kenan yıldız

topu getirirsen saf atak olarak harika herif ama defansı sıfırın da altında

juve oyunu domine etmiosa sol tarafı yol geçen hanına dönüyor bunun yüzünden, kırmızı kart da büyük oranda buna bağlıydı

sakatliktan iyi dönmemis belli

herhalde tam iyilesmeden oynatmaya basladilar salaklik yaptilar

Defansı zayıf dediğimiz Sallai bile sindirdiyse singo oynasa topa değemezdi herhalde

Galatasaray’li oldugunu iddia edenler vardi ama macta dikkatimi ceken konu oyundan ciktiktan sonra taraftar alkisladi ve gördügüm kadariyla hic bir sekilde karsilik vermedi

Yanlis anlasilma olmasin üclü cektirsin demiyorum ama en azindan bir mimik ile karsilik verirsin
Taraftarı alkışladı...

Galatasaray’li oldugunu iddia edenler vardi ama macta dikkatimi ceken konu oyundan ciktiktan sonra taraftar alkisladi ve gördügüm kadariyla hic bir sekilde karsilik vermedi

Yanlis anlasilma olmasin üclü cektirsin demiyorum ama en azindan bir mimik ile karsilik verirsin
Oyundan çıkarken takımı 2-4 gerideydi. Juve taraftarı yanlış anlamasın falan diye bir tepki vermemiştir muhtemelen. Bence normal yani.

topcuları cok abartıyorsunuz

juve sıradan bi takım bize göre

kenanda yıldız bi futbolcu degil

şahsen bizim takımda oynamasını istemem

juventus barışı istiyorsa kenan+50 verirse pazarlık için masaya oturabiliriz

Napsin üclü cektirip zeybek mi oynasın rdas

Kenan, sistem oyuncusu sistem işlerse müthiş etki yaratır fakat sistem bozulursa yetenekleri sönük kalabiliyor. Milli takımda da aynı durum söz konusu, bknz; Hakan Çalhanoğlu

İmkansız şu an etmeyin. Gerçi belli olmaz bi seviye yukarı atlayıp juvelerin in interlerin tottenhamlarin klasmanındayız Şu an zaten.

Geri
Üst Alt