kemal yılmaz

Ne alaka ula
Sen öyle değerlendiriyorsun madem kendine sakla
Bir de kalkıp açıklama yapmış bence bu kararım nedeniyle cezalandırdılar diye
Sen hakem misin ifb holiganı mı
Hem daha 1 hafta olmuşken bu neyin serzenişi
Nereden bakarsan bak tiyatro bu olay

İyide bu hakem her hafta maç almiyormuski zaten. Niye bu maç sonrası bu istifayı yapmis. Fenerbahçe lehine algı yapmak için büyük olasılık. Çünkü bütün hedefler bunları gosteriyordu

şerefsiz ifb'ye uyduruk goller, penaltılar verdikleri yetmiyor
bir de tiyatro çeviriyorlar
zaten gelmişsin kaç yaşına emekliliğin de gelmiş
yürü git yav

Bu maçın da hakemiymiş ama pozisyon onun tarafında değilmiş

Saat 16:30 da tag calısması olacaktır

Bu işin içinde olan ve adını bilmediğimiz daha kaç tane şerefsiz var demek

Şu algılara inanıp da koçu masum zannedenlerle fetöyü Mesih zannedenler aynı kişilerdir eminim ama ispatlayamam...

Guzel aciklamis.

Kısacası hakem diyor ki; Ben 30 eylül'den 22 ekime kadar maç almayınca zerre sesim çıkmadı ama 22 ekim'den 3 kasım'a kadar maç almayınca istifa ettim.

6 ay sonra hakemlik süresi bitiyormus
Bu neyin showu lan. Bakalım hangi kanalda mükâfatını alacak koç tarafindan

kimsenin kanıt olmadan günahını alamam ama eğer bu hakem olayı kurgu ise, acaba diyorum ki fbye temiz eller operasyonunun yapılcağını fb haber aldı da bizi de mi operayonun içine çekmeye çalışıyorlar

@Yiğit Karagöz tüm aglarda senin gibi bi gücümüz var ama kullanamıyoruz

seni seciyorum yigit karagöz
pokemon-go.gif

Rt Fav atmayan üyeler aksam mac konusundan atılacaktır. atanlara ise sürpriz vardır

Twitter'da da eşekbahçe dedim diye mesajın altında ana avrat sövenler olmuş, cevabını da usulüne göre verdim tabi ki.

Eşekbahçesiniz olum işte daha fazlası değilsiniz. Babasının parasına güvenen zengin çocuğu tıynetindesiniz hepiniz. Koç holding olmasa zaten batmıştınız şimdi de kardeşiniz ile beraber tamamen bu holdingin boyunduruğu altına girdiniz.

Federasyon federasyon, hakemler hakem olsa şu ligde dahi ilk 5'e girmeniz mümkün değil.

Geri
Üst Alt