Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Geri mi dönüyor?

maşa başı haber yerine sizlerin sesini duyuruyor işte herifler daha ne istiyorsunuz :oks:

iyi olmus..belkı yonetımden bırılerının aklına gelıp soyleyebılır :D

Bu Fotomaç gazete mi şimdi? Bunlar haberci mi?

Değiller de bunların haberleri niye bu foruma taşınır, ben de bunu hiç anlamam.

Medya illa dogru haber yapmak zorunda degil. Haber niteligi tasiyan her seyi yazabilirler. Sende okumak zorunda degilsin. Okumak isteyen veya haber hakkinda konusmak isteyeni sorgulamakta senin haddine degil. Simdi anladin mi?

Medya illa dogru haber yapmak zorunda degil. Haber niteligi tasiyan her seyi yazabilirler. Sende okumak zorunda degilsin. Okumak isteyen veya haber hakkinda konusmak isteyeni sorgulamakta senin haddine degil. Simdi anladin mi?

Baya lüzumsuz bir sinir var mesajında, anlam veremedim.

Okumak zorunda değilim evet, o yüzden almıyorum böyle saçma gazeteleri.

Fakat bir gazetenin adı çıkmışsa totomaç diye, yaptıkları haberlerin %100 uydurma, kaynaksız olduğu belliyse, buraya o gazeteden bir konu açılınca cevaplar "haahah totomaç yine yapmış yapacağını!11!" tadında oluyorsa, ben de bu konuların açılmasını sorgularım.

Gecen hafta Keita-Adebayor ikilisini alıp transferi kapatalım demistim. Olucak galiba :ka23:

Keşke geri gelse! Ama hiç zannetmiyorum.

Kaka "haberi" konusuna kilit geldi misal. İnsanlar totomaç yazılarını ciddiye almıyor, haklı olarak.

Masa başında, popodan atılan yazılar haber niteliği taşımaz.

Geri
Üst Alt