Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita'nin menajeri konustu!

Keita da Kazım da sol sag iki kanattada rahatlıkla oynayabilir.Cok rahat hemde.Yanlız 3lu forvet icin diyorum.İkisininde bu ozelligi var.Ama ben solda kazımı oynatırdım cunku iceri girip şut atma ozelligi var.Ayrıca keitanın kestigi toplarda kafaya iyi cıkabilir ve golle sonuclandırır.Bence soyle bir uclu baya etkili olur. kazım - baros - keita.

bu yönetimin transfer yapabileceğini felan sanmıyorum zaten keita dan başka da kaliteli hücum oyuncusu alamazlar bari keitayı geri getirsinler.

bir aydan az kaldı daha eboue gelecek daha ardanın boşluğu dolacak daha kanat alınacak

Rijkaard gibi disiplin nedir bilmeyen adamdan sonra imparatore keitaya iyi gelir.

keita ya burun kıvıranlar size aydın müstarihhhhh

27 yaşında adam daha buraya geldiğinde de yaşı iyce ortaya çıkar. sene sonu yine isteyenleri olur ama bu sefer bizde kalsın hep.

Ne göndermesi abicim, biz istiyoruz, daha doğrusu oyuncu istiyor.

biz isteseydik şu ana kadar çoktan gündemimizde olurdu ama ne enteresandır ki mersinle ismi geçmeye başladığından beri ilgileniyoruz.üstelik medyada keitayla ilgilenmemizin sebebi olarak ta taraftarların baskısı olduğu belirtiliyor.yani başka bir takım değil mersin ilgileniyor.şahsen ben çok kuşkuluyum bu transfer konusunda.

bu arada keitanın katarda yılın futbolcusu seçildiği ile ilgili sağlam bir kaynak var mı?

adam formülü bulmuş, xavi'ye messi'ye oynattığı topu garibanlara öğretme vaadiyle paraları cukkalayıp sonra siz boktansınız gardaş diyip kacacak

f.r.

LEŞH

Hahahahaha umut tacirliği böyle olsa gerek

sırf onun için tt arenayı dolduracak, hatta kombine alacakların sayısı oldukça fazla.

sürekli geri pas yapan ayhan-mustafa-barış döneminde bile bu kadar sevildiyse;

selçuk-melo ikilisinin adrese teslim paslarıyla neler yapabileceğini düşünemiyorum bile.

OOOOOOOOOO Abdulkader Keita la la la la la Abdulkader Keita Golü atan futbolcu Abdulkaderrrrrrrrrrrrrrr Keitaaaaaaaaaaa

sırf onun için tt arenayı dolduracak, hatta kombine alacakların sayısı oldukça fazla.

sürekli geri pas yapan ayhan-mustafa-barış döneminde bile bu kadar sevildiyse;

selçuk-melo ikilisinin adrese teslim paslarıyla neler yapabileceğini düşünemiyorum bile.

Bunu çoğu kişi görmezden geliyor işte..

Cevap: # Abdul Kader Keita

Adnan Polat Keita gitmek istedi dediğine inanmıyorum..

2012 o bu diyerekten 8 milyonu gördü direk sattı kimseye anlatmasın..

O bakımdan onun içinde ukde olduğumuzu biliyorum çünkü çok müthiş bir bağ vardı onunla aramızda..

Her sabah onun haberlerine bakıyorum bir gelişme vardır diye..

TT Arena çimlerinde görüşmek üzere..

Cevap: # Abdul Kader Keita

Adnan Polat Keita gitmek istedi dediğine inanmıyorum..

2012 o bu diyerekten 8 milyonu gördü direk sattı kimseye anlatmasın..

O bakımdan onun içinde ukde olduğumuzu biliyorum çünkü çok müthiş bir bağ vardı onunla aramızda..

Her sabah onun haberlerine bakıyorum bir gelişme vardır diye..

TT Arena çimlerinde görüşmek üzere..

Adnan Polat lig bittiğinde Rijkaard ile birlikte satılmasını kararlaştırdık dememiş miydi Ntvspor'da?

Geri
Üst Alt