Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita

Nonda yerine Gio oynar aman salla,Meıra yerine Kewell oynar dert etme,adam genç takımda bile stoper oynamış bla bla bla Şimdide Keıta solda oynar dalgası çıktı.Aşık olmuşuz,mantıklı düşünemiyoruz.Bu takım´için Keıta en gereksiz transfer olur.Sola skorer,yaratıcı bir oyuncu şart Arshavın tarzında.Gerekirse Eboue sağa geçer ve yardırır.Ama sola adam şart.

Cevap: Keita'nin menajeri konustu!

O değilde Keita gelince sevenleri ayıran acımasız fabrikatör adnan polat'ın yüzünü çok merak ediyorum yine gazete manşetlerine çıkar laf atar keita şöyleydi böyleydi diye.. :asd:

Popitooo gelsin. Ona her zaman yer vardir. Adamin gecen sezon oynadigi takimda bir videosunu izledim youtubeden. Adam orada da firtina gibi esmis ama kime? Süper calimlar, raket gibi hiz, müthis goller - akrobatik sevinc taklalari ama taraftar yok :)

Nerde Qatar nerde Türkiye. Insallah gelir ve bizi costurur - bizde onu costururuz :)

keita gelirse takim ucar...

insallah gelir. cunku en azindan bir kanadimiz cok super olur...eboue...Keita.....

Kazım iki gol attı diye yıldız futbolcu yapmayın.Kimse kazıma 1 sezon güvenemez.

Kieta gelsin yedek dursun kulübedeki varlığı bile yeter.

Selçuk'un paslarına yapacağı koşular...

ya my net de haber yapmışlar galatasaray risk alıyor vukuatları olan keita falan diye.mersinle anılırken hiç yoktu bu muhabbet galatasaray olunca mı risk oldu?keitaaaa gelse ''selamun aleykum '' dese...

keita gelirse adnan polat'a bir kapak daha takmis oluruz!

o bunu fazlasiyla hak ediyor!

O değilde Keita gelince sevenleri ayıran acımasız fabrikatör adnan polat'ın yüzünü çok merak ediyorum yine gazete manşetlerine çıkar laf atar keita şöyleydi böyleydi diye.. :asd:

Aydın,Keitayı aratmaz der Serdara çok güvenıyorum Keitadan eksiği yok der:SS:

[video=youtube;Z04doI5ldrY]https://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY&feature=mh_lolz&list=FLNDS6A-w68bM[/video]

o degilde, umarim bedavaya gelir

sen adami 9 milyona sat, 1 sene sonra bedava geri al :)

Keita gelince Sağ taraf Eboue ile birlikte ölfdürücü olabilir ama sol için yerli bir isim yok işte..

haberi yapan gazeteci insallah dogru söylüyodur ins. hevesimiz kursaimizda kalmaz

drogbayı da alalım

keita drogba eboue fildişi team

Geri
Üst Alt