Recep Buruk' Alıntı:selamladı dostum
Juve taraftarini selamladi
Yani deplasman tribünü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep Buruk' Alıntı:selamladı dostum
Taraftarı alkışladı...Galatasaray’li oldugunu iddia edenler vardi ama macta dikkatimi ceken konu oyundan ciktiktan sonra taraftar alkisladi ve gördügüm kadariyla hic bir sekilde karsilik vermedi
Yanlis anlasilma olmasin üclü cektirsin demiyorum ama en azindan bir mimik ile karsilik verirsin
27 yaşını geçtikten sonra bu kulübe adımını atmasın. Gelecekse seneye gelsinCan uzun denilen karaktersiz velet gibi terbiyesizlik yapmadı, topunu oynamaya calisti.Alkislaninca da bir selam verdi zaten fazlasını da yapmasın
Oyundan çıkarken takımı 2-4 gerideydi. Juve taraftarı yanlış anlamasın falan diye bir tepki vermemiştir muhtemelen. Bence normal yani.Galatasaray’li oldugunu iddia edenler vardi ama macta dikkatimi ceken konu oyundan ciktiktan sonra taraftar alkisladi ve gördügüm kadariyla hic bir sekilde karsilik vermedi
Yanlis anlasilma olmasin üclü cektirsin demiyorum ama en azindan bir mimik ile karsilik verirsin
Galatasaray’li oldugunu iddia edenler vardi ama macta dikkatimi ceken konu oyundan ciktiktan sonra taraftar alkisladi ve gördügüm kadariyla hic bir sekilde karsilik vermedi
Napsin üclü cektirip zeybek mi oynasın rdasGalatasaray’li oldugunu iddia edenler vardi ama macta dikkatimi ceken konu oyundan ciktiktan sonra taraftar alkisladi ve gördügüm kadariyla hic bir sekilde karsilik vermedi
Hayvan gibi övdük muhtemelen tırt performans gösterir