Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray'da

[video=youtube;F9X1kCjveGY]https://www.youtube.com/watch?v=F9X1kCjveGY[/video]

:tiphat:

tekrar hosgeldin Abdel Kader KEITA! Arda'nin ayrilisindan sonra tribunleri heycanlandiran oyuncu turu hic kalmadi en az 1 tane olmasi kesinlikle sart bunu da tribunleri show anlamiyla tatmin edecek oyuncusu adina soyluyorum.

Ki Keita zaman zaman cok yararli olsada kontrolsuz bir futbolcu oldugu icin her macta her an bizi 10 kisi birakabilir diye tedirginim ama oynadigi futbola lafim yok.

Hos geldin Keita

tekrar hosgeldin Abdel Kader KEITA! Arda'nin ayrilisindan sonra tribunleri heycanlandiran oyuncu turu hic kalmadi en az 1 tane olmasi kesinlikle sart bunu da tribunleri show anlamiyla tatmin edecek oyuncusu adina soyluyorum.

Ki Keita zaman zaman cok yararli olsada kontrolsuz bir futbolcu oldugu icin her macta her an bizi 10 kisi birakabilir diye tedirginim ama oynadigi futbola lafim yok.

Hos geldin Keita

arda iki senedir kimi heyecanlandırmış for the love of god

Giovanni dos santos da geri dönsün tamamdır :)

MUSTAFA_20 - 16.08.2011 23:11

dia nın yanında paçalı kalır bu

arda iki senedir kimi heyecanlandırmış for the love of god

ah olmadi, simdi oyuncu tarzindan anlaminda yazdim, Arda'nin heleki gectigimiz sezon ortalikta olmadigini kabul ediyorum burda anlatmak istedigim Arda'nin performansi degil, taraftari ayaklandiran oyuncu tipleridir.

For the love of god, don't jump on the gun without comprehending ;)

:yenieek:

Bosuna sevinmeyin... Isterse Messi ve C.Ronaldo gelsin... Maclari oynayan degil SATIN ALAN Sampiyon oluyor artik... Yani Ben Galatasarayin yerinde olsam, öyle 3 - 5 Milyona oyuncu alacagima sürerim PAF Takimi sahaya, veririm rakibe 50 bin Euro, alirim maci... ne ugrasiyorsunuz... Artik Devir Oyuncu satin alma devri degil, MAC SATIN ALMA devri...

b322043volkannsuune.jpg

Bizde ki performansının aynısını sürdürüse müthiş olur ya özlemişim Keita'yı gerçekten :) Gittiğinde pek sesimi çıkarmadım fakat gelişine çok sevindim çünkü cidden bu adam bir başka heyecanlandırıyordu bizi ya...

Hala mı futbol be, utanıyorum ya renktaşlarımdan. Biz böyle devam edersek hasımsızlık bile çekmeyiz ! :mad:

Hayirli olsun Galatasarayimiza, umarim cok basarili olur. TT Arenada bizi ucurur. Yinede Fener macinda bizi 10 kisi biraktigini unutamiyorum.

hosgeldin kara simsekim cok özlemistik seni be boyle sagdan simsek gibi gecmeni cok usuduk sen yoken keita reisss

PS.kiralama bence cok mantikli bakariz disiplinlimi degilmi ona gore iyi giderse kesin bonservisyle geri alirla tekrardan hos geldin ve allah sakatlik ve bela vermesin tekrardan hayirli olsun keita reiss

Geri
Üst Alt