Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita

Keita gelirse, sağ açığın ilk ismi Keita olur. Bu durumda eğer adam alınmayacaksa ki, görünüşe göre alınmayacak Pino sol açık oynar, Kazım yedek bekler. En mantıklısı budur.

saçma sapan bir keita sevdası yüzünden bu senein belkide en formda adamı üstelik türk statüsünde oynayan kazım ı mecburen yedeğe çekeceğiz ne diye,keita oynasın diye,bu takımın keita ya ihtiyacı yok,neden kimse görmüyor yaw şu gerçeği evet iyi adamdı,faydalı adamdı ama yok işte ihtiyacımız sol uç adamı lazım ofansif orta saha lazım tutup keita yı alıyoruz yuh yani,yüzkere yuh

saçma sapan bir keita sevdası yüzünden bu senein belkide en formda adamı üstelik türk statüsünde oynayan kazım ı mecburen yedeğe çekeceğiz ne diye,keita oynasın diye,bu takımın keita ya ihtiyacı yok,neden kimse görmüyor yaw şu gerçeği evet iyi adamdı,faydalı adamdı ama yok işte ihtiyacımız sol uç adamı lazım ofansif orta saha lazım tutup keita yı alıyoruz yuh yani,yüzkere yuh

bu senenin en formda adamı kazım mı ? dalgamısın dalga mı yapıyosun cozemiyorum. kazım'ın her tarafı formda olsa ne olur !? ne verir Galatasaray'a kazım ? evet Keita ilk transfer etmemiz gereken adam değil doğrudur, ancak küme düştü düşecek bir Galatasaray'da ona ihtiyaç yok buna ihtiyaç yok dersen güler geçilir buna. 100 kere yuhluk bir durum değil Keita'nın alınması, ki saha içinde yapabildiği hayvaniliklere herkes şahit. böyle bir tane adamın kadromuzda olması kötü birşey olmaktan uzaktır.

ihtiyacımız olan adamlara geline, ilk başta saha içi lideri olmak üzere (diego ribas abdullah wahab anuket de cunha) sol ve sağ back, mümkünsede bir stoper..

bu senenin en formda adamı kazım mı ? dalgamısın dalga mı yapıyosun cozemiyorum. kazım'ın her tarafı formda olsa ne olur !? ne verir Galatasaray'a kazım ? evet Keita ilk transfer etmemiz gereken adam değil doğrudur, ancak küme düştü düşecek bir Galatasaray'da ona ihtiyaç yok buna ihtiyaç yok dersen güler geçilir buna. 100 kere yuhluk bir durum değil Keita'nın alınması, ki saha içinde yapabildiği hayvaniliklere herkes şahit. böyle bir tane adamın kadromuzda olması kötü birşey olmaktan uzaktır.

ihtiyacımız olan adamlara geline, ilk başta saha içi lideri olmak üzere (diego ribas abdullah wahab anuket de cunha) sol ve sağ back, mümkünsede bir stoper..

Sol ve sağ bek için önerin varmı paşam?

Takımda açık yok,biz sol bek arıyoz.Ayranı yok içmeye atla gider...

evet bu senenin en formda adamı kazım,ne kadar saçma gelirse gelsin sana bence bu snenin en formda adamı kazım,hayır bu takımın en son ihtiyacı olan yerdir sağ uç ya,bu takıma bakıp evet sağ ileri adamı lazım diyormusun,diyorsan ben bi şey demiyorum,arda gitmiş ,ofansif olarak bi tek selçuk var elinde orta saha da ,bize teknik adamlar topun takımda kalmasını sağlayacak aamlar lazımken tut keita yı al,herşeyi anlıyorumda terim bu transfere nasıl izin veriyor onu anlamıyorum

sağda keita solda colin UZATMAYALIM

Halilhodziç Keita'yi sol kanatta oynatiyordu, sorun degil yani.. Solda Keita oynar, sagda Kazim.. Yeter ki alinsin, Keita her iki kanatta da oynar..

Geri
Üst Alt