Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita'nin menajeri konustu!

İnşallah gelmez istemiyorum.

Keita arkasında Eboue otoban yapar sağ kanadı...

Arda son anda bişeylik yapmasaydı,Eboue ve Keita'yı sağda izleyebilirdik.

Hala bu adamı koruyanlar varya kafa atasım geliyor!:mad:

Bİze sol forvet lazım,Keita'da sağ'dan başka biryerde oynayamaz,yok orda oynar,yok burda oynar diyenler,Keita gelsinde oynamasada olur modundakiler.

Bİze Sol forvet lazım,alın gelin Podolski'yi!

Mersin'in amacı gündem değiştirmek olduğunu söylemişdim. Reklam yaptılar. Keitanın mersin'e geleceğinin sanmıyordum.

Keita'nın arkasında Eboue'nin oynadığı 6 yabancılı bir 11 yapsana babayiğit?

Kazım solda oynar'ı geç oynayamaz çünkü.Bekliyorum.

11 yapmak Fatih hocanın işi. Ve emin olun sizden, bizden daha iyi biliyor nasıl 11 yapacağını. "babayiğit" ;)

Deplasmanlarda asla iç sahadaki gibi olmayan,parasını geç aldığı zamanlarda antremanlarda sorun çıkartan,sadece taraftara oynayan,Rijkaard'ın ısrarlarına rağmen milli takıma önceden gidip bizi Gençlerbirliği maçında yanlız bırakan,kişiliksiz ve karaktersiz bir oyuncuyu istiyoruz.

Sonumuz hayır olsun.

Muhtaç olmamıza rağmen Rijkaard bundan adam olmaz diyerek gönderilmesine izin vermişti Keita'nın.Tabi zavallım Les Adnans yerini dolduracaklar diye düşünüyorlardı çatır çatır boşa gitti o paralar.

Rijkaard'da Arabistanda Keita da WHAT'S YOUR POINT

Deplasmanlarda asla iç sahadaki gibi olmayan,parasını geç aldığı zamanlarda antremanlarda sorun çıkartan,sadece taraftara oynayan,Rijkaard'ın ısrarlarına rağmen milli takıma önceden gidip bizi Gençlerbirliği maçında yanlız bırakan,kişiliksiz ve karaktersiz bir oyuncuyu istiyoruz.

Sonumuz hayır olsun.

Bırakın Allah aşkına. Sanki Keita dünyanın en displinsiz futbolcusuymuş gibi yazmışsınız. Medyanın tuzağına düşmeyin. Arda, Baros, Keita, işleri güçleri futbolcularımıza çamur atmak olan medya. Neden Lugano, Emre, Bilica, Volkan futbol katillerini gündeme getirmiyorlar ?

Bunlar medyanın attığı çamur değil ki,bizzat Rijkaard'ın söylediği şeyler.Yoksa hangi takım 39 maçta 10 gol 14 asist yapan adamını gönderir allasen?

Adamlar orda bile yılmış ki bedelinin altında gönderiyorlar herifi.

Eleştirinin dozunu kaçırıyoruz bazen. Her yetenekli oyuncu biraz sorunludur. Önemli olan onu yönetebilecek bir teknik adamdır. Ki FT bunu yapabilir. Bir oyuncuyu 2 hatasına bakarak yollamak çok kolaydır, ama önemli olan onu kazanmaktır. Bizim başımızdakiler bunu beceremedi son yıllarda. Örneği çok keita, misimovic, elano vb. Ayrıca kendimizi de kandırmayalım Keita ayarında bir adam alacak durumu olsa başkanın, alırdı. Demek ki durumlar pek iç açıcı değil. O yüzden dozunu kaçırıp, kırıcı konuşmamak lazım.

Yürüyecek hali olmayan Nonda'yı gol krallığında zirveye oynatmış bir futbolcudan bahsediyoruz. Drogba ya da Adebayor ile beraber oynasalar neler olurdu acaba.

Keita her türlü sorunu ile benim kabulümdür.

Ortamı tanıyan bir oyuncunun vereceği katkı ile transfer döneminin bitmesine 15 gün kala alınan, tamamen yabancı bir oyuncunun vereceği katkı büyük farklılık gösterir.

Bunlar medyanın attığı çamur değil ki,bizzat Rijkaard'ın söylediği şeyler.Yoksa hangi takım 39 maçta 10 gol 14 asist yapan adamını gönderir allasen?

Adamlar orda bile yılmış ki bedelinin altında gönderiyorlar herifi.
Katarda yılın futbolcusu seçildi Keita.Nasıl yılmış oluyorlar ki?

Geri
Üst Alt