Kendimize Gelelim Beyler

BŞ ile mevkileri tek tek kıyasladın mı mesela?. Kaleci dışında hangi mevkide üstünüz onlardan?...BJK için de yöneltebilirim bu soruyu...

Şunu da ekleyeyim; BŞ in başında diğerleri gibi FFP belası da yok, ihtiyaç görürlerse rahatlıkla takviye yapabilirler. Hani biz oyuncu satabilirsek, stoper-forvet takviyesi yapacağız ya o bakımdan...

Serdardan iyi kim var pepe başka net kimi sayabiliriz.. Elimizde donk gibi stoper de de faydalanacak bir isim var.. Başakşehir takım olgusuna sahip olduğu için başarılı kaliteden değil.. Bizi emre mahmut olmadan 5lik ettiler geçen sene.. Atta ah oynadı stoper de çok iyiydi şimdi sivasın eski çöpü da Costa oynuyor o da fena değil.. Başakşehir 2lisi bizde oynasa ana avrat söverdik her maç

Fener bjk en son kime 4 farkla yenildi hatırlayan var mı ligde.. Bu fb kadrosu iyi olduğu için mi bizi önüne gelen 4lük etti çıktık şampiyon olduk.. Maalesef her takımın bir sistemi var biz nasıl winnersak her daim bir de böyle oyundan kopma huyumuzu var. Fb 1000 kat kötü oynasa max 3 fark yer bizim usturubumuz yok bir koptuk mu 4-5 oluyor hemen..

Serdardan iyi kim var pepe başka net kimi sayabiliriz.. Elimizde donk gibi stoper de de faydalanacak bir isim var.. Başakşehir takım olgusuna sahip olduğu için başarılı kaliteden değil.. Bizi emre mahmut olmadan 5lik ettiler geçen sene.. Atta ah oynadı stoper de çok iyiydi şimdi sivasın eski çöpü da Costa oynuyor o da fena değil.. Başakşehir 2lisi bizde oynasa ana avrat söverdik her maç
Bu daha kötü ya?!. Eğer BŞ gibi ''Takım olgusu'' na sahip olamayacağımızı düşünüyorsan, zaten adamların üstünlüğünü baştan kabullenmiş oluyorsun. Futbolcu kadrosu bakımından bizden net üstün oldukları kanaatindeyim; dediğim gibi FFP sorunları da yok. Tek esksikleri taraftar desteği...

Bu sene geçen seneden rahat şampiyon olacağız

Bu daha kötü ya?!. Eğer BŞ gibi ''Takım olgusu'' na sahip olamayacağımızı düşünüyorsan, zaten adamların üstünlüğünü baştan kabullenmiş oluyorsun. Futbolcu kadrosu bakımından bizden net üstün oldukları kanaatindeyim; dediğim gibi FFP sorunları da yok. Tek esksikleri taraftar desteği...

Ben gerçekleri söylüyorum geçen yılki şampiyonluk Hamzanın şampiyonluğu fbnin denizli faciası Cevat günlerin şampiyonluğu bunun gibi şampiyonluklar Gs forması sayesinde geldi başka hiçbir takım bu şekilde şampiyonluk kazanamaz.. Bjk tarihinin en iyi dönemlerine gelirse bu işi bitirebilir fb her sene yarışta onlarda da forma cenabetliği var bizim aksi ize bir şekil elleriyle teslim ediyorlar.. Bizim sistematik şampiyonluklarımız 96-2000 ve 2011-2012 dir benim bildiklerimden.. Vura vura oynamamız şart değil yani nisana taşırsak gelir devamı

kendimize gelelim ne avrupa fatihliginden bahsediyoruz. gecen gun benim canim meyve suyu cekti alamadim ya. neyin fatihligi bu

Forma-arma başka şey, ''Ligin üstünde kadro'' başka şey. Neyse, demek istediğim anlaşılmıştır...

Geri
Üst Alt