Kenetlen Galatasaraylı

50 Cent-In da Club dinletilseymis muhtemelen daha fazla gaz verirmiş

Taraftarların verdiği mesajlar iğrenç olmuş ben bile onlar adına utandım . Ulan futbolculara izleticeğiz diyorsunuz yaptığınız videoya bakın . Birisi gelmiş ftnin sözünü söylemiş halil söyletmez denen birisi mal mal şeyler söylemiş . Oyuncuların inancı varsa da bu videoyu izleyip yine eski haline dönmüşlerdir . Videoda tek beğendim şey Bülent Korkmazın maç başında "Biz zor günlerin adamıyız beyler" lafı . O sözden sonra iyi bir video bekliyordum ama olmamış .

An itibariyle takımdaki futbolcuların hal ve hareketlerine bakarsak; adamlar alacağı paraya bakıyor böyle lümpen edebiyatı adamları etkilemez bile :D

Not: Bir kaç yabancı futbolcuyu ayırıyorum... Onlar profesyonlece işlerini yapıyorlar.

Muslera, Semih, Melo ve Sneijder dışında geçen seneden kalan kim varsa gönderseler sesimi çıkarmam. Bu adamlar dışındakilerin takım umrunda olmadığı gibi, profesyonel de değiller. Haketmiyorlar o aldıkları milyon €'ları.

Yalnız o 1:45 ten sonraki stad atmosferi ne öyle ya inanılmaz..

An itibariyle takımdaki futbolcuların hal ve hareketlerine bakarsak; adamlar alacağı paraya bakıyor böyle lümpen edebiyatı adamları etkilemez bile :D

Not: Bir kaç yabancı futbolcuyu ayırıyorum... Onlar profesyonlece işlerini yapıyorlar.

Selçuk ve Burak için demiyorsundur inşallah bunları , performansları kötü ama asla bu tanımına uygun değiller.

Selçuk ve Burak için demiyorsundur inşallah bunları , performansları kötü ama asla bu tanımına uygun değiller.

Niye ki? Bedava mı oynuyorlar? Hiç kötü oynadıkları maçlarda "ben bu parayı haketmiyorum, o yüzden almıyorum" dediklerini duydun mu?

Niye ki? Bedava mı oynuyorlar? Hiç kötü oynadıkları maçlarda "ben bu parayı haketmiyorum, o yüzden almıyorum" dediklerini duydun mu?

Konu o değil ki sen adamlara duygusuz diyorsun , tam tersine yenilince en az bizim kadar hatta bizden de daha çok üzülen onlar yani konu para değil.

Sanki Sampiyonlar Ligi finali oynayacakmisiz gibi. Abartilmis bence.

Burak, Selcuk, Ceyhun bunu görünce icindeki canavari sahaya mi salacak??

Utansinlar hepsi ilk önce , kos koca sezon bitti adamlar hala yerlerde sürünüyor. Kendilerinden ve taraftarlardan bile utanmiyorlarsa en azindan kendi takim arkadaslari Melodan utansinlar. Adam tek basina tüm sezon götünü yirtti her mac. Sadece üstdeki 3 ismi hedef göstermiyorum. Ama aklima simdi onlar geldi ilk önce.

Ben olsam utancimdan ölürüm bunlarin yerinde.

Böyle videolarla falan gaza geleceklerse, biraksinlar bu isi.

Geri
Üst Alt