Kendi Kalelerine 10 Dakikada 8 Gol Attılar

Arda Kuyumcu

Büyük Kaptan
Son yıllarda birçok şike skandalının yaşandığı İtalya'da ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor.

52f4fe3a6c05091f7c45b2d2

Sicilya Kupası grup maçında karşı karşıya gelen 2 alt küme ekibinden Borgata Terrenove ile Bagheria arasında oynanan maçta, Bagherialı oyuncular son 10 dakikada kendi kalelerine 8 gol attı.

Gruptan çıkmak için Bagheria'nın bir puana ihtiyaç duyduğu maçta Borgota Terrenove karşılaşmanın son 10 dakikasına 4-3 önde girdi. Borgota'nın üst üste iki gol daha bulmasıyla gruptan çıkma şansı tükenen Bagherialı oyunculardan üçü, son 10 dakika içinde kendi kalelerine 8 gol daha atarak maçın 14-3 kaybedilmesine yol açtılar.

Bu sonuçla Bagheria, üç takımın mücadele ettiği grupta üst tura çıkacak takımın kaderini de etkilemiş oldu. Grupta yer alan ezeli rakipleri Partinicaudace averajla ikinci sıraya gerilerken, averaj farkıyla Borgota üst tura çıkmaya hak kazandı.

Borgata Teknik Direktörü Ignazio Chianetta, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçta kesinlikle şike yapmadıklarını ve bu olayın yaşanmasına Bagherialı oyuncuların neden olduğunu vurguladı.

İtalya Futbol Federasyonu, söz konusu maç hakkında soruşturma başlattı.

AA - cnnturk.com

Borgata Teknik Direktörü Ignazio Chianetta, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçta kesinlikle şike yapmadıklarını ve bu olayın yaşanmasına Bagherialı oyuncuların neden olduğunu vurguladı.

:D

:D

sakaryaspor kocaeli karşısında 4-1 öne geçince kocaelispor kendi kalesine gol atarak maçı 5-1 bitmesini sağladılar.

nedeni: kocaelinin plakası 41. sakaryaspor kocaeliyi en son 4-1 yendiğinde bu konuda tezahuratlar yapıp ağır makara yapmıstı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AMF3l6FXUvo[/media]

Hollanda gazetesinde okudum ama sike degilmis. Oyuncular kendi istegi ile golleri attiklari icin. Takimin biri birinci olmamasini istemisler ve bu kadar gol yedikleri icin öbür takim birinci olmus. Yani para felan verilmemis. Dogrumu yalanmi bilmiyorum. Insansam mi, inanmasam mi...

Geçmişte basketbolda şikecilerin yaptığından farksız bir durum..

Hic arastirmalarina gerek yok direk iki kulübede ceza versinler

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baslıgı gorunce kesin fenerbahçenin ismi bi yerlerde gecer diye düşündüm hayal kırıklıgı sonuç.

erkekse yapmasinlar,cosa nostra beyinlerine sikar..sakaya gelmez adami oglan yaparlar..

Bari yenildik ezeli rakibimiz çıkmasın demişler sanırım. :D

8 gol nedir yahu.hem de hepsi kendi kalene..

Şikeden başka ne olabilir ki.

Şimdi Fener'in küme düşme durumu olsa ve iş averaja kalsa. Biz de şampiyonluğu garantilemiş olsak ve Fener'in rakiplerinden mesela Rizespor'la oynasak, Rize'nin kümede kalması ve Fener'in küme düşmesi için 10 gol yememiz gerekse ben her türlü yememizden yanayım :D

Sahaya yansimamis da diyemezler.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Geri
Üst Alt