- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Ciddi değildim.![]()
Büyüksün;
Açtın mı küçük abi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi değildim.![]()
Alkol tüketmeyin,haramdır.
Herkes Erman Türker mi yav ne korkacak, güzel insan olmasından dolayı açıklama yapmış.Yalnız bayağa bir korkuttun hocam Mustafa renktaşımızı.
Herkes Erman Türker mi yav ne korkacak, güzel insan olmasından dolayı açıklama yapmış.
Açtım ama şarap açtım, mezelik malzeme olmadığını farkettim.
Beyaz şarap cidden hoşAfiyet olsun. Şarap candır; hele meyveli ve yumuşaksa. Ben de maden suyu içtim şimdi.
Mustafa Sevim Murray Federer maçı var şu an, hangi turnuva?
Şimdi Röportajını dinledim, Murray ekseninde gösteri maçı olarak anladım.

Evet, şu an Federer İskoç eteği ile oynuyorAynen gösteri maçıdır. Takvim maçı değildir. Çünkü pazartesi ATP büyük final başlıyor.

Beyaz şarap cidden hoş

Evet, şu an Federer İskoç eteği ile oynuyor
Yaptığı Röportaj'da İskoç eteği hakkında bir şeyler söyledi, bunun üzerine izleyiciler arasında bir bayan üzerinde ki İskoç eteğini çıkarıp Federer'e takdim etti.
Ben Eurosport 1 kanalında izliyorum ama Avrupa yayını. Adam gerçekten çok alçak gönüllü.Hangi kanalda bakınıyorum bulamıyorum gece gece zap yapıyorum
Bende hic anlamamŞaraptan çok anlamam ama gazetecilik yaptığım günlerde hobi sayfası için Ankara Kavaklıdere fabrikasında şarap tatma kurslarının verildiği sosyal tesislere gitmiştik. orada kırmızı şarabın daha iyi olduğu söylenmişti. Çok dinlememiş şarap tatmıştım bol bol
Ben Eurosport 1 kanalında izliyorum ama Avrupa yayını. Adam gerçekten çok alçak gönüllü.
Afiyetiniz bol olsun beyler ben de şu an 2.biramı yudumluyorum.
sent via GSC
Bitburger.Markası ne? Almanların biraları çok iyi olur derler?
Senden korkan senin gibi olsun.Herkes @Erman Türker mi yav ne korkacak, güzel insan olmasından dolayı açıklama yapmış.
Haram mı bilmiyorum ama fazlası zarar eminim.
Oda zararlı, hemde çok zararlı.Haram haram,boşver alkolü onun yerine meyve suyu iç.