Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.524
- 106.142
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş...renkdaş bu adam vasıfsız falan değil, havuz medyası yıllarca karalaya karalaya adamın itibarını yıprattı. chp yi tekrar halk partisi çizgisine zor bir yoldan geçerek getirdi, ben şahsen haksızlık yapıldığını düşünüyorum. ekrem imamoğlu aday olsa oy potansiyeli daha yüksek olduğu için daha mantıklı olur tabi orası ayrı.
Cumhur ittifakı grubu kudurmuş durumda. Dün Kılıçdaroğlu konuşması boyunca başta Alpay Özalan olmak üzere birçok milletvekili durmadan aday mısın diye adama bağırmışlar. Alakasız yerlerde. Boşluğuna gelip ağzından laf almak için. Bunu görev edinmişler. Çok feci kuduruyorlar. Seçim resmiyete bağlanıp adaylık için son gün ne zaman ise o zaman aday açıklanmalı bence. Delirsinler.
Hee RTE'yi kastediyorum vasıflı olarak. Hey Allah'ım yaKim vasıflı
Diploması bulunamayanlar mı
Ya da ilkokul mezunu olup birilerine yakın diye mv olanlar mı
Vasıf kıstası kim mesela merak ettim
Hee RTE'yi kastediyorum vasıflı olarak. Hey Allah'ım ya
Mansur Yavaş mesela. "Vasıf" kıstasını karşılıyor.
Merak ettin diye yazıyorum.
Bu video gerçek olsa tek başımıza iktidar oluruz.
Ben ilk kez izledimBunu her izledigimde kahkaha atıyorum yaw.
İmamoğlu'nun da Beylikdüzü dışında kariyeri yok. Adam müteahhit, boş zamanlarında televizyonda iddaa programlarında maç yorumlayan biriydi. Mansur Yavaş'tan ileri olmasının sebebi halkın dilinde konuşabiliyor ve daha genç. Siyasi kariyer olarak Mansur Yavaş daha politik daha çok siyasi geçmişi olan biri.Mansur Yavaş yıllarca CHP genel başkanı olsa o da yeterince itibarsızlaştırılmıştı. Mevzu yüz eskimesidir böyle konularda. Tüm medya adamların elinde, yapsınlar Mansur Yavaşla ilgili iki asılsız haber, bak nasıl inanıyor halk yeterki rakip görsünler kendilerine. İmamoğlu rakip görüldü diye neler yapıldı geçmişte.
Mansur Yavaş öyle über vasıflara sahip birisi de değil, iyi bir insan, iyi bir devlet adamı o kadar. Düne kadar Beypazarı belediye başkanlığı dışında kariyeri yoktu, yaşı da 70'e dayanmış.