Mehmet Aslankılıç
Kırmızı Üye
- 29 Kasım 2008
- 1.299
- 218
- 1.503
Toka y da bant taç maç olurdu niye illa tek çözüm kestirmek mi
Allegrnin zekasına soxm
Allegrnin zekasına soxm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başımızda hoca mı var ki oynatsın çiftlik işletir gibi yönetiyorlar.fena topcu bunu ümitlerde oynatmak yazik günah
irfancan, salih ucan, ismail yüksek gibi bos beles herifler oynayacagina bu oynasin
onun ben hocaligini...Başımızda hoca mı var ki oynatsın çiftlik işletir gibi yönetiyorlar.
Geçti o tren sankiErden Timur devre arası imkan olursa kadroya katacaktır. En kötü sene sonu için bir hamle bekliyorum birazda 8+3 gidişatına göre alma ihtimalimiz olabilir.
Belli olmaz sene sonu yüksek miktarda satışlar olabilir eğer imkanlar uygun olursa ihtimal var diye düşünüyorum.Geçti o tren sanki
sadece kosuyor sagına soluna bakmayı ogrenmeliTam 1 dribbling makinası
furkan kocak var,buna gelene kadar.git fiziğine bak furkanın ne olmus ne hale gelmiş 15 yasında,kenan menan zorErden Timur ilk bulduğu fırsatta kadromuza katacaktır. En kötü sene sonu için bir hamle bekliyorum birazda 8+3 gidişatına göre alma ihtimalimiz olabilir.
Sen böyle diyorsan büyük yıldız olacak bellikisadece kosuyor sagına soluna bakmayı ogrenmeli
barıs alperden 3 tık düsük
Kendi kurmuş gibi