kenan ünal

Yaw Ömer sen zaten GSE idin, hala da öyle biliyordum, samimi söylüyorum. Dikkatimden kaçmış; ne ara oldu, nasıl oldu da tenzil- rütbeye maruz kaldın?...

Yönetici arkadaşlara hemen talimat vereyim, gereğini yapsınlar!:DD:oley:...

(Şaka yaw şaka; hemen celallenmeyin adminler, modlar; hiç öyle şey der miyim!:P:hat:).

Yalnız Ömer kardeşimiz her türlü övgü ve rütbeye layıktır. Yeri burası olmasa da (Ki neresi olduğunu bilemiyorum ayrıca) belirtmiş olayım; nacizane önerim olarak alabilirsiniz...

Yaw Ömer sen zaten GSE idin, hala da öyle biliyordum, samimi söylüyorum. Dikkatimden kaçmış; ne ara oldu, nasıl oldu da tenzil- rütbeye maruz kaldın?...

Yönetici arkadaşlara hemen talimat vereyim, gereğini yapsınlar!:DD:oley:...

(Şaka yaw şaka; hemen celallenmeyin adminler, modlar; hiç öyle şey der miyim!:P:hat:).

Yalnız Ömer kardeşimiz her türlü övgü ve rütbeye layıktır. Yeri burası olmasa da (Ki neresi olduğunu bilemiyorum ayrıca) belirtmiş olayım; nacizane önerim olarak alabilirsiniz...

Hakan yüzünden oldu biraz ya. 15 Temmuz sonrası :)

Kafa açması dışında hiçbir kötü huyu yoktur.

nJbm81.png

Arkadaşlar internette gezinirken gördüm... Bunu... Kim yapmış olabilir sizce... Hızlıresim sitesinde hatun resimleri bakarken birde ne göreyim... Komik değil böyle mizahsenler...

Bu adice caps Kenan renkdasimizin tadını kaciracaktir.

Sarperlisi yok mu bu capsin hemen paidar edelim.

Geri
Üst Alt