Kenan Sofuoğlu Bıraktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Başarılı motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

CUMHURBAŞKANIMIN İSTEĞİ ÜZERİNE YARIŞ KARİYERİMİ NOKTALIYORUM!

Bu hafta sonu italya'da "JÜBİLE" yapma kararı aldık. Son zamanlarda yaşamış olduğumuz sakatlıklar, ailemin korkuları ve Cumhurbaşkanımın artık bırakmam gerektiği talimatı düşündüğümden erken bir zamanda bu kararı almamıza sebep oldu. Gözüm arkada kalmayacak çünkü Ülkemizi Dünya arenasında temsil edecek sporcular yetiştirdik,Şanlı Bayrağımızı onlara teslim ediyorum.20 yıl önce başlayan kariyerimizde hayalim Dünya Şampiyonalarında yarışabilmekti Şükürler olsunki Rabbim bize 5 kez şampiyon olmayı nasip etti. Bu şampiyonlukları almamızda çok kişinin emeği var! Bizi bu yolda destekleyen ve Dua'larını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım.Yarıştığım takım ve sevenlerim için 12-13 Mayıs İtalya'da jubile yapacağız!

tmf ye baskan olma sözünü almıstır.

ekşide 18 yaşında veledlerle yarışmağı bırakması doğruydu demişler iyi güldüm.:asd:

ama bu ifade mide bulandırıcı.

Cumhurbaşkanımın artık bırakmam gerektiği talimatı

yalaka herif. boylelerinden midem bulaniyor. babasini dinlemez baskasina itaat eder

yine de şampiyonluklar görmüş bir oyuncumuz , takdir etmek gerekir.

sayın cumhurbaşkanım spor alanında tam bir otör .Çok doğru bir talepte bulunmuş , reis.

demirören'e de artık bırakması gerektiğini bildirse keşke.

17-18 yaşındaki gençlerin olduğu hazırlık kampı ayarındaki ligde senelerdir yarışıyor. Daha önce üst klasmanda yarıştı ve boyunun ölçüsünü aldı.
Midem bulanıyor ulan şöylelerinden. Ağzından dua, Allah, peygamber, kitap kelimelerini düşürmeyerek cahil insanların duygularını sömüren böyle yalakalardan nefret ediyorum. Artık nerenin sözünü almıştır kim bilir....

Ülkenin durumunu simgeliyor şu olay.

Kendisini yüceltmek isteyen sürekli aynı yöntemi kullanıyor. Kim bu adamın alt klasman yarışçısı olduğunu biliyorki, insanlar yıldız sanıyorlardı.

Cumhurbaşkanım istediği için bırakıyorum mu?​
Mal.​
Senin gibi sporcuya tüküreyim.​
Bu kekoyu yıllarca başımıza Valentino Rossi yaptılar anasını satim, git carting yarışları yap bundan sonra.​

Siyasinin biri ailesiyle alakalı bir espri (!) yapmıştı. Gerçekten inciticiydi bence. Ona rağmen hala abuk sevgi cümleleri görünce tiksinmiştim bu arkadaştan. Neyin dünya şampiyonu ? Yaptığı artisliğe değecek kadar önemli bir klasman mı ?

Agir kazalar atlatti , kalinti da kalmis olabilir , gecmis olsun , bugune kadarki emekleri icin de tesekkurler

Konusmalari irite edici ama yine de sporcudur , hizmet etmistir , allah yolunu acik etsin

Haber degeri tasimiyor.

pro's dont fake

Emeği ve ülke tanıtımı için teşekkürler şimdiden siyasi yakınlığı zerre umrumda da değil fakat bu adamın şampiyonlukları öyle bir abartıldı ki sanki motogp şampiyonluğu yaşayıp dünyanın en iyi motorcusu oldu sanıyor çoğu kişi..Bu adamın motor dünyasının 4.lig şampiyonluğu dışında en büyük başarısı motgp'nin bir alt kademesinde elde ettiği 5.likmiş.. Ben de 1-2 sene önce öğrendim işin aslını o zamana kadar dünyanın en büyüğk motorcusu oldu sanıyordum... Daha detaylı bilgi almak isteyenlere

kenan sofuoğlu abartılmış balon bir sporcudur

Evet klasik . Euroleague degil eurocup da degil eurochallenge kupasi kazanmisti bjk hatirlarsaniz

Onun muadili basarilari olan birisi maksimum

Bırakması isabet olmuş.Siyasete mi atılıyor napıyorsa yapsın.

Yakında Milletvekili olur.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt