Video Haber Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin Son Durumu Görüntülendi

barış alper dışarda üşüyor gibi kaloriferler yanmıyor sanırım :)

Burası da kuzeyde kalıyor. İyi kar toplar, buz yapar kışın.

ben kemerburgaz'ı trakya'ya yakın sanıyordum. eyüp'e bağlıymış.

Bu günleride gördük hayırlı olsun camiamıza

Eminim ki boktan bi yer yaptılar hiç bir teknoloji kullanılmadan eski kafayla futbolcu geliştirmeyi düşünüyorlar. Burada havuz sosyal tesis bile olması lazım ki futbolcular çıkmasın buradan

Eminim ki boktan bi yer yaptılar hiç bir teknoloji kullanılmadan eski kafayla futbolcu geliştirmeyi düşünüyorlar. Burada havuz sosyal tesis bile olması lazım ki futbolcular çıkmasın buradan
Bilmeden etmeden kafadan atmak yok. Günümüz şartlarına uygun bir şekilde yapılmıştır mutlaka.

Bilmeden etmeden kafadan atmak yok. Günümüz şartlarına uygun bir şekilde yapılmıştır mutlaka.
:) Sen baya güveniyorsun Türk yönetimlere ileride çok ağlarsın şunu neden yapmamışlar bunu neden yapmamışlar tabii ki bilmiyorum görmedim tahmin ediyorum ve yanılmayacağım.

Burada çalışan taşeron elemanlardan birisi benim tribünden arkadaşın kuzeniymis dediğini göre içerideki işler tamamen bitmiş floryadan taşınma olacakmış yakın zamanda
İşçi konteynerlarida arttirilacak mis disaridaki
O kısmı anlayamadım @Can Erden

Şu tesis nereeee
Yapılan tesis neree

Aceleyle bitirelim diyip projeyi değiştirip basitleştirdiniz hala bitiremediniz boşu boşuna proje değişti

Hayallerimizdeki tesis değildi ama yine de mevcuttan fersah fersah iyiydi yapılmayacak tesis değildi

Para mara demesin kimse sponsorla yapardın burayı,olmadı transferde 3 kamil az alıp yapardın

Hadi dursunu biliyoruz her işi ofsaytta erden sen nasıl buna ok dedin

Burada çalışan taşeron elemanlardan birisi benim tribünden arkadaşın kuzeniymis dediğini göre içerideki işler tamamen bitmiş floryadan taşınma olacakmış yakın zamanda
İşçi konteynerlarida arttirilacak mis disaridaki
O kısmı anlayamadım @Can Erden
İşçi yerleri Alt yapının yapılacak kısma taşınmıştı oradaki yerler arttırılır. Mevcut yapanlar alt yapı içinde çalışmaya devam edecekken Spoint inşaatta ekstra yardımcı olacağı falan söylemişti çalışan sayısı arttırılıp alt yapıyı daha hızlı bitirmek içindir herhalde. İçerisi nasıl ve neler olduğu konusunda bir bilgi verdi mi?

Geri
Üst Alt