Alp Akıncı
Kırmızı Üye
- 29 Haziran 2012
- 1.308
- 22
- 858
Bu adice caps Kenan renkdasimizin tadını kaciracaktir.
Bunun için birşeyler takdim edin bana gscimbomdaşlarım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adice caps Kenan renkdasimizin tadını kaciracaktir.
Ben suçukcu olduğum için buyur, afiyet olsun.Bunun için birşeyler takdim edin bana gscimbomdaşlarım...
Sarperlisi yok mu bu capsin hemen paidar edelim.
Ben suçukcu olduğum için buyur, afiyet olsun.
![]()
Sucuğu sevmemeyi ve sevmeyenleri anlamıyorum.Sucuğu çok mu seviyorsun?
Çok uğraşıyoruz Sarper ile, bize küfür etmekten yoruldu Adam.![]()
Edit
![]()
Ahahhaha
Kufur ettigini dusunmuyorum.Çok uğraşıyoruz Sarper ile, bize küfür etmekten yoruldu Adam.
Sen, ben kurtarıyor olabiliriz ama Serkan için emin değilim.Kufur ettigini dusunmuyorum.
Yuzunde hos bir tebessumle karsiliyordur diye umuyorum.
Filmin sonunda Serkanla kanka olduklari ortaya cikacak surpriz sonun kralini yasayacagiz diye tahmin ediyorum.Sen, ben kurtarıyor olabiliriz ama Serkan için emin değilim.
Sen, ben kurtarıyor olabiliriz ama Serkan için emin değilim.
Baksana Serkana ne zaman Arkadaşlık teklifi göndermiş, bize ne zaman gönderdi. Bu bile seni haklı çıkarıyor aslında.Filmin sonunda Serkan kanka olduklari ortaya cikacak surpriz sonun kralini yasayacagiz diye tahmin ediyorum.
Pis mevzular donuyor abi ?
Gerceklerin birgun ortaya cikmak gibi kötü bir huyu vardir.Baksana Serkana ne zaman Arkadaşlık teklifi göndermiş, bize ne zaman gönderdi. Bu bilr seni haklı çıkarıyor aslında.
Ne demişler, en büyük aşklar böyle doğarmış.Serkanı çok seviyor ya belli etmiyor![]()
Duygularini bastirmak zorunda kaldigini mi iddia ediyorsun?Serkanı çok seviyor ya belli etmiyor![]()
Serkanı çok seviyor ya belli etmiyor![]()
Baksana Serkana ne zaman Arkadaşlık teklifi göndermiş, bize ne zaman gönderdi. Bu bile seni haklı çıkarıyor aslında.
...
Duygularini bastirmak zorunda kaldigini mi iddia ediyorsun?
Toplum gelenek ve aliskanliklarina ters olan bazi duygulari egilimleri gizlemek bastirmak gerekir bazenBastırmak zorunda değil herkes farklı şekilde gösterir duygularını sarperde kavga ederek , tartışarak gösteriyor başka türlü olsa en azından 1 kere sövdüğünü görürdük![]()
Toplum gelenek ve aliskanliklarina ters olan bazi duygulari egilimleri gizlemek bastirmak gerekir bazen
Ben onu kastetmistim.