- 16 Haziran 2010
- 190.852
- 133.568
- 6.478
Dursun Özbek, Şubat Divanı'nda Kemerburgaz Tesisleri videosu gösterildikten sonra: "Video çalışması çok kısa olmuş. Yahu 15 bin m2 yer yaptık, daha uzun olabilirdi video."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende karşıda sanyordum.ben kemerburgaz'ı trakya'ya yakın sanıyordum. eyüp'e bağlıymış.
Kumburgaz ile karıştırmışsın.ben kemerburgaz'ı trakya'ya yakın sanıyordum. eyüp'e bağlıymış.
Bizim stada çok yakın tesis.ben kemerburgaz'ı trakya'ya yakın sanıyordum. eyüp'e bağlıymış.
Bilmeden etmeden kafadan atmak yok. Günümüz şartlarına uygun bir şekilde yapılmıştır mutlaka.Eminim ki boktan bi yer yaptılar hiç bir teknoloji kullanılmadan eski kafayla futbolcu geliştirmeyi düşünüyorlar. Burada havuz sosyal tesis bile olması lazım ki futbolcular çıkmasın buradan
Bilmeden etmeden kafadan atmak yok. Günümüz şartlarına uygun bir şekilde yapılmıştır mutlaka
Eski teknoloji mi kullanıldı yani? Ve de yazan bundan emin . Güldürme adamı.Adama bilmeden konuşma diyosun
O yapılmadığını bilmiyosa sende yapıldığını bilmiyosun temennini söylemişsin
Sen niye konuştun bilmeden
Bilmeden etmeden kafadan atmak yok. Günümüz şartlarına uygun bir şekilde yapılmıştır mutlaka.
İşçi yerleri Alt yapının yapılacak kısma taşınmıştı oradaki yerler arttırılır. Mevcut yapanlar alt yapı içinde çalışmaya devam edecekken Spoint inşaatta ekstra yardımcı olacağı falan söylemişti çalışan sayısı arttırılıp alt yapıyı daha hızlı bitirmek içindir herhalde. İçerisi nasıl ve neler olduğu konusunda bir bilgi verdi mi?Burada çalışan taşeron elemanlardan birisi benim tribünden arkadaşın kuzeniymis dediğini göre içerideki işler tamamen bitmiş floryadan taşınma olacakmış yakın zamanda
İşçi konteynerlarida arttirilacak mis disaridaki
O kısmı anlayamadım @Can Erden