Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita | Resmi Siteye Öneri

Adam 1 sezon oynadı, derbide kırmızı aldı ve efsane oldu, gelmiş geçmiş en iyi sağ açık felan...

Okan Buruk neci?

Kazım gercekten iyi ve yararlı adam. Ama Keita bu yahu, Keytaaa.. Adnan Polat'ın 8m Euro icin koltugu devrettiginin belgesi.

282488_227818017254196_138591289510203_538979_5512121_n.jpg

Taraftarlar Çıldırdı , Keita'yı İstiyor ! "

Taraftarlarımızın Keita aşkı bitmiyor.. Kısa bir süre forma giymesine rağmen taraftarların sevgilisi olan Keita'yı yeniden Sarı-Kırmızı formayı giydirmek isteyen taraftarlar forumlarda , internet sitelerinde ve Facebook'ta sayfalar açıp,etkinlikler oluşturuyor ve Keita'nın gelmesi için bir araya geliyorlar.

Kulubumuze Keita için birçok maillerin geldiği belirtiliyor..

Not : Resim zaten herşeyi anlatmıyor mu ? Çok özledik seni KEİTA !​
.

Adam 1 sezon oynadı, derbide kırmızı aldı ve efsane oldu, gelmiş geçmiş en iyi sağ açık felan...

Okan Buruk neci?

Kırmızı kart hataydı. Ama Okan da iyi sağ açıktı hatta Perez vardı fransız o da iyiydi ama ben hayatımda Keita gibi 3 kişiyi yerlerde süründürüp giden bir sağ açık GS de görmedim.

Keita oynadığı her maç takımın en iyisiydi takım dursa Keita ileri götürdü. Keita GS yi çok da sevdi gitmemek için çok direndi ama para lanet olası para yüzünden bu değeri kaybettik.

Kazım fln demeyin bana Keita gibi çizgide aşığp "0" a kadar inip al da at diyen bir açık yok piyasa da Keita ya benzer oyuncuları 30 milyon euro ki Keita hepsinie bin basar..

3-4 milyona geri alsak mükemmel olur. youtube gir de Keita 1 sezon da ne yapmış gör. Ernst - Üzülmez ve İsmail di galina BJK maçında dalgasıın izle derim.

Keita değil Galatasaray,bu ülkenin gördüğü en etkili kanat oyuncusudur!...Adamın şanssızlığı kötü bir orta saha ile oynaması ve 2. yarı takımın hücumdaki tek silahı olarak kalması idi...Siz rakip takım T.D. olsanız başka kim için özel tedbir alırdınız?...

Gidişinde yönetim değil F.R. dı hatalı olan...Bu tavırsız,memur zihniyetli,şaşkın ve ekabir adam 2 kez erkeklik gösterisinde bulundu:

1.Devre arası dönemde basına açıklama yaparken ''Orta sahaya transfere gerek görmedik'' dedi masaya elini vurarak;Sarp o ana kadar ve sonrasında en çok süre alan oyuncu iken...

2.Geçen sezon başında ''Keitayı istemiyorum,ya o ya ben!'' dedi...Polatın net açıklaması var bu şekilde ki artık bunu da uydurmamıştır...

Fenerbahçe maçında gördüğü kart hakemin zavallılığından kaynaklandı,Carlos adamın sırtına bindi,7 sn süreyle de inmedi,karttan sonraki zafer işareti kasıtlı yaptığının kanıtı;peki hakem ne iş yapar orda?...Çok ''Fair'' bir adam olmadığını çok defa göstermiş olsa da o pozisyon için asmak doğru değil,F.R. astı!...Böyle ağır bir tahrikle Ergün Pembe bile benzer bir hareketi yapabilirdi!...

Birisi de Okan Buruk la kıyaslamış.Okan benim en sevdiğim futbolculardan biri idi ve Soner kasabının tekmesiyle sakatlandığı pozisyon hala kanımı dondurur...Okan kariyerini sağ iç mevkiisinde yapmıştır,orta saha oyuncusu olarak Keita dan net daha üstün bir oyuncudur.Sağaçık olarak ise dedim ya Keita gibisi gelmedi,Ribery bile bizde 3-5 maç coştu,Haginin ''Ferrarinin benzini bitti!'' saçmalığını hatırlayın...

Kırmızı kart hataydı. Ama Okan da iyi sağ açıktı hatta Perez vardı fransız o da iyiydi ama ben hayatımda Keita gibi 3 kişiyi yerlerde süründürüp giden bir sağ açık GS de görmedim.

Keita oynadığı her maç takımın en iyisiydi takım dursa Keita ileri götürdü. Keita GS yi çok da sevdi gitmemek için çok direndi ama para lanet olası para yüzünden bu değeri kaybettik.

Kazım fln demeyin bana Keita gibi çizgide aşığp "0" a kadar inip al da at diyen bir açık yok piyasa da Keita ya benzer oyuncuları 30 milyon euro ki Keita hepsinie bin basar..

3-4 milyona geri alsak mükemmel olur. youtube gir de Keita 1 sezon da ne yapmış gör. Ernst - Üzülmez ve İsmail di galina BJK maçında dalgasıın izle derim.

Ha dur ben bakayım, ben hiç izlemiyorum da takımımın maçlarını, yıllardır kombinemle içerdeki her maça gitmiyorum da, yuğtupa girip Keita'yı izleyeyeyim. Ok.

"Keita'ya benzer oyuncular 30 milyon euro ki Keita hepsine bin basar.."

Hayır. Keita iyi bir top cambazı. 30 milyon euroluk adamlara "bin basıyor" olsaydı kendisi şu an KATAR'da olmazdı.

Heyecen vericiydi, evet, vurup giderdi adam, izlemesi zevkliydi. Sattık. Gitti. Bitti.

Unutun, geleceğe bakın.

...

Birisi de Okan Buruk la kıyaslamış.Okan benim en sevdiğim futbolculardan biri idi ve Soner kasabının tekmesiyle sakatlandığı pozisyon hala kanımı dondurur...Okan kariyerini sağ iç mevkiisinde yapmıştır,orta saha oyuncusu olarak Keita dan net daha üstün bir oyuncudur.Sağaçık olarak ise dedim ya Keita gibisi gelmedi,Ribery bile bizde 3-5 maç coştu,Haginin ''Ferrarinin benzini bitti!'' saçmalığını hatırlayın...

Çok basit birşey anlatmak istiyorum. Okan bir Galatsaray efsanesi. Bunlardan 15-20 tane var maksimum.

Sağ açık da oynardı, iç de, farketmez.

Beni rahatsız eden şu; elin ecnebisi iki çalım atınca kral oluyor, efsane fln. Yanlış bu. Bizim içimizden gelen, ve her yıl bu kulübe gelip giden onlarca gereksiz adamdan 10 kat daha iyi topçu olan Galatasaray'lı futbolcularımız var.

Onları sevin, efsane yapın. Hagi, Popescu, Tafi gibi adamları da. Ama gelip de Keita gelmiş geçmiş en iyi sağ açık demeyin. Yazık. Bu adam 106 yıllık tarihimizin en kötü sezonunda oynayıp gitmiş bir adam. Bunu dikkate alın.

1 sene önce de geleceğe bakıyorduk.Kim geldi dersiniz?

Serdar Özkan wooooooooooooowwwww

Pino woooooowwwwww

Sırada kim var acaba

Çok basit birşey anlatmak istiyorum. Okan bir Galatsaray efsanesi. Bunlardan 15-20 tane var maksimum.

Beni rahatsız eden şu; elin ecnebisi iki çalım atınca kral oluyor, efsane fln. Yanlış bu. Bizim içimizden gelen, ve her yıl bu kulübe gelip giden onlarca gereksiz adamdan 10 kat daha iyi topçu olan Galatasaray'lı futbolcularımız var.

Onları sevin, efsane yapın. Hagi, Popescu, Tafi gibi adamları da. Ama gelip de Keita gelmiş geçmiş en iyi sağ açık demeyin. Yazık. Bu adam 106 yıllık tarihimizin en kötü sezonunda oynayıp gitmiş bir adam. Bunu dikkate alın.

Kim varmış Keita'dan iyi gelen sağ açık, söylede bilelim. Sen düşünürken yazayım, yoktu. Belki Ribery dersin. O da tartışılır.

Kim varmış Keita'dan iyi gelen sağ açık, söylede bilelim. Sen düşünürken yazayım, yoktu. Belki Ribery dersin. O da tartışılır.

Anlatamıyorum.

Şöyle diyeyim; Misimoviç, Arda'dan daha yetenkli bir adam (diyelim). Burada biri çıkıp Misi gelmiş geçmiş en iyi forvet arkası oyuncumuzdu dedi misal (Hagi'yi unut şimdilik). Ben de o durumda derim ki, e Arda neci?

İçimizden gelen, bu kulübün taraftarı olan futbolcularımıza daha fazla saygı göstermek lazım. Misal Ronaldo United'da döktürürken onların taraftarının en sevdiği adam O'shea idi. Anlatabiliyor muyum?

''En kötü sezon'' doğru bir saptama değil,geçen sezona ne denir o zaman?...2. yarı Arda-Baros sakat olmasa şampiyonluk muhtemeldi,hatta Ernst-Emre B. gibi (Bir gömlek düşük versiyonları hatta) 1-2 adam devre arasında bile alınsa kesindi bence...Takım bu kadar kötü iken bile bu denli efektif olması da Keita nın değerini azaltmaz,katlar...

Okan bizde hep sağ iç oynamıştır ve kralını oynamıştır...Açık gibi oynadığı sayılı maçtada hırsı ve enrjisiyle iyi işler yapmıştır,ama hücum gücü çok yüksek olmamıştır,bu birazda çalım stilinden kaynaklıydı,topu gösterip terse kaçardı,dikine adamları delip içinden geçemezdi,Keita gibi...Bu kıyaslamayı doğruda bulmuyorum,farklı karakterde ve çok iyi futbolcular...

''En kötü sezon'' doğru bir saptama değil,geçen sezona ne denir o zaman?...2. yarı Arda-Baros sakat olmasa şampiyonluk muhtemeldi,hatta Ernst-Emre B. gibi (Bir gömlek düşük versiyonları hatta) 1-2 adam devre arasında bile alınsa kesindi bence...Takım bu kadar kötü iken bile bu denli efektif olması da Keita nın değerini azaltmaz,katlar...

Okan bizde hep sağ iç oynamıştır ve kralını oynamıştır...Açık gibi oynadığı sayılı maçtada hırsı ve enrjisiyle iyi işler yapmıştır,ama hücum gücü çok yüksek olmamıştır,bu birazda çalım stilinden kaynaklıydı,topu gösterip terse kaçardı,dikine adamları delip içinden geçemezdi,Keita gibi...Bu kıyaslamayı doğruda bulmuyorum,farklı karakterde ve çok iyi futbolcular...

Evet, sezonları karıştırdım, geçen seneyi hepten silmişim ben. Neyse, pek de fark yok açıkçası.

Hocam, Okan'ı ne açıdan karşılaştırdığımı üstteki mesajımda görebilirsin, anlatmak istediğim bu.

Evet, sezonları karıştırdım, geçen seneyi hepten silmişim ben. Neyse, pek de fark yok açıkçası.

Hocam, Okan'ı ne açıdan karşılaştırdığımı üstteki mesajımda görebilirsin, anlatmak istediğim bu.

Zaten Okan ı hiç kimse bana karşı savunamaz...Gelmiş geçmiş en iyi 11 i vardır ya herkesin kendine göre;benimkinde hep baş köşelerden birindedir Okan,o derece severim...İlk defa Avrupa nın Top Class takımlarına karşı orta sahada ezilmek bir yana rakibi sindiren ve saygın otoritelerce ''En iyi press yapan takım'' ilan edilmemizi sağlayanlar içinde olmazsa olmazların başında idi kendisi...

sanırım gazetelere konu olmuş bu istek.. yönetimin tavrı ne acaba?

Zaten Okan ı hiç kimse bana karşı savunamaz...Gelmiş geçmiş en iyi 11 i vardır ya herkesin kendine göre;benimkinde hep baş köşelerden birindedir Okan,o derece severim...İlk defa Avrupa nın Top Class takımlarına karşı orta sahada ezilmek bir yana rakibi sindiren ve saygın otoritelerce ''En iyi press yapan takım'' ilan edilmemizi sağlayanlar içinde olmazsa olmazların başında idi kendisi...

Benzer kafadayız o zaman. Okan üzerinde çok yoğunlaştık da asıl konu taraftarın belli futbolculara verdiği/vermediği değer.

"Lütfen geri gel!" "Özledik seni keyta!" gibi mesajları görünce bana bir haller oluyor. Bu adam bunu haketmiyor. Hakedenler var ama. Onları görmek lazım.

Ayağında yetenek var diye Lincoln'ün de arkasından ağlayanlar vardı, yazık, yanlış işler bunlar. Şimdi GS'ye katar kulübü muamelesi yapan Forlan için de; "gelsin sınıf atlatır takıma!" diyenler...Kısacası biz kendi kulübümüze saygı duymuyoruz, koyuyor bu bana.

Bütün bu Keita meselesi bununla alakalı. Benim kafamda öyle en azından.

Neyse, zaten bu konu çölde yağmur duasına çıkmak tadında yazılmış bir konu. Bekleyen beklesin keytayı, ben kaçar.

ALLAHIM ne hallere dustuk..

Geri
Üst Alt