Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.647
- 6.580
- 308
: ) . onurcum , olur oyle yahu .Valla ben Kenan için 2 seneye Başakşehir'de diye yorum atmıştım abi milli takımdaki halinden sonra. Kalemine sağlık.
İşler kendisi için şimdilik mükemmel gidiyor, oyunda şöyle kariyer yapsak bu kadarı da abartı oldu dersin mesela.
diger yandan hazir yeri gelmisken su noktayi da yazayim istedim musadenle . bugun italyan bi makale de okumustum .
bu kenan kardesimizin - juve next gen'e gecisi - , kanimca bugunden geriye baktigimizda muthis bir kariyer planlamasi *kirilma anidir nazarimda .
*next gen konusunaa gecmiste bir cok kez deginmistim bilumum basliklar da, buna kenanli mesajlarm da dahil .
bak soyle bir *veri yazayim olayin tutmusluguna mukemmel bir done olsun ;
bu next gen den cikan yetenekler den bazilari(gecmiste aralarinda degindiklerim dahil). birer birer transfer oldular farkli takimlara . yakin donem den ornekler ;
2024 yaz transfer donemi ve 2025 ocak kis transfer donemi ;
toplam 103 m $ kazandi juve tarafi .
< - aklima gelenler ->. matias soule (buna en son gecen de degindim detayli) - > roma 25.bucuk m $
dean huijen - > bournemouth 15 m $ +bonuslar .
barrenecha ve samuel lling - >. aston viilla 22 m $ .
halkaya en son bu hafta
fagioli - > fiorentina 2 bucuk kiralik , zorunlu satin alma 13 bucuk ve + 3 m de bonus vs eklentili.
kaoio jorge, k de winter, nicolussi de daha onceleriinden ayrilanlar .
bu arada , juventus serie a ozelinde ilk takimdir next gen'i adeta ikinci bir takimi gibi - > italya serie C de yarisa eklemesi . ki, genelde , benzer diger takim muadilleri , daha cok * primavera da mucadele eder .
juventus bu baglamda radikal bir atilim yaparak , mevcut dan gecmise bakildiginda ; win win bir planlama vizyonu sergilemis. simdi de meyvelerini suratle aliyorlar . kaldi ki, nacizane dusuncem ,motta basta kalmaya devam ederse, next gen de as takima sayica cok oyuncu gecisi olacagini dusunuyorum ve bekliyorum . bunda en taze etkenn salt bu transfer yapiilan next gen gelen $ degiil , kenan gibi kaliteli wonderkid'lerin serie a da kisa surede kendisini gostermesi , takdir edilmesi de referans ve itici guc olabilir juve yonetimi ve next gen sorumlulari adina .
kenan'a son donersem ; calismaya devam etmeli. ekstralar da cabasi . asil olan burada kalici olmak. bu seviyelerde kalici olup sureklilik saglamak .devamli kendine artilar katmak icin cabalamali .ful odak yapmali .
yasi cok genc , bu yasta buyuk sorumluluk alip ,farkli bir ulke de gurbette,yeni baslangic basli basina zordur her anlamda .
ki ,meslegi geregi pro sporcu yukumluluklerine yonelik geliserek ilerlemek de *cetrefillidir - serie a gibi, yigidin harman oldugu taktik futbolda dunyanin en zor ve en iyi liginde -bir yer edinmek,ayakta kalmak- . . .
bence suana dek sureci iyi goturdu.nazar degmesin . elbette inisli cikislar ollacaktir. bu sporun dogasinda var .
ben oldum dusuncesine girmek den uzak dursun. bariz hata yapar . umarim cevresi de kendisi de bu yonde dogru planlamalar vs yapiyordur . nacizane , kendisini juveye gelmeden once de yakindan takip ettiigimden , uzerinde bir futbolsever olarak ozellikle duruyorum . idman olsun mac olsun - daima progresive motto da - sahaya cikmali .
saygi ve selamlar .