Kenan Sofuoğlu Bıraktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum bak malum adam büyük topçu olamadı diye 16 senedir bela oldu başımıza, bu herif de üst klasmanda başarılı olamadı diye aynı şekilde bela olmasın?

K.S "Mv maaşının sanmıyorum aracımın benzin parasına yeteceğini"
images%20(34).webp

Son düzenleme:
Bu adam hangi vasıfla milletvekili oldu yav

Kıytırık bir klasmanda şampiyon oldu diye mi

Lamborghini ile şov yapıyor bir de tavırlara bak.

Rossi'nin tanımadığı sözde yalaka şampiyon!

boş boş konuşmayın... adam sonuçta hangi klasman olursa olsun dünya şampiyonluğu kazanmış adam
ayrıca böyle adamların milletvekili olması lazım.. bu ülkede ilkokul mezunu adam bile millet vekili olabiliyor.. sırf kendi safınızda değil diye yalaka ve benzeri şeyler söylemenizde ayrı bir rezillik

boş boş konuşmayın... adam sonuçta hangi klasman olursa olsun dünya şampiyonluğu kazanmış adam
ayrıca böyle adamların milletvekili olması lazım.. bu ülkede ilkokul mezunu adam bile millet vekili olabiliyor.. sırf kendi safınızda değil diye yalaka ve benzeri şeyler söylemenizde ayrı bir rezillik

Sen kimsin de atar yapıyorsun buradaki insanlara?

Hangi klasman olursa olsun nedir, işte bu zerre elle tutulur olmayan senin gibi zihniyetler yüzünden ülke ileri gidemiyor.

Ne vasfı var da böyle adamların milletvekili olmalı diyorsun, senin gözünde milletvekili olmak neyi gerektirir?

Sen kimsin de atar yapıyorsun buradaki insanlara?

Hangi klasman olursa olsun nedir, işte bu zerre elle tutulur olmayan senin gibi zihniyetler yüzünden ülke ileri gidemiyor.

Ne vasfı var da böyle adamların milletvekili olması diyorsun, senin gözünde milletvekili olmak neyi gerektirir?
Gereken cevabı vermişsin.Ben verecektim de ben verirsem küfür kıyamet girebilirim,o yüzden sesimi çıkarmıyorum

Hayda ben girişicektim, Mustafa'yı canından bezdirdikten sonra.

benim kim oldugun orada yazıyor neyin kafasıyla soruyosun arkadaş
ornek senin hangi alanda dünya şampiyonlugun varda adamın şampiyonluklarına burun kıvırıyorsun ve bos bos konusuyorsun

adamın ingilizcesi var değil mi adam kendini ispatlamış değilmi

daha ne olacak spor konusunda kendini geliştirmiş uluslar arası şampiyonluklar almıs daha ne vasfı istiyorsun

allahtan senin gibilerin zihniyeti bu ülkede başa gelmiyor mazzallah kendinizden olmayanları kesersiniz

birkere ne mal oldugun sen kimsin ki lafından belli oluyor artis

Motogp: Özel üretim 1000 cc motosikletlerin yarıştığı motosiklet grand prix'si.
Moto2: Yarışçıların motogp öncesi deneyim kazanması ve kendilerini göstermesi için yapılan 600 cc motosikletlerin kullanıldığı hazırlık şampiyonası.
Superbike: Modifiye edilmiş 1200 cc ye kadar olan motosikletlerin yarıştığı dünya şampiyonası.
Supersport: Gençlerin superbike öncesi deneyim kazanması için, seri üretim 650-750 cc motosikletlerin yarıştığı hazırlık şampiyonası.(Kenan'nın yarıştığı klasman)

Geçtiğimiz yıl 31 yaşındaki kenan sofuoğlu, çoluk çocuğun kendisi gibi buraya kazık çakmış bir kaç veteran yarışçının arasından sıyrılıp şampiyon olmuştur. Kendisinin ardından genel klasmanda 2. bitiren yarışçı 22 yaşındadır, 18 yaşında bir çok yarışçıda vardır aynı klasmanda.

Ayrıca supersport klasmanında kendini ispatlayanlar bir üst klasman olan superbike'a geçer, mesela;

2014 şampiyonu Michael Van Der Mark geçen yıl superbike klasmanında yarışmış ve sezonu 7. olarak bitirmiştir.
2013 şampiyonu Sam Lowes ise moto2'yi 4. olarak tamamlamıştır.
2012 şampiyonu Kenan Sofuoğlu'dur.
2011 şampiyonu Chaz Davies ise geçen yıl moto2'de 2. olmuştur.
2010 şampiyonu yine Kenan Sofuoğlu'dur.
2009 şampiyonu Cal Crutchlow yıllardır motogpde yarışıyor.

Peki Kenan Sofuoğlu diğer klasmanlarda ne yapmıştır?

2008'de Honda ile superbike'ta yarışıp 18. olarak tamamlamıştır. Sezon boyunca en iyi derecesi fransada aldığı 9.luktur.
2010'da moto2'de 2 yarışa çıkıp birinde 5. olmuş diğerinde yarış dışı kalmıştır.
2011'de moto2'de bütün sezon yarışıp 18. olarak tamamlamıştır.

Özetle;

Kenan zaten fırsat bulup diğer klasmanlarda yarışmış fakat beceremeyip yine küçük denizlerin büyük kaptanlığına geri dönmüştür. Kendisinin okyanusların büyük kaptanı gibi tanıltılması saçma ve gereksizdir. Ayrıca gillette, redbull, casper, sürat kargo, integral menkul gibi şirketlerin reklamlarında oynayıp paralar kazanmış sporsorluklar almıştır. İddia'dan gelen 1.5 milyon lirayı günah olduğu gerekçesiyle reddecek kadarda onurlu ve zengin bir konumdadır.

Sonuç ortada, her bilginin doğruluğuna internetten araştırıp ulaşabilirsiniz. Kenan Sofuoğlunun şampiyonlukları tff 3. lig'te şampiyonluk yaşayan 30 luk futbolculardan farksızdır.

Son olarak;

Kenan Sofuoğlu özel hayatında büyük acılar yaşamıştır, olanakların kısıtlı olduğu bir yerden gelmiştir ama konu bu değil, konu kendisinin bir naim süleymanoğlu bir hamza yerlikaya bir arda turan gibi muamele görmesidir.

Şöyle bir şey okudum, paylaşayım istedim. Boldladığım kısmı milletvekilliği dönemine de yansıtır umarım.

benim kim oldugun orada yazıyor neyin kafasıyla soruyosun arkadaş
ornek senin hangi alanda dünya şampiyonlugun varda adamın şampiyonluklarına burun kıvırıyorsun ve bos bos konusuyorsun

adamın ingilizcesi var değil mi adam kendini ispatlamış değilmi

daha ne olacak spor konusunda kendini geliştirmiş uluslar arası şampiyonluklar almıs daha ne vasfı istiyorsun

allahtan senin gibilerin zihniyeti bu ülkede başa gelmiyor mazzallah kendinizden olmayanları kesersiniz

birkere ne mal oldugun sen kimsin ki lafından belli oluyor artis
@Keramettin TANRIVERDİ sen gereğini bu yobaza yaparsın artık.Biz müdahil olmayalım

ulan daha millet vekili olma kriterlerini bilmiyorsunuz
oradan atıp tutuyorsunuz helal olsun

işte bu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi nasıl olunuyor onun kanıtı helal devam size

Tamam da birader daha hala ortaya birşey koyamadın. Motor yarışları konusunda başarılı olduğu doğru değil, çünkü yarıştığı klasmanlar düşük. Dişe dokunur klasmanlarda ise sonuçlar kötü. İngilizce konusunu bilmiyorum ama bildiğim Almanya'ya yerleştiği dönemde tek kelime yabancı dil bilmediği. Zaman ile geliştirdi mi bilmiyorum. Eğitim seviyesi hakkında hiç bir bilgi yok. Bugüne kadar politika ile yine hiç bir ilgisi yok. Şu ortaya koyduğu resim ise Türkiye gibi bir sürü insanın sıkıntı çektiği ülkenin Milletvekiline yakışmıyor doğrusu.

vatandaş sizin gibi düşünmeyenler yobaz sa evet yobazım

sorsanız siz demokratik insanlarsınız dır

sizden farklı dusunnenler yobaz ama siz demokratsınız
Motor sürmekle ülkenin sorunlarını çözmeyi bir tutan olsa olsa yobaz olur.CB şoförü bile MV yapıldı sizin zihniyetinizce.Evet şoförlerin sorunlarını çözmek için yapıldı değil mi.Aklınız tavanına salıncak kurup sallana sallana yapmak lazım

vatandaş sizin gibi düşünmeyenler yobaz sa evet yobazım

sorsanız siz demokratik insanlarsınız dır

sizden farklı dusunnenler yobaz ama siz demokratsınız

Lan manyak herif geldin burada yorum yapanların alayıyla billur geçtin kendi çapında. Sonra aynı şekilde karşılık alınca da hemen CEHAPE zihniyetine bağladın. Nasıl tiplersiniz anlaşılır gibi değil. Koduğumun yerinde mağduru oynamayı bırakın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt