Kenan Karaman‘ın Menajeri TTA’da İddiası!

#SONDAKİKA
Galatasaray'dan Kenan Karaman hamlesi
Yönetim, milli futbolcunun menajeri ile Türk Telekom Stadı'nda görüştü
@Aspor

Herif ortada yoktu, sonra milli takim ile beraber Hollanda ya karşı çok iyi oynadı.

Tekniği üst düzey değil, ama koşan, mücadele eden bir yapısı var.
Boyu da var (1,89) ayrıca Almanya alt yapısını görmüş. Umut Bulut'un kaliteli versiyonu diyebiliriz.

Yabancı Sınırı kapıda bekliyor ...

Özet: Bu oyuncu yu almakta bir sakınca görmüyorum. Iyi bir yedek olur. Gerekirse milli takim'da gibi joker vari Kanat da oynar.

Son düzenleme:
Emre K.
Kenan
Kerem (genç çocuk)
(Herny / Ejuke)

Sol Açık sağlam ve bol alternatifli olacak :D

Boş bir herif olduğunu düşünüyorum. Sercan Saraer vol 2.

Herif ortada yoktu, sonra milli takim ile beraber Hollanda ya karşı çok iyi oynadı.

Tekniği üst düzey değil, ama koşan, mücadele eden bir yapısı var.
Boyu da var (1,89) ayrıca Almanya alt yapısını görmüş. Umut Bulut'un kaliteli versiyonu diyebiliriz.

Yabancı Sınırı kapıda bekliyor ...

Özet: Bu oyuncu yu almakta bir sakınca görmüyorum. Iyi bir yedek olur. Gerekirse milli takim'da gibi joker vari Kanat da oynar.

Kownackinin sakatligindan sonra ddorfda da costu. Hele bi ara Henningsden bile daha önemli rol almaya baslamisti

Boş bir herif olduğunu düşünüyorum. Sercan Saraer vol 2.

Sercan dan iyi. Sercan Bundesliga da hic bir varlik göstrememisti. Kenan bu sezon 14 mac kacirmasaydi ligde 10 gol üstüne cikardi muhtemelen.

1,5 Milyon maas falan veririz kesin o yüzden hayir diyorum bu transfere ama. Düsseldorf da 500 bin falan belki aliyordur.

Menajerin storysi

Makul bir transfer. İyi bir rotasyon oyuncusu olur.

Güzel bir Transfer olur gerçekten...
Ama böyle Adamlar nedense bizimle görüşür, Beşiktaş'a gider, patlama yapar ve büyük rakamlarla Yurtdışına transfer olur...

Geri
Üst Alt