- 26 Kasım 2012
- 179.168
- 241.168
- 5.688
Nefis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşa soyledigine göre hersey hazırmış mobilyalar vs hersey yerleşmiş dışarıda biraz daha peyzaj işi varmış birde tabela led filan gibi birkaç yer varmış monte edilecek onun dışında yeni konteynerler gelecek yazmışİşçi yerleri Alt yapının yapılacak kısma taşınmıştı oradaki yerler arttırılır. Mevcut yapanlar alt yapı içinde çalışmaya devam edecekken Spoint inşaatta ekstra yardımcı olacağı falan söylemişti çalışan sayısı arttırılıp alt yapıyı daha hızlı bitirmek içindir herhalde. İçerisi nasıl ve neler olduğu konusunda bir bilgi verdi mi?
Dursun Özbek, Şubat Divanı'nda Kemerburgaz Tesisleri videosu gösterildikten sonra: "Video çalışması çok kısa olmuş. Yahu 15 bin m2 yer yaptık, daha uzun olabilirdi video."
Dursun Özbek, Şubat Divanı'nda Kemerburgaz Tesisleri videosu gösterildikten sonra: "Video çalışması çok kısa olmuş. Yahu 15 bin m2 yer yaptık, daha uzun olabilirdi video."
Güveniyorum elbette. Görüntüler gayet güzel. Bize yakışan bir tesis olacaktır.Sen baya güveniyorsun Türk yönetimlere ileride çok ağlarsın şunu neden yapmamışlar bunu neden yapmamışlar tabii ki bilmiyorum görmedim tahmin ediyorum ve yanılmayacağım.
Videoyu izledimbarış alper dışarda üşüyor gibi kaloriferler yanmıyor sanırım![]()
Şu tesis nereeee
Yapılan tesis neree
Aceleyle bitirelim diyip projeyi değiştirip basitleştirdiniz hala bitiremediniz boşu boşuna proje değişti
Hayallerimizdeki tesis değildi ama yine de mevcuttan fersah fersah iyiydi yapılmayacak tesis değildi
Para mara demesin kimse sponsorla yapardın burayı,olmadı transferde 3 kamil az alıp yapardın
Hadi dursunu biliyoruz her işi ofsaytta erden sen nasıl buna ok dedin
öbür taraf içindirde oranın daha arazi tasviyesi vs bir sürü şey var işçi arttırmaya gelene kadar açıkçası.Burada çalışan taşeron elemanlardan birisi benim tribünden arkadaşın kuzeniymis dediğini göre içerideki işler tamamen bitmiş floryadan taşınma olacakmış yakın zamanda
İşçi konteynerlarida arttirilacak mis disaridaki
O kısmı anlayamadım @Can Erden
Öbür tarafta zemin düzleştirme işlerine başlamışlardı çok önceden sanki. Sürekli oradan yayın yapan kişi bahsetmişti bundan sanki.öbür taraf içindirde oranın daha arazi tasviyesi vs bir sürü şey var işçi arttırmaya gelene kadar açıkçası.
bitsinde bi GSTV falan girsin göstersin yav - merak etmiyor değilim.
bilgim olmadığı için bir şey diyemem - epey işi var o tarafın total olarak ama.Öbür tarafta zemin düzleştirme işlerine başlamışlardı çok önceden sanki. Sürekli oradan yayın yapan kişi bahsetmişti bundan sanki.