#Kepler Laveran Lima Ferreira(Pepe)

Karakterinde sorun var. Bize gitmez, 3 gün sonra asarız..

Edit: Gerçi Melo da öyleydi ama bilemedim şimdi..

Adam Madrid'in en iyi savunma oyuncusu bu sezon

Bize gelmesi neredeyse imkansiz.

Sezon sonu City veya Liverpool'a gider muhtemelen.

pepeyi hiç sevmem sadist manyağın teki.

Melo coşkusundan aşırıya kaçabiliyor ama bence bu sene tam dozunda davranışları.Formunun zirvesinde.

Müthiş olur ama düşünülmez. Malum sebeplerden dolayı uymayacağı düşünülür.

Melo'nun 2011 yazında gelirken açılan ilk başlığa gidersek çoğu kişi yazdıklarını ''edit'' lemek durumunda kalır bence. :D

İnce çizgi ama ben Pepe'nin de Melo gibi kendi takımı için değil rakip takımlar için sorun olduğunu düşünüyorum. Keza hakemler için de atmak istiyorlar hep ama adam profesyonel atılmak istemedikçe yediriyor her türlü.

Bu adam olmazsa bonservisi sıkıntılı da olsa Dede'yi alırsak stoper sorunu yine çözülür.

İnşallah Ancelotti gözden çıkarır ve ilgileniriz. Bu adamı imkansız olduğunu bilmeme rağmen 2008'den beri bu takımda görmek istiyorum ben şahsen.

son hatayı yapmayacaktı. tüm saygımı yitirdim

Palyatif çözümdü bana sorarsan.Seneye kesinlikle daha üst düzey bir stoperi yoklayacaktır Madrid. Yaşı da geldi artık.

Pepeden daha üst düzey stoper mi var. Bence dünyada ilk beşe girer pozisyonunda. Hem sert hem güçlü hem hızlı , kesiciliği iyi yerden havadan iyi , kazma değil. Zaman zaman hayvanlaşması olmasa belki de dünyanın en iyi stoperi .Realin böyle bir mallık yapacağını sanmam. Öyle bir mallık yaparsa da bu ligin yakınından bile geçmez.

Yaşı da 31 , bir stoper için hiç de yaşlı değil. Sakatlık vs sorunu da pek yok.Gözden çıkartılacak bir oyuncu değil.Çıktığı anda da kapısında 10 tane klüp hazır bekler.

Rakip forvetlerin kabusu olur ama seneye yerli stoperlerle çıkacağımızı düşünüyorum...

Ancelotti cok memnun Pepe'den,gelse iyi olurdu ama ayrilmasi imkansiz.

Gelirse derbi maçlarına +21 şiddet içerir yazısı koymak lazım.

fener nasıl üşütük alıyor bizde alalım dinsizin hakkından imansız gelir hesabı.pepe-melo-balotelli-gary medel-ibrahimovic :)

Agresifliği ve kafa topları dışında hiçbir artısı yok. Ne geriden oyun kurabilir, ne topla arası iyidir. Brezilyalı Doria ilaç olur bize aslında ama onunda Bonservisi sorun.

Yıllardır istediğim stoper tarzı. Ancak yabancı hakkimizi hücumda kullansak daha iyi olur.

# tapatalk #

Agresifliği ve kafa topları dışında hiçbir artısı yok. Ne geriden oyun kurabilir, ne topla arası iyidir. Brezilyalı Doria ilaç olur bize aslında ama onunda Bonservisi sorun.

Üst düzey bütün stoperlerden daha hızlı bir oyuncu Pepe. Ayrıca tekniği Pique ayarında olmasa da kesinlikle kazma bir adam değil. Markaj ve kademede de oldukça etkili.

Manyak olurdu da bize bırakmazlar.

Bariz karakter ve kafadan sorunu var. Melo ile kıyaslayanlar var. Ben Pepeyi Melonun en az iki üç tık üzerinde görüyorum. Bu sezon ne hikmetse baya toparladı kendini. Artık Barcelona maçlarında sadece arada bir kafa gidiyor.

Bence tam Fenerlik oyuncu. Lugano,Alves,Luciano,Edu vs.

I am the one who knocks!

Tabi ki üst düzey oyuncu ancak bırakmazlar diye düşünüyorum.

Doria olmaz Dede daha mantıklı olur gibi.

Stoper için 3 tarz transfer yapılabilir. 1. Alex, Lescott gibi bonservissiz ama iş yapabilecek oyuncular. 2. Dede, Vermaelen gibi maliyetli ama sağlam oyuncular. 3. Doria, Balanta gibi yüksek potansiyelli olduğu kadar tuzlu genç yetenekler. Özellikle forvet transferine göre buraya ayrılacak maliyet belirlenir, ona göre transfer yapılır. 1. seçenekteki oyunculardan biri de alınırsa kızmam ayrıca.

Geri
Üst Alt