim tarafından

Son Dakika : KEITA konusunda herHangi bir PROBLEM '' AN İTİBARİYLE '' Söz Konusu Değildir. Bugün İSTANBUL'a Gelmeyecek Hepsi Bu...

25 yaşında futbol hayatı boyunca galatasarayın en kötü takımında 6 ay oynamış ve sivrilmiş,bu 6 aydan önce istikrarsızlık abbidesi olan kazımla;

biz de oynadığı bir sezonda defalarca tek başına maç almış,delnan brothersın zorla katara yolladığı(bunu yiyen taraftarları görmek üzücü hala adama kendi gitti diyor),normalde 84 doğumlu olan,en önemlisi sahada beklentimize hep karşılık vermiş keita yı 25 yıllık hayatı boyunca 6 ay top oynamış bir adama değişemem.

kusura bakma

Şu güzelim forumda gördüğüm en saçma yorum. Çok net. :asd:

1) Keita'ya kötü oyuncu demedim.

2) Aslında 54 doğumlu lafına çocuk bile inanmaz. Sende inanmıyorsun da, laf olsun işte.

3) "25 yıllık hayatı boyunca 6 ay top oynamış" demişsin Kazım'a. Yemin ederimki en az 30 saniye güldüm bu lafa. :asd: 25 yıllık futbol hayatı desen neyse birine. 25 yıllık hayatında adamın bebekliği de var, çocukluğuda, eğitim-öğretim hayatı da. Haa, Kazım'a o kadar güvenip, 6-7 yaşında ünlü olacağını ümit ettiysen o başka tabii.

4) Pino'ya da Arabistan ve Türkiye'den teklifler varmış. Galatasaray bunları gündeme almış ancak Pino kesinlikle oralarda oynamak istemediğini belirtip, Avrupa'yı istemiş(Türkiye dışında Avrupa). Ama yine anlatayım anlamassın diye. Yani herşey oyuncuda bitiyor. Bu kulüp, oyuncu konusunda bonserviste anlaşıyorsa oyuncu gitmek istemeyebilir.

:happynew:

keita'ya ihtiyaç yok. alacaksanız defans alın...

Keita gelmezse bu saatten sonra çok feci söverim mersin'e sanki bonservisiyle vericektin al sadd yapma şimdi :(

Şeref Aydın problem var dedi işte,adam olumlu birşey söylediğinde resmi site muamelesi yapılıyor,olumsuz birşey söylediğinde anti tez aranıp bak yanlışmış deniliyor.

Sorun varmış işte,başlarım altunada gerisenede.

Şu güzelim forumda gördüğüm en saçma yorum. Çok net. :asd:

1) Keita'ya kötü oyuncu demedim.

2) Aslında 54 doğumlu lafına çocuk bile inanmaz. Sende inanmıyorsun da, laf olsun işte.

3) "25 yıllık hayatı boyunca 6 ay top oynamış" demişsin Kazım'a. Yemin ederimki en az 30 saniye güldüm bu lafa. :asd: 25 yıllık futbol hayatı desen neyse birine. 25 yıllık hayatında adamın bebekliği de var, çocukluğuda, eğitim-öğretim hayatı da. Haa, Kazım'a o kadar güvenip, 6-7 yaşında ünlü olacağını ümit ettiysen o başka tabii.

4) Pino'ya da Arabistan ve Türkiye'den teklifler varmış. Galatasaray bunları gündeme almış ancak Pino kesinlikle oralarda oynamak istemediğini belirtip, Avrupa'yı istemiş(Türkiye dışında Avrupa). Ama yine anlatayım anlamassın diye. Yani herşey oyuncuda bitiyor. Bu kulüp, oyuncu konusunda bonserviste anlaşıyorsa oyuncu gitmek istemeyebilir.

:happynew:

kardeşim senin kavram karmaşası sorunun mu var?

ben 25 yıllık hayatında 6 ay top oynamış dediğim zaman sen anlamıyor musun futbol oynadığı süre boyunca olduğunu ?onu anlamayacak kadar aciz biriysen söyle biz herşeyi ,burda işimizde gücümüzdeyken yine de anlaman için açık ve net yazalım

keita zaten lille gitmeden önce de katar ya da bae oynuyordu.onun için oraya gitmek problem değil zaten oralardan çıkma bir adam

aslında 84 doğumlu mehmet demirkol tv de söylemiş bu olayı detaylarını verip anlatmıştır.

pino ya katardan falan bile para vermezler onuda söyleyeyim sana.

laflarına dikkat et ,karşındakilerle buralarda alaycı konuşma güzel kardeşim anladın mı?öyle buralara 2 ay önce üye olup karşındakilere "yinede anlamassan" falan tarzı konuşma.terbiyesizlik yapma anladın mı?

Şeref Aydın problem var dedi işte,adam olumlu birşey söylediğinde resmi site muamelesi yapılıyor,olumsuz birşey söylediğinde anti tez aranıp bak yanlışmış deniliyor.

Sorun varmış işte,başlarım altunada gerisenede.

Geri
Üst Alt