Üye Görüşü Kenetlenin! Başka Galatasaray Yok!

ynyrebag.jpg

Biz burada eminim çoğu maçta kazanacağız diye düşünüyoruz. Çünkü takımı seviyoruz. Örneğin ben maçlardan önce hep iyi olacak diye düşünüyorum. Ama maç bir başlıyor, hevesim kaçıyor. Oyuncular kötü oynayabilirker belli dönemlerde ama tepkisizler. Her seferinde bunları yaşamak zorunda mıyız?

Fatih Terim çok büyük yanlış yaptı ama ondan iyi gaz veren adam yok bizim futbolcuları ateşleyecek birşey bulup başarılı olursak onlar birbirini yer.
Federastona madem ses çıkaramıyoruz o zaman bu futbolcuları ateşleyip başarılı olmalarono sağlamaktan başka çare kalmadı

Bundan sonra takımı ıslıklayan küfürler savuran adamlar bizden değildir,Galatasaray'lı değildir.Biz ''bir'' olmazsak eğer bu haksızlık,adilik karşısında daha fazla tutunamayız. Protesto gerekirse protesto en sertinden hemde ama kendi futbolcularımıza kulübümüze değil şerefsizin birinin bulunduğu Türk futbolunu yöneten adinin birinin bulunduğu kuruma ve şahsına.Yatmak,ona buna oturduğumuz yerden küfürler saydırmakla olmuyo icraate geçmezsek daha çok sömürürler bu iyi niyetimizi.

Abi türk futbolcusunu bilmiyomuş gibi konuşuyonuz desteklesek nolcak aa doğru yapıyormuşum lan diyip götü yaymaya devam edicek. Hepimiz başarılı olmamızı burak ile selçuku kazanmamızı istiyoruz ama gel görelim ki adamlarda ışık yok.

Ben sonu kadar destek vereyim geçen sene sen ben biz verdikte noldu. Biri kendini düzeltmedi diğeri el kafada milletin asistlerini buna bağlı olarak şampiyonluğu yedi.

Bu sene burakçı olalım selçukçu olalım değişen bişey olmayacak sene sonunda daha büyük öfke duyacağız. Sonra biz ne zaman kenetlendik ki. Takım şampiyonluk potasına girmediği sürece destek yok bizde bunu hep yaşadık. Ya kıvılcım lazım bişey lazım hadi olsun diyince olmuyor işte.

En basiti millet ş.ligi maçına gelmedi senin boş tribünlere oynadın bunun izahı var mı yahu.

Taraftar olarak kıç kadar başarı görünce doyuyoruz.

Sonra destek için sıfıra inmemizi bekliyoruz.

Bu takım Uefa kupası potansiyelini kullanamadı yahu. O başarıdan sonra yine doyduk.

2 şampiyonluk bir 2.tur bir çeyrek final bize ağır geldi çok geldi. Herşeyi silbaştan yapmamız lazım tekrardan.

Elektronik alet gibi alacağız çürüyene kadar kullanacağız bozulacak sonra yenisini alacağız. Gelecek her yönetim bunun bilincinde gelmeli.

2 sene sözleşme kurutup 2 sene sonunda parlayanları 3e 5e bakmadan sat yenisini topla. Yeni hoca ve oyuncular

Biz kenetlendikçe qanqalar bozuyor. Göz göre göre takımı içten çökerttiler.

Başka Galatasaray yok. O yüzden takımımızı bu saçma sapan futbolcuların çiftliği olmaktan kurtarmak boynumuzun borcudur. Ancak bu sayede tüm bu düzene karşı güçlenebiliriz. Hak etmeyenleri şakşaklayarak günden güne daha da dibe vuruyoruz farkında değiliz. Balıkesir'e yenilmişiz bundan daha iyi ders alınacak bir facia var mı acaba merak ediyorum. Bu bile bize ders olmamışsa zaten konuşmanın anlamı yok. Böyle arabeskle bir arpa boyu yol gidemeyiz.

Taraftarda sorun yok takımın kenetlenmesi lazım da. Selçuk-Burak-Prandelli varken zor bu iş..

Kenetlenmesine kenetlenelim, hatta ısrarlı aynı hataları görmezden gelelim ama sorunu çözmez bu. Bunu hepimiz biliyoruz. Aslında taraftarımızın ve futbolcuların karşı karşıya gelmesi sorunların sebebi değil sonucudur.

Şu an yapılacak en iyi şey yönetimin değişmesi ve bu alanda gerçekten çözüm yapacak kişilerden oluşması veya değişmesi ve Parandellinin yanına bir türk yardımcı vererek bazı hataların kendisine anlatılması. Kendi yardımcılarıyla olmuyor, çünkü itiraz edip bişeyleri anlatamazlar, ekip olarak gelip öylede gidiyorlar.

GT-I9300 Tapatalk

Bizim tahammül edemediğimiz mağlubiyetler değil, sahadaki ruhsuz yürekler!!!

Fener itelense ne olur beleşten penaltı kazansa ne olur ligin sonuncusu olan takıma yenilmesek liderdik hala bizimkiler aldığı paraların 10 da bir hakkını verseler bu taraftar zaten ölümüne destekler

Fener itelense ne olur beleşten penaltı kazansa ne olur ligin sonuncusu olan takıma yenilmesek liderdik hala bizimkiler aldığı paraların 10 da bir hakkını verseler bu taraftar zaten ölümüne destekler

iş bu haftayla bitse haklısın, bu haftayı lider geçtin diyelim bundan sonraki senaryoları napcaz?

ben sekiztaşı şampiyon yaparlar diyordum ama gene şikecileri şampiyon yapacaklar galiba..

Kenetlenin ve LigTVleri kapattırın başka çaresi yok. Sahadaki ruhsuzlardan canınız sıkılmasın.

Bu takımı destekleyenler iyi gün seyircisi olduğu için bir halt olmaz. Gerçi yine meyil atabilirler belki. Sonuçta uğraş gerektirmiyor.

boş konuşmayın oynatsın rezil selçuk yerine furkanı burak yerine pandev tek forvet tamam tam destek hatta yenilsekte sorun yok yeni birşeylerle ama bu 2 rezille sürekli her maç hezimet olacaktır

Biz biriz zaten. Kenetlenmiş durumdayız. Ayrıca kenetlenmek ve körü körüne desteklemek farklı şeylerdir. Türk futbolcusu poh pohlandıkça cozutur. Zaten hepsinin hali bu yüzden şu halde değil mi? "Xelçuk", "KRAL" diye diye adamların kendilerini bi halt sanmalarına neden olduk, şimdi kendileri inanıyorlar "ben kralım, Xavi'yim" diye.

Pas hatası yapan, geri pas yapan, karşı karşıya gol kaçıran, ofsayta düşen yuhalanmaz. Tepki verilmez buna. Ama bunları alışkanlık haline getiren, stada gelen binlerce insanın desteğini hiçe sayıp salak salak top oynayanlara verilir tepki. Selçuk, Burak falan önce kendilerine destek olup adam gibi oynasınlar sonra biz onlara destek oluruz zaten. Biri kız gibi oynuyor öteki hayatında ilk kez sahaya çıkmış gibi. Nesini destekleyeceğim?

Bu ikiliye zamanla başka oyuncularımız da dahil olacak diye korkuyorum ayrıca... İlk 2 adayım Sneijder ve Balıkesir maçında ilk golde üzerine gelen topa kıçını dönen Semih. "İtalya'da oynamak hayalim" falan diyordu bi de röportajında. İtalya'da stoperler tekmeye kafa atıyor Semih bey üzerine gelen şutta kıçını dönüyor, hava toplarında rakip forvetten destur alıyor "vurabilir miyim?" diye.

biz şampiyon olacaksak herkesi yenerek şampiyon olacağız yıllardır hep önümüze engeller çıktı ve o engelleri aslan ruhumuzla yıktık ezdik geçtik ancak bunu yapmak için cesur yönetim cesur taraftar cesur teknik direktör ve sahada Galatasaray ruhuna sahip futbolcuların olması lazım !! fener eskiden beri korunur bu yeni değil daha çooook dandik penaltı ve ofsattan gol atarak maç aldıklarına şahit olacağız bu sürpriz değil bir fener klasiği !!!

Fatih Terim ile 10 senelik sözlesme imzalanmalı,

Yabancı hicbir hoca bizi başarıya tasıyamayacak.

Selçuk ve Burak kim ya? Niye destek olacağız ki? Üstelik bu adamlardan başka oyuncularımız yok mu? Mesela alt yapıdan gelenlere destek olsak... Mesela yedek kulübesinde oturup, "as kadroya ne zaman çıkacağız acaba" diye bekleyen oyunculara destek olsak?

Yani bir de şu var: Sen yedeksin ve sahada berbat oynayan oyuncular var. Bakıyorsun haftalardır değil, aylardır değil, yıllardır kötü oynayan oyuncular var ve ne şartlarda olursa olsun onları oynatan teknik heyet, zam yapıp kaptanlık veren yönetim. Ondan sonra da alttan gelecek oyuncudan bişeyler bekle... Ben kendimi onların yerine koyuyorum, ciddi anlamda isyan ederdim... Adaletin olmadığı yerde kaos olur; ki kulüp olarak hızla bu noktaya doğru gidiyoruz.

Geri
Üst Alt