Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk gunun heyecaniyla olur boyle renktas bosver..Penisi mi bırakırsın diye okudum tövbe tövbe.
Hamlelerine dikkat etsen iyi olacak eskisinden daha çok peşinde olacağa benziyorHg buyuk usta, umarim pesimi bırakırsın bu sefer
Hoş buldum Can, sağolasın."Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü şimdide yazsınlar kral geri döndü"
Hoşgeldin kral
sent via GSC
Hoşgeldin yeniden kral lakin bunca ay nasıl bir bilinçaltında yasadigini ilk yanlış anlamandan çözdükPenisi mi bırakırsın diye okudum tövbe tövbe.
Hoş buldum bu arada ve hayır artık daha da yakınında olacağım.
Bu günümüze şükür olsun iyiyim Doruğum, sen nasılsın?Ilk gunun heyecaniyla olur boyle renktas bosver..
nasilsinn reis nereleydin?
O da doğru, bunu ihraç edeni bulurum bilmiş olun.İhraç edilirse kimin peşinde olacaksın.4 gözle seni bekliyor adam![]()
Gule gule reis jeton mu bittiGüzel bir on dakika idi, sağlıcakla kalın.
Gitmek zorundamisinGüzel bir on dakika idi, sağlıcakla kalın.
Bizim oralarda bunu bir erkek başka bir erkeğe söylemez.
Sorma Yiğit, bir girdik eline ismimi yazan mı dersin, iyi ki varsın diyen mi dersin. Hatun ismin ile kim Elizabeth yapıyor diye sordu cevap veremedim.Hoşgeldin yeniden kral lakin bunca ay nasıl bir bilinçaltında yasadigini ilk yanlış anlamandan çözdük
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mehmet renktaşım bir tek Erman renktaşıma söylüyordur, samimi oldukları için. Lütfen ortalığı karıştırmayalım.
Mehmet renktaşım bir tek Erman renktaşıma söylüyordur, samimi oldukları için. Lütfen ortalığı karıştırmayalım.
Senin heyecanını yerim. Selamünaleyküm.
Büyük üstad hoşgeldin @Kenan Ünal
Hoş buldum, sağolun. Mustafa çok ısrar etti, dön benimle çok uğraşıyorlar beni kollayan kimse yok diye. Geleyim bir taş da ben atayım dedim.Aleykum selam ustat. Hg yeniden
Hoş buldum, sağolun. Mustafa çok ısrar etti, dön benimle çok uğraşıyorlar beni kollayan kimse yok diye. Geleyim bir taş da ben atayım dedim.