Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Cevap: # Abdul Kader Keita
İyi oyuncuHeryere yazıyorum, olcan baytar + volkan bizi idare eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi oyuncuHeryere yazıyorum, olcan baytar + volkan bizi idare eder.
Ceza sahası çevresinde atakları organize edecek, son pası ve oyun görüşü iyi olan bir oyuncu transfer edilmediği sürece Keita meita hikaye..
İyi oyuncu
parantez içi nereye kaçtı
![]()
Keita gelirse, sağ açığın ilk ismi Keita olur. Bu durumda eğer adam alınmayacaksa ki, görünüşe göre alınmayacak Pino sol açık oynar, Kazım yedek bekler. En mantıklısı budur.
saçma sapan bir keita sevdası yüzünden bu senein belkide en formda adamı üstelik türk statüsünde oynayan kazım ı mecburen yedeğe çekeceğiz ne diye,keita oynasın diye,bu takımın keita ya ihtiyacı yok,neden kimse görmüyor yaw şu gerçeği evet iyi adamdı,faydalı adamdı ama yok işte ihtiyacımız sol uç adamı lazım ofansif orta saha lazım tutup keita yı alıyoruz yuh yani,yüzkere yuh
bu senenin en formda adamı kazım mı ? dalgamısın dalga mı yapıyosun cozemiyorum. kazım'ın her tarafı formda olsa ne olur !? ne verir Galatasaray'a kazım ? evet Keita ilk transfer etmemiz gereken adam değil doğrudur, ancak küme düştü düşecek bir Galatasaray'da ona ihtiyaç yok buna ihtiyaç yok dersen güler geçilir buna. 100 kere yuhluk bir durum değil Keita'nın alınması, ki saha içinde yapabildiği hayvaniliklere herkes şahit. böyle bir tane adamın kadromuzda olması kötü birşey olmaktan uzaktır.
ihtiyacımız olan adamlara geline, ilk başta saha içi lideri olmak üzere (diego ribas abdullah wahab anuket de cunha) sol ve sağ back, mümkünsede bir stoper..
bu senenin en formda adamı kazım mı ? dalgamısın dalga mı yapıyosun cozemiyorum. kazım'ın her tarafı formda olsa ne olur !? ne verir Galatasaray'a kazım ? evet Keita ilk transfer etmemiz gereken adam değil doğrudur, ancak küme düştü düşecek bir Galatasaray'da ona ihtiyaç yok buna ihtiyaç yok dersen güler geçilir buna. 100 kere yuhluk bir durum değil Keita'nın alınması, ki saha içinde yapabildiği hayvaniliklere herkes şahit. böyle bir tane adamın kadromuzda olması kötü birşey olmaktan uzaktır.
ihtiyacımız olan adamlara geline, ilk başta saha içi lideri olmak üzere (diego ribas abdullah wahab anuket de cunha) sol ve sağ back, mümkünsede bir stoper..
sağda keita solda colin UZATMAYALIM
hayri babam lafı koydu gitti. dağılın .sağda keita solda colin UZATMAYALIM
Eboue?
volkanı ebuesizmi bırakıcan diyo xDnolmuş ebueye
nolmuş ebueye