Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.934
- 13.027
- 2.343
Uyarmak istemezdim ama durumundayım.
YÖN-ET-İM
Şunu doğru hecelemeyi bir türlü öğrenemedin Alpay.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyarmak istemezdim ama durumundayım.
YÖN-ET-İM

Ooooo bakıyorum da Adminlere karşı pabuç gibi dil.Şunu doğru hecelemeyi bir türlü öğrenemedin Alpay.![]()
Şunu doğru hecelemeyi bir türlü öğrenemedin Alpay.![]()
Şunu doğru hecelemeyi bir türlü öğrenemedin Alpay.![]()
Eğer buda, benim konumda olduğu için başımda patlar ise, bu işin arkasında @Mehmet Arslaner renktaşımın olduğunu düşünmeye başlayacağım.
@Hayri P. Cund kanka olduk sanıyordum,verdiğin dislike beni üzdü.
Biliyorum, ben dönüp dolaşıp olayların benim başımda patlamasından bahsediyorum. Sen bunu ne zaman dile getirsen aynı sonuç ile karşılaşıyorum.Kişilere yönelik belaltı espri yapmam, o yüzden hiç düşünmeye başlama.![]()
Biliyorum, ben dönüp dolaşıp olayların benim başımda patlamasından bahsediyorum. Sen bunu ne zaman dile getirsen aynı sonuç ile karşılaşıyorum.
Zurna severmisin?Patlar tabi,avatara zurna koymussun sen banlamadıklarına şükret.
Simdi kim kimin aletini agzina almis.
Serkan ve sarper ozelde ne yazismis , bir aciklik getirilmesi zaruri hale gelmis
Iphone XXX aletimden Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.

Zurna severmisin?
Biliyorum, ben dönüp dolaşıp olayların benim başımda patlamasından bahsediyorum. Sen bunu ne zaman dile getirsen aynı sonuç ile karşılaşıyorum.
Zurna melodisi dinleyerek gune baslarim her sabah ,bunun bana sans getirdigine inanirimMüstehcen kralı da geldiğine göre,ben çıkayım konudan.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Sen severmisin?
Valla benim kabahatim yok.Müstehcen kralı da geldiğine göre,ben çıkayım konudan.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Sen severmisin?
Zurna melodisi dinleyerek gune baslarim her sabah ,bunun bana sans getirdigine inanirim
Siz bir doktor olarak elinize alet almadiniz mi hicValla benim kabahatim yok.
Resmen yüzüm kizardi burda yazilanlari okuyunca.
Yok biri digerinin aletini sivazlamis yok digeri agzina almis.
Yani sivazlamayi anlarim da baskasinin aletini yani zurnasini agzina almak pek hijyenik gelmedi doğrusu.
Iphone XXX aletimden Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.
Bana karşı neden bu kadar kabasın?Patlar tabi,avatara zurna koymussun sen banlamadıklarına şükret.
Mevzu zaten kötü bir yöne doğru gitmeye başladı ve esasen sorumlusu masum davranan Sarper.Tek yapman gereken şey bazı yerlerde sessiz kalmak, inan zor değil başarabilirsin.![]()
Bana karşı neden bu kadar kabasın?
Mevzu zaten kötü bir yöne doğru gitmeye başladı ve esasen sorumlusu masum davranan Sarper.
Sen şakayı döverek mi yapıyorsun.Şaka yaptık da yine celallendin hemen.