Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita | Resmi Siteye Öneri

Baros

Arda------------------Keita

Selçuk-----Sabri

Melo

Hakan-Servet-Ujfalusi-Eboue

Muslera

Ujfayı sağa çek, Baltayı sepetle Servetin yanına hızlı teknik mücadeleci bi adam bu takım en az gol yiyerek en fazla gol atarak şampiyon olur.

Deplasmanlarda yokmuş...

Sanki takım aslan kesiliyorda deplasmanlarda Keita oynayamıyor...

Takım direnç göstersin deplasmanlarda da iyidir Keita. Bkz: Atletico maçı.

kasımpaşa,antalya,atletico.içerdeki yarı maçı zaten o aldı

millet düşünme kavramını unutmuş.ne bekliyorlar anlamadım

arda elano baros nerdeymiş deplasmanlarda.

boş boş yorumlar

adam daha kaç maç alsın be

Ujfayı sağa çek, Baltayı sepetle Servetin yanına hızlı teknik mücadeleci bi adam bu takım en az gol yiyerek en fazla gol atarak şampiyon olur.

Eğer Keita ve Eboue'yi alırsak Fatih hoca böyle çıkar. Yoksa ben de seninle aynı görüşteyim.

FT engeline takılır başta. Bize koşan , yırtınan, herşeyini vermeye hazır ( Keita ) ama kişiliği ile ön plana çıkmış topçular lazım.

Ulan gelip bana buraya Keita'yı savunmayın lan. Çirkef'in önde gideni. Eyvallah çok teknik adam, eyvallah milleti maymun edebilir ama bizim şua oynadıgımız düzende geriye yardım etmeyen adam bizi bitirir. Neymiş gol atıp asist yapıyomuş da takım oyuncusu olamsı için yetermiş, susun ULEEEN.

Sanki yemek sipariş ediyosun bize keitayı getirin arkaya eboue de iyi gider e tatlı niyetinede sola arshavin filan gelsin evet hadi mail atalım.

Drogba'yla taraftarın isteği doğrultusunda ilgileniyoruz ve listemizde diyen Ünal Aysal değil babam mıydı ? Yani Fatih Terim de kabul ederse olabiliyormuş demekki.

Taraftar isterse şartlar uygun olursa FT de isterse neden olmasın.

Ulan gelip bana buraya Keita'yı savunmayın lan. Çirkef'in önde gideni. Eyvallah çok teknik adam, eyvallah milleti maymun edebilir ama bizim şua oynadıgımız düzende geriye yardım etmeyen adam bizi bitirir. Neymiş gol atıp asist yapıyomuş da takım oyuncusu olamsı için yetermiş, susun ULEEEN.

boş bi yorum.

Kaç kere çirkefliğini gördün ? Roberto Carlos ile olan pozisyonunda senin sırtına birisi binse ve hakem birşey yapmasa sen ne yaparsın o adamı 5 saniye sırtında taşıdıktan sonra ?

Kaka'yı oyundan attırdı diye mi çirkef oluyor ? Busquets, Messi, Pedro hep yapıyorlar El Classico'da böyle yerlerde yalandan kıvranma işlerini.

Geriye de yardım ediyordu maalesef yine karavana Jose Can

Kaç kere çirkefliğini gördün ? Roberto Carlos ile olan pozisyonunda senin sırtına birisi binse ve hakem birşey yapmasa sen ne yaparsın o adamı 5 saniye sırtında taşıdıktan sonra ?

Kaka'yı oyundan attırdı diye mi çirkef oluyor ? Busquets, Messi, Pedro hep yapıyorlar El Classico'da böyle yerlerde yalandan kıvranma işlerini.

busquets,messi,pedro,villa yapınca bunlar katalan ezilmiş diye laf söyletmezler.

milletimizin beyni enteresan çalışıyor

----------------Muslera--------------

Sabri----Ujfalusi----Servet--Balta

------Lass--Selçuk--Melo---------

Keita---------Baros-----------Arda

:)

----------------Muslera--------------

Sabri----Ujfalusi----Servet--Balta

------Lass--Selçuk--Melo---------

Keita---------Baros-----------Arda