Kendimize Gelelim Beyler

Hüsnü Ayabakan

Berlin Panteri
Tamam ağır bir yenilgi aldık hamsilerden hepimizin moraller 0 ama daha sezon başı puanımız da gayet iyi.. Takımda topçu bırakmadınız tek maçla.. 1 hafta önce methiyeler düzülen adamlar bugün çöp oldu..
Bırakın Allah aşkına bu takım bu kadrosuyla da ligin üstündedir yeter ki hoca herkese haddini bildirsin..
Sinanın belhandanın fason performanslarına aldanmamalıydı maicon kendini düzeltemiyor Ahmet saçmalığına da dur demek lazım.. Bu takım kalan maçlara
Muslers_mariano-donk-serdar-naga-fernando-badou-emre-garry-onyekuru-eren şeklinde çıkmalıdır.. Feghouli bir an önce rotasyona kazandırılmalıdır yunus Akgünü almak için 4-0 öne geçmeniz beklenmemelidir..
Eren konusunda elimiz ayağımız bağlı maalesef oraya koyacak tek adamımız yok muğdat deneyelim diyevegm de bir gülme tutuyor yazarken

hangi sebepten ligin üstündedir bubba

senin alternatifi olmayan golcün çaykur rize'nin kulübesinde oturacak nitelikte değil , kronik serdar aziz'den başka stoperin yok , hocan takımın tek kaliteli oyuncusuna uyuz olmuş , belhanda gibi serserilere kalmış işin, all in all, acınacak durumdasın..

kasımpaşa - whitehisar = 6 p bizi kendimize getirir
çünkü forvetsiz deplasmanda ne yapacagımız hala mechul bir maç alırsak özgüven aşılarız. rakiplerde çok iyi değil zaten.

Muğdat'a gülmen hoş olmadı renktaş.

Insanlar hakli olarak sinirli bence. Bu maç veya baska mac bir macta patlayacaktik. Sampiyon adayi CLde oynayacak bir takimin tek forvetleri Mugdat ve Eren olmasi kabul edilecek bir durum degil.

Durum iyi değil ama 4. haftadan karalar bağlamaya da gerek yok. En azından Ocak'a kadar gideceğiz bu şekilde.

En kötü zamanımızda bile ilk yarıdan ligi kapatmadık hiç bir zaman. Yine bir şey olmaz korkulacak bir durum yok.

Ki geri düşeceğimize dair kesin bir veri de yok. Belki de türlü soruna rağmen zirvede geçeriz ligin ilk yarısını. Devre arasında iki transferle (stoper + forvet) ipi göğüsleyebiliriz yine.

Ama CL için optimist değilim. Avrupa defterini kapatabiliriz 4. olarak maalesef. Önemli olan buradan gelebilecek bir moral bozukluğunu lige yanstımamak. 2014-15'te tarihimizin en berbat Cl sezonunu yaşadık ama lige yansımadı. İte kaka kazanıyorduk.

Mevcut durumlarıyla Eren ve Sinan toplamda yarım kişilik katkı sağlayabiliyorlar. Maicon ve Belhanda başta olmak üzere bireysel hatalar skora tesir etmiş olsa da dünki acizliğin temel sebebini bu noktada görüyorum...

Eren-Sinan-Belhanda-Maicon-Ahmet yerine Donk-Serdar-Ndiaye-Garry-Muğdat-Feghouli-Yunus oynadığı zaman böyle bir acizliği yaşamayız diye düşünüyorum. Eren oynuyor da ne faydası oluyor, bir forvet oyuncusu olarak rakibi ne kadar tehdit edebiliyor?...

Yersiz iyimserlik de zarar verir. Diğer başlıkta da yazmıştım; iyi birer stoper ve forvet oyuncusu transfer edilmiş olsa da öyle ''Ligin üzerinde'' bir takımdan söz edilemezdi; favori takımlardan biri olurduk, o kadar...

Ligin ilk yarisinda liderden 5 puan bile geride olsak devre arası forvet ve stoper gelirse sampiyon oluruz. Ama bu yonetimde o yetenek yok. Ffp diye tutturuyorlar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu hafta nin tek umudum, basak + Bjk nin kazanmamalari. Maalesef olmaz o da

Forvette sıkıntı yasamıcamızı bilsem bende rahat olurum forvet dısındaki yerlerde bence kalite ligin üstünde baskanla yancı apo ziyaret programlarından zaman ayırıp forvet alsaydı dünkü yenilgiye hiç takılmazdım hatta hayırlı bi yenilgi derdim

Iyi futbol oynamiyoruz. Bu sezon hazirlik maclari da dahil iyi oynadigimiz mac sayisi sifir. Gecen sezon icerdeki IBB, ts ve bjk maclari disinda da doyurucu futbol oynadigimiz mac sayisi 5-6'yi gecmedi.

Forvette sıkıntı yasamıcamızı bilsem bende rahat olurum forvet dısındaki yerlerde bence kalite ligin üstünde baskanla yancı apo ziyaret programlarından zaman ayırıp forvet alsaydı dünkü yenilgiye hiç takılmazdım hatta hayırlı bi yenilgi derdim
Kesinlikle forvet dışında diger takimlar bizden cok üstün değil. Stoperleri elestiriyoruz ama ligde iyi stoperi olan takim yok. Fenerin bizden kötü bence. Beşiktaşta vida pepe daha iyi ama vida da cok ağır bir oyuncu. Maicon kötü bir stoper ama ligin yuzde 80 maçında iş görüyor. Serdar aziz de en iyi yerli stoper ligde. Forvet sorunu da sistem değişikligi ile giderebiliriz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi sebepten ligin üstündedir bubba

senin alternatifi olmayan golcün çaykur rize'nin kulübesinde oturacak nitelikte değil , kronik serdar aziz'den başka stoperin yok , hocan takımın tek kaliteli oyuncusuna uyuz olmuş , belhanda gibi serserilere kalmış işin, all in all, acınacak durumdasın..
Sato tek mevkide bahsediyorsun geriye kalan 10 mevkide cidden ligin üstündeyiz..bu yıl alternatifli bir kadro olduk geçen yılın aksine

Tek 45 dkyla konuşulmaz ama badounun orta sahada nasıl fark yarattığını gördük dün.. Dikine çıkışları hem fernandoya hem emre hem de arkasındaki oyun kurmak zorunda kala stoperleri rahatlatacak.. En azından topu eveleyip gevelemeyiz maicon fernandoya nagatomo Ahmet yine maicon bıktım bu kısır döngüden

Sato tek mevkide bahsediyorsun geriye kalan 10 mevkide cidden ligin üstündeyiz..bu yıl alternatifli bir kadro olduk geçen yılın aksine
BŞ ile mevkileri tek tek kıyasladın mı mesela?. Kaleci dışında hangi mevkide üstünüz onlardan?...BJK için de yöneltebilirim bu soruyu...

Şunu da ekleyeyim; BŞ in başında diğerleri gibi FFP belası da yok, ihtiyaç görürlerse rahatlıkla takviye yapabilirler. Hani biz oyuncu satabilirsek, stoper-forvet takviyesi yapacağız ya o bakımdan...

Son düzenleme:
Aldığımız yenilgi ve puan kaybına gösterilen tepki konusunda haklısınız. Elbette yenileceğiz. Büyütmenin lüzumu yok.

Ancak Belhanda konusunda kesinlikle kendinize gelmeyiniz. Nefreti ve kini canlı tutmalıyız!

Geri
Üst Alt