Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita | Resmi Siteye Öneri

keita babaaaaa nolur eve dön.. üşüyozzzz :(

bence bu yaptıgınız hareket galatasarayın adını küçültmekten başka bişey değil keita değil maradona olsa ne olacak siz bu klübün büyüklüğünü anlamamışınız

bari eski oyuncu oneriyoruz, gidip Ribery yi onerin, daha genc ve daha ust duzey... imkansiz gibi, ama onu herkes ister zaten...

keita değil messi gelse gitse bu kadar arkasından ağlanmaz çok abartık.newells old boys taraftarı olsak topluca köprüden atlardık heral.keitada hani bi jardel bi hakan şükür bi hagi olsa içim yanmayacak

Keita'yı Fenerin ezikleri gibi küçümseyenlere söylüyorum..

Onun gibisi birdaha çok zor ;)

Carlos'a nasılda yumruğu patlatmıştı. Hep birlikte lay lay lay laay la laay Abdül Kader Keita x 10

Dövebilirsiniz ama Keita ' yı istemiyorum topu fazla ayağında tutup , çok bencil bir oyun sergiliyordu harika bir oyuncu ama çok bencil ve hemen sinirlenen bir oyuncu Fatih Hoca ' nın istemediği oyuncu stili .

1 sene önce de geleceğe bakıyorduk.Kim geldi dersiniz?

Serdar Özkan wooooooooooooowwwww

Pino woooooowwwwww

Sırada kim var acaba

Keita'ya burun kıvırıp bizi eleştirenlere en güzel cevap bence. Keita normal bir adam değil di o fransa'dan sonra her açıklamasında müslüman bir ülkede oynamak istediğini söylüyordu niye şuan katar da diyenler için.

Keita, Galatasaray'a Geliyor!

ibrahimseten 4. Abdülkader Keita.. Üaysal: Taraftara

hediyem olsun. onun gibi karşı kaleye çabuk gidecek bir

adam alınca, nokta santrfora ihtiyaç kalmadı

Cevap: # Abdul Kader Keita

Galatasaray’ın geçen yıl 8 milyon Euro bonservis bedeli ile Al Sadd Kulübü’ne sattığı Abdul Kader Keita, yeniden Florya’ya dönüyor...

1.5 ay önce Hürriyet’in G.Saray’a dönmek istediğini duyurduğu Keita’ya, Arda’nın transferinin ardından yeşil ışık yakıldı. Galatasaray Yönetimi, Al Sadd ile bonservisi konusunda temasa geçerken, alınan 8 milyon Euro yanıtı sonrası Keita kulübüne “Ben G.Saray’da oynamak istiyorum” dedi. Bu transferin birkaç gün içinde 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sona ermesi bekleniyor.

Kaynak: Hürriyet

Allah'im lütfen dogru olsun. :(

Geleceğine inanmıyorum, hatta ilgilenildiğine bile inanmıyorum.

daha toplantımış yapacaklarda fasa fiso 2 ayda 1 melo 3 aydada muslera geldi yahu ama ayrılanlar daha çok yara açtı arda culio pino

184706_Galatasaray_SK.jpg

ooff of

başkan keitayı alsın yıldız sözünü tutmuş sayacam yemin ediyorum

Geri
Üst Alt