Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Geri mi dönüyor?

Kaka "haberi" konusuna kilit geldi misal. İnsanlar totomaç yazılarını ciddiye almıyor, haklı olarak.

Masa başında, popodan atılan yazılar haber niteliği taşımaz.

bilader öncelikle şunu söyleyeyim daha önce hiç fotomaç haberi açmadım buraya açanlarada aynı şekilde bende tepki gösterdim bir arkadaş gösterdi bak keitayı geri istiyoruz diye topik açıldı fotomaç hemen haberi girmiş diye fotomaçın bizi takip ettiği için açtım bakın keitayı geri istedik hemen nasıl girmişler haberi gibisinden

Cevap: Keita geri mi dönüyor ?

Keske

Cevap: # Abdul Kader Keita | Resmi Siteye Öneri

ya bu adam gelsin ya. hakikatten gelsin

Yapılan -Keita'yı beğen/beğenme- güzel bir toplumsal hareket örneği. O yüzden alkışlıyorum. Bu aralar yönetimimizin yeni sistem ile birlikte bu tip durumlara poztifi yaklaştığınıda biliyorum.

Ama hatalı olunan bir nokta var. Transfere müdahale etmememiz lazım. Yazan arkadaşların -kızmayın- çoğunun yaşı 20 yaş altı. Yönetimimiz bu konuda aksi transfer yaparsa tepki almaktan korkup yanlış hamle yapabilir. O yüzden ben "özel durumlar hariç" bu tip konularda baskı gibi algılanabileceğini düşünüyorum bu hareketin.

16. sayfada yazdığım yazı neden ilk mesaja eklenmiyor?

Keita'dan daha iyi bir sağ açık bulamayız,varsa böyle bir durum kesinlikle kazandırılsın takıma.

Özledik ulan reyisi.:ask:

kalan taksitlerini ödemek şartıyla gelebilir. öyle bonservis işine felan girilcekse zararlı çıkarız

Lololololoooooo abdul kader keitaaaaa

Kesinlikle Keita gibisi GS ye gelmedi. Disiplinsiz fln da değidi. Bakın tüm maçlarda oynadı.

Keita = 2x Eboue !! Her maç yüreğini ortaya koydu.

Keitam gelsin valla. 5 milyon euro ya geri alalım.

Yahu ne Keita'sı arkadaş. Kafanız mı güzel. Keita'ya ihtiyacımız var sanki.

Keita gibi kanat adami mi var ligde ?

quaresma demeyin .. ne yapti ki ?

Keitanin dönmesini isteyenler,ne cabuk unuttunuz Keitanin sezon bitmeden izin almadan ülkesine dönüp arkadaslarini yanliz birakmasini,böyle herifleri Terim yaninda malzemeci bile yapmaz,Keitaya efsane demek Hakan Sükür,Hasan Sas ve Bülent Korkmaz gibi efsanelere hakarettir.

Keita ve lass alındımı.Rüya gibi :D

takım oyunu oynayabilecek birisine. bizim egolarımızı tatmin edecek birisine değil.

görende kazımı mukemmel bir takım oyuncusu sanıcak ya..ayrıca keita varken kadromuz iyi değilken gelmişti orta sahada BAM varken. o zaman orta sahada tek pas atabılen adam elanoydu onunda ne kadar katkı saglamadıgını gorduk hepimiz. çok pas atmaması normal sarpla mı paşlaşıcak yapmayın allah aşkına yaa..ayrıca defansa yardıma gelmıyo dıyenlerde var gülüyorum geçiyorum :)

Geri
Üst Alt