Keramettin TANRIVERDİ & Mahir Kahveci Arasındakı Husümet, PR Çalışması Olabilir mi?

Bu nasıl künefe ya bizim memlekette böyle getirseler kovarız. Tadı da eh işte

0578558942de36ebe6ab13a8e2b50814.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav bu ban isi harbi güzel oldu, yazilanlari whatsapp üzeri aktariyorum deliriyor, cevapta veremiyor.
Keramettin dile benden ne dilersen.

Künefeci tarif et dedik. Adam öğrenciye tarif ediyor sanki abi şu ilerde mavi otobüsün olduğu sokak sağa doğru gidin Meclis künefe diyor. Uzak diyorum abi 2 dk sürmez diyor rahat 300 400 mt. Ben o kadar yürümem dedim otoparka döndüm geri

Maho kardeşimiz kader kurbanı oldu, en büyük sıkıntısı kriz de kendini ifade edemiyor.

Halbuki mesajımı Saygılarımla Mahir Kahveci şeklinde bitirecekken Saygılarımla kısmını yazmak dikkatimden kaçmış şeklinde bir açıklama yapsa hiç kimseye onu suçlama fırsatı vermezdi. (y)

Hic alcak gönüllü olamayacagim Murat abi.
Forumda yazilanlari aktariyorum, yanina da bir sürü kendim katiyorum muahahahahahaha.

Ferit, Mahir bey künefe rezaletini affettirmek icin yeni bir tavsiyede bulundu, buyrun iletiyorum.

Söyle Ferit’e ayakkabılar çarşısına girsin tarihi Çınaraltı Yusuf usta künefecisi sorsun.
Ayrica orasi serinmis, bilmiyorum bu detayi neden verdi.

Ferit, Mahir bey künefe rezaletini affettirmek icin yeni bir tavsiyede bulundu, buyrun iletiyorum.

Söyle Ferit’e ayakkabılar çarşısına girsin tarihi Çınaraltı Yusuf usta künefecisi sorsun.
Ayrica orasi serinmis, bilmiyorum bu detayi neden verdi.

Yanıyor çünkü Hatay :)
Tavsiyesine uyacağım. 2 hafta sonra geleceğim yine kendisinden de özel isteklerim olacak :))

Geri
Üst Alt