kemal kılıçdaroğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can simidi. Iktidar ne zmn zora düşse can simidi oluyor. Hala öyle,

Hicbir sekilde iyi niyetli biri oldugunu dusunmuyorum. Kurucu partinin bu hale gelmesinden de utanç duyuyorum
sadece sıgınmacı sorunu ve ekonomi ile secim dönemine kadar idare etse zaten garanti iktidar olacakken sacma sapan işlere girerek kendini acık edip komik duruma düşüyor. Ya dedeyi içerden kandırıyorlar secim başarısızlıgı sonucu partiden indirip yerine cananı genel başkan yapacaklar. ya da dede cidden muhalefet olmaktan memnun

sadece sıgınmacı sorunu ve ekonomi ile secim dönemine kadar idare etse zaten garanti iktidar olacakken sacma sapan işlere girerek kendini acık edip komik duruma düşüyor. Ya dedeyi içerden kandırıyorlar secim başarısızlıgı sonucu partiden indirip yerine cananı genel başkan yapacaklar. ya da dede cidden muhalefet olmaktan memnun
Gittiğin büyük resmi görme kursunu değiştir Recep. Boşuna paran gidiyor. Az önce bir mesajina denk geldim bir şey demedim de bu harbi çok değişik :D
Canan Kaftancıoğlu genel başkan mi :asd: Allah iyiliğini versin. :asd:

Acilen spora dönelim. Ben farkla Real Madrid diyorum.

demirtaş ve kavala'ya özgürlük demek yerine onları adil şekilde yargılanmalarını tekrar sağlayacağız desene. kavala da demirtaş da siyasi sebeplerden dolayı içerdeler ama kimse de gelip bu iki adam için sütten çıkma ak kaşık demesin lütfen. her ikisi de terör suçlarından yargılanmalı.

Salak salak konusmayi birakma vakti.

"Van'da Selahattin Bey'in çok sevildiğini gördüm. Haksız uygulamalardan şikayet ediliyor. Bir kişi adaletsizlikle karşı karşıya kalıyorsa, ona sahip çıkmak politik değil insani görevdir. Çünkü haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

AİHM kararlarını uygulamıyorlar. Osman Kavala'nın da, Selahattin Demirtaş'ın da, harp okulu öğrencilerinin de hakkını savunmak istiyorsanız bize katılacaksınız.

Selahattin isimli şahısla yatıp kalkıp duruyor Kılıçdaroğlu. Git partine davet et ozaman çok seviyorsan. Adamın asabını bozuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt