# Kemal Tokak

Cevap: # Kemal Tokak

Kayserili Eren bi kendini bulsa Semih ile birlikte tek gecerim bu alemde.

Kemal'in Samsunspor'da oynadığı tüm maçları izledim ilk geldiği yıl yani bank asyadayken müthiş oynuyordu bu sezon ligede iyi başladı ama şuan form düşüklüğü var Kemal'de.Yanında oynayan oyuncularda kötü olunca Kemal'de böyle bir performans veriyor.Kesinlikle iyi bir oyuncu.

Bir balon daha patladı...Komsunun tavuğu komsuya kaz görünürmüş,semih kayadan daha iyi bir yerli stoper yok bu ülkede ,yanınada daha tecrübeli bir yabancı stoper gelmeli sene sonunda ujfa reiste sağ bek ve stoper yedeği olarak takımda kalmalı..Balta,kazım gibi yerlilerde yedek kalacak şekilde takım kurulmalı,hayallerim dünyadan büyük diyen imparatora layık olun,kemal tokak da ne ...

Bana gore 2 sinif yerlilerden. Boyle oyuncular yedek icin guzel olur ama 11 icin eksik kalir.

Dün maçta tek gözüme çarpan savunma oyuncusu oldu Samsun'da.

Bir'de Aykut Demir var, onu unutmusum yazmayı unutmusum.

Mehmet Batdal vakası yaşatır.

benim zevkle takip ettigim oyunculardan bi tanesi. normalde hata yapmadan oynar ama bize karsi döküldü. tüm maclarini izlemek lazim, 1 macla cizilmez adam.

kemal tokakı ben tam olarak anlayamadım. bize lazım olan aykut demir.

Çok fazla maçını izlemedim ama izlediğim maçlarda çok kötüydü. Bence Eren Güngör > Kemal Tokak

Her maç böyle değilmiş.Gidin Eskişehirspor ile deplasmanda oynadıkları maçı izleyin.Alper'in attığı gol tam bir facia.

Rica ediyorum.

239-6.gif

Gol mü yedirdi :o

les adam oldugu bizim mactan belliydi. maholara kalsa sezon basinda ujfalusiyi degil bunu alacaklardi

bu adami cok istiyordum ama bugün itibariyle Kilit vurulmasini istiyorum. adam sivasspor dahil tüm zor diyebilecegimiz takimlara karsi cuvalladi.

Galip olmalarına ragmen rezil bir oyun oynadı. ne işi var böylesinin bizde.

Geri
Üst Alt