kenan ünal

Bir iki yerde okudum yeni forumun engelleme sistemi daha etkili diye, bu acaba bir çözüm olur mu?

Bir çok kez muhabbetine denk geldim bahsettiğim iki lafın belini kurabilecek üyeler tanımına uyuyorsun.

Hocam engellemekte çözüm değil ki bazen her muhabbette oluyor. Alıntılarda yine görüyorsun falan. Yok seviye kalmadı koca koca insanlar sidik yarışına çevirdi ortamı ve benim hayat standartlarımda aptalları muhattap almak asla olmadı. Geyik goygoy bir yere kadar ama her konuda ahkam kesen tipleri sevmem. Ve forum geneline yansıyan bir saçma tarz gelişmeye başladı. Önceden az yazardım okumayı severdim falan. Ama şimdi okumaya değer şeyleri cımbız ile bulmak bile zorlaşıyor. Ve bu şekilde yazma olayı insanlara bulaşmaya başladı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisi ile ilgili Kötü Kenan'mı, yoksa Ekipler Amiri Kenan'mı henüz karar veremediğim renkdaş :unsure:

Kesinlikle delikanlı ama acilen sakinleşmesi gerekir. Görmezden gelmek zor değil. Gerçekten çok kolay. Üstelik çok keyifli.

Kendisi nasıl biridir meraklanmaktayım, doğrusu hiç fotosunu göremedim..

Forumda fotosunu görmeyi merak ettiğim iki kişiden biridir. Diğeri malum @Mustafa Kaya beydir.

Arkadaslar, bir kac gün icerisinde konulari okuma hakkiniza engel oldum, özür dilerim.
Bugün yasanan, tecavüz olayi ile ilgili bunu cok yakinimda yasadigim icin olan hassasiyetim ile ilgili.
Hepinizden özür diliyorum, hakkinizi helal edin.

Hemşerin gibi inatçısın.. @Uğur Güzel kan çekiyor sanırım.. :red:

Oda senin gibi hiç fotosunu atmıyor.. Ama kenan kardeşim size benzemez, şuan foto çekiyordur ve inanıyorum atacak...!!!

Özelden instagram bağlantısını atmıştım; oradakilerle idare et :asd:

Ayrıca rica ederim; Dorukçuğum... Gerçekten lütfen ;)

Arkadaslar, bir kac gün icerisinde konulari okuma hakkiniza engel oldum, özür dilerim.
Bugün yasanan, tecavüz olayi ile ilgili bunu cok yakinimda yasadigim icin olan hassasiyetim ile ilgili.
Hepinizden özür diliyorum, hakkinizi helal edin.

Konu ney renktaş biz senden foto bekliyorduk, sen özür attın :confused:

Resim atmiyorum ama bak hayal et, ciplak degil ama bozusuruz.
Karadenizliyim, göbek dersen artik balkon olmaktan da cikti, saclarda beyazliklar var, beyaz peynir kadar olmasada ona yakin ten rengim.

Sorun değil renktaş ben atayım öyleyse.. :hat: Birinci evliliğimden bu fotoğraf..

aKjLLeN_460swp.webp

Geri
Üst Alt