kenan yıldız

Valla ben Kenan için 2 seneye Başakşehir'de diye yorum atmıştım abi milli takımdaki halinden sonra. Kalemine sağlık. :D
İşler kendisi için şimdilik mükemmel gidiyor, oyunda şöyle kariyer yapsak bu kadarı da abartı oldu dersin mesela.
: ) . onurcum , olur oyle yahu .

diger yandan hazir yeri gelmisken su noktayi da yazayim istedim musadenle . bugun italyan bi makale de okumustum .

bu kenan kardesimizin - juve next gen'e gecisi - , kanimca bugunden geriye baktigimizda muthis bir kariyer planlamasi *kirilma anidir nazarimda .

*next gen konusunaa gecmiste bir cok kez deginmistim bilumum basliklar da, buna kenanli mesajlarm da dahil .

bak soyle bir *veri yazayim olayin tutmusluguna mukemmel bir done olsun ;

bu next gen den cikan yetenekler den bazilari(gecmiste aralarinda degindiklerim dahil). birer birer transfer oldular farkli takimlara . yakin donem den ornekler ;

2024 yaz transfer donemi ve 2025 ocak kis transfer donemi ;

toplam 103 m $ kazandi juve tarafi .

< - aklima gelenler ->. matias soule (buna en son gecen de degindim detayli) - > roma 25.bucuk m $
dean huijen - > bournemouth 15 m $ +bonuslar .
barrenecha ve samuel lling - >. aston viilla 22 m $ .
halkaya en son bu hafta
fagioli - > fiorentina 2 bucuk kiralik , zorunlu satin alma 13 bucuk ve + 3 m de bonus vs eklentili.

kaoio jorge, k de winter, nicolussi de daha onceleriinden ayrilanlar .

bu arada , juventus serie a ozelinde ilk takimdir next gen'i adeta ikinci bir takimi gibi - > italya serie C de yarisa eklemesi . ki, genelde , benzer diger takim muadilleri , daha cok * primavera da mucadele eder .

juventus bu baglamda radikal bir atilim yaparak , mevcut dan gecmise bakildiginda ; win win bir planlama vizyonu sergilemis. simdi de meyvelerini suratle aliyorlar . kaldi ki, nacizane dusuncem ,motta basta kalmaya devam ederse, next gen de as takima sayica cok oyuncu gecisi olacagini dusunuyorum ve bekliyorum . bunda en taze etkenn salt bu transfer yapiilan next gen gelen $ degiil , kenan gibi kaliteli wonderkid'lerin serie a da kisa surede kendisini gostermesi , takdir edilmesi de referans ve itici guc olabilir juve yonetimi ve next gen sorumlulari adina .

kenan'a son donersem ; calismaya devam etmeli. ekstralar da cabasi . asil olan burada kalici olmak. bu seviyelerde kalici olup sureklilik saglamak .devamli kendine artilar katmak icin cabalamali .ful odak yapmali .

yasi cok genc , bu yasta buyuk sorumluluk alip ,farkli bir ulke de gurbette,yeni baslangic basli basina zordur her anlamda .
ki ,meslegi geregi pro sporcu yukumluluklerine yonelik geliserek ilerlemek de *cetrefillidir - serie a gibi, yigidin harman oldugu taktik futbolda dunyanin en zor ve en iyi liginde -bir yer edinmek,ayakta kalmak- . . .
bence suana dek sureci iyi goturdu.nazar degmesin . elbette inisli cikislar ollacaktir. bu sporun dogasinda var .

ben oldum dusuncesine girmek den uzak dursun. bariz hata yapar . umarim cevresi de kendisi de bu yonde dogru planlamalar vs yapiyordur . nacizane , kendisini juveye gelmeden once de yakindan takip ettiigimden , uzerinde bir futbolsever olarak ozellikle duruyorum . idman olsun mac olsun - daima progresive motto da - sahaya cikmali .

saygi ve selamlar .

Nereye evirileceğini çok merak ediyorum.

Mt tarihinde tavanı bu kdr yüksek oyuncu çok az bence.

Kıymeti bilinmeli

macta ozellikle ilk yarida ^kacirdiklari (vidyo da bahse gecen sekanslar) disinda , gosterdigi ozverili performansi takim oyunu adina -nazarimda- kendisini macin ve saha nin en iyi 3 oyuncusundan biri yapti . macta bir cok yere yardim etti, pres yonu ,caliskanligi olarak sanirim ^bu sezonki en mucadeleci oyununu gosterdi .
ki , 90 dakika sahada tutulmasi , bi nevi hoca nin bu nuanslar baglaminda kendisini gayretli gormesi ve takdir etmesiyle de belirtilebilir .

montella hoca nin da belirttigi uzere , kanimca cok iyi takim oyunu performansi gosterdigi yuksek efor sundugu bir macta -
tek eksik ^gol du .

calismaya takim oyununa entegre olmaya gelismeye devam etmeli .kenan'in sansi kendisine cok guvenen bir genc hoca ile calisiyor olmasi .
hoca taktik geliskenleri sayesinde - kendisini tek bolgeye hapsetme den 2 ve 3. bolge de *all *around bir kenan'a donusmesine yonelik kanimca simdilik fena da gitmiyor .

gerci , tarafim adina gol den once - bu sezoni degisimli oyunundaki *all *around yuklemesine sureklilik ve ekstralar katarsa uzun vade de cok buyuk kazanim olur kendisi adina . diger konu olan ; goller elbet gelir .oncelikli olarak taktiksel bagllamda kendisine mutlak bolca derinlik katmasi, tek duzelik de kalmamasi . aksi takdir de kendisini cozmesi italya ligi ozelinde kolay olur.

calismaya gelismeye devam kenan .

@Onur Adıbelli , @Aras Şimşek

saygi ve selamlar.

Müthiş gol

hayırdır la sen de mi hocamın altını kazmaya başladın ilk yarı biterken durduk yere attırıyorsun kendini ?

Kolo muani ile birlikte alınmalı

neden almıyoruz?

gsden büyük mü juventus

Nefesi çilekli sakız gibi kokuyormuş. Takım arkadaşı Thruam in dediğine göre teri buram buram parfüm kokuyormuş. O kadar güzel kokuyormuş ki juventusStore kenan yıldız şeklinde oto kokusu dahi yapmayı düşünmüş.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt